178

Juls

преди 3 години

Какво иска да каже този? Че ще ме принуди да се ваксинирам?! Ей Ангелов !!! Когато се разкрият всичките ви престъпления, да не бъдеш осъден от народа на ваксинация с калиев хлорид ... И тя няма да е доброволна ! Министърчета лакейчета и лобистчета, опичайте си акъла и си спомнете че след доктор Менгеле и нюрнбергските процеси свободният свят прие, че ПРИНУДИТЕЛНИТЕ меицински процедури, включително и ПРИНУДИТЕЛНАТА ваксинация са ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

177

Хасан Вакссинатора

преди 3 години

Бау, утре да не вземеш пак да пререждаш! Чакай си реда, палавнико;), в събота е твоя ред. Знаеш, ДНК ваксината ми е номер едно и ти си богоизбран да Я получаваш редовно.

176

Бау

преди 3 години

много ви се иска да следващият Левски ама сте пълни страхливци мислещи само за себе си. :D "маааамооо, искат да ме наранят!"

175

До Ганьо

преди 3 години

Точно в Израел да най-смотсните евреи, така че нема да ги гледам ....

174

ваксинация

преди 3 години

хората чакат руската ваксина. като дойде ще се ваксинираме.

173

...

преди 3 години

До До социаленбарометър 183А и В става. Ако изтеглиш късата клечка и се разболееш въпреки ваксината, го караш в пъти по-леко.

172

До социаленбарометър

преди 3 години

1.Какво предпочитатеа/ да се ваксинирате срещу коронавирусБ/ да се разболеете от коронавирус Сложи и точка В:В/да се ваксинирате и да се рзазболеете

171

Коментар

преди 3 години

От горното не разбрах какъв е плана на г-н Министъра ваксинацията да се случи въпреки недоверието.

170

Rambo

преди 3 години

Брей, хайде да видим дали ще се случи... Как го написа това заглавие ...

169

ганьо

преди 3 години

Чудиш ли се какво да правиш - глеай еврейте. Ако те не отиват на работа, не отиваш и ти ако се бодат, бодеш и ти. Те нема да се затрият току така.

168

Анонимен

преди 3 години

Ще се случи както пролетта ни плашеше с ковчези и чували за трупове. Точно никога. Хората не са прости, не искат експеримент със себе си. Жалко е, че си дал Хипократова клетва. Хората *** от други болести пред болниците, ни ги приемат затова, че нямат тест. Тоаа ли ви е грижата?

167

ВЪПРОС-ТРОЛОГОН

преди 3 години

Какви други корона-вирусни инфекции са били успешно предотвратени с ваксини?

166

Анонимен

преди 3 години

Ваксинацията няма да се случи, въпреки натиска!

165

хвалячите на спутник

преди 3 години

Стига сте я хвалили тая жалката Русия. Запада наистина е *** в момента, но Русия по никакъв начин не се е оправила. Освен че още са с планова икономика и брутална мафиото-политическа курупция, икономиката им е в канала. За същия корона вирус, руските деца доносничеха срещу съседите си. По стар модел, като по сталиново време. Същите *** са. Стига сте ги хвалили. Сигурно има руснаци тук, за вас: да знаете - още не сте се очовечили, вярвате на същите сталинови глупости като преди !

164

социален барометър

преди 3 години

Журна.ля-та ,като сте такива отворковци що не пуснете анкета само от две точки .1.Какво предпочитате а/ да се ваксинирате срещу коронавирус Б/ да се разболеете от коронавирус много съм любопитен какви резултати ще излязат .И повечето хора вече имат подозрения какво ще се случи .

163

Three dads and baby

преди 3 години

Иън, който е доктор по професия, споделя, че никой от тях тримата не е имал проблеми в професионалния си или личния живот заради решението да встъпи в тричленно еднополово семейство. Иън Дженкинс, Алън Мейфийлд и Джеръми Алън Ходжис използваха дарени ембриони и сурогати, за да посрещнат на света двете си деца, дъщеря им Пайпър и сина Паркър.На запад при цивилизацията и демокрацията е нормално да има три-членни еднополови семейста мъже хомосексуалисти коити да си правят деца от сурогатни майки и да си ги отглеждат. Три татинца и бебенце в широкото семейно легло.

162

бонго

преди 3 години

До Анонимен 151Ама ти какви проблеми чакаш след ден!? Евентуалните проблеми настъпват след месеци и години - автоимунни заболявания, онкологични, невротични, ... Този протеин, който трябва да се синтезира от тялото ти за борба с вируса, никой не знае дали няма да се бъгне и да се форсира туморен растеж, например.

161

Анонимен

преди 3 години

Отдавна пренавиха пружината с тези ваксини и сега се чудят защо хората те искат. Тая работа не е като оная работа, Ангелов. Абсурд да постигнеш някакъв смислен процент ваксинирани, освен, ако не излъжеш за цифрите и после да продадеш ваксините на черно на съседни държави. Това го можете.

160

Бау

преди 3 години

До до БАУсамо виж сайта, които цитира този над мен ... Все едно да вярва човек на petkonews. com. Намира си враг и търси информация с/у себе си. Конспираторите си знаят публиката :D

159

въпроси

преди 3 години

А бе на този брифинг има ли ***? Ако има, да вземат да питат който се е ваксинирал сега януари и февруари трябва ли тази зима пак да се ваксинира и безплатно ли ще е? А също може да питат догодина и по-догодина ваксините безплатни ли ще са.