57

БАБИКЯН

преди 3 години

ИСТИНАТА е, че Слави Трифонов ще получи 49% от гласовете и за да състави правителство НОВИТЕ ЛИЦА от Мутри вън! Мая сестра Галева, Татяна Дончева, отровните чичовци, бившите на Кунева и още и още ВСЕ НОВИ ще го вкарат вътре в правителството НА премиерския стол

56

Д

преди 3 години

До 50-До 8-ми клас успя ли да се просветиш?Щото като те гледам какви ги дробиш едва ли и него си завършил.Ама с такъв просветен премиер и феновете му същите.

55

ДДРОнег

преди 3 години

Абе то си е ясно, че пак ще има управление на герП ... колкото и да не ми се иска !Единствената алтернатива на герП е бсп-то, всички други, дори и да плюят по герП, после пак ще се коалират с тях - примери много !!!А бсп-то няма да събере гласове за самостоятелно гласове, всички или почти всички ще са против тях и няма да искат да се коалират !Така че, гответе се за още серии на тиквоний !!!

54

Анонимен

преди 3 години

Виждам от ГЕРБ са се активизирали и вече все повече от платените им *** пишат тук и блъскат плюсове или минуси на дадени коментари. Този приом още от миналите избори го измислиха с цел да управляват настроенията на хората. Няма да ни заблудите тролчета. ГЕРБ си заминава на тези избори. Вие пишете, колкото си искайте. И блъскайте сега минуси на коментара ми. То това ви остана ;)

53

Нормален човек.

преди 3 години

Защо е това джафкане. Аз и хората около мен с а доволни от живота си. Доходите ми се утроиха 3 пъти за последните 4 години. Имам ново жилище и нов автомобил, купувам качествена храна и си свиркам. И да, ще подкрепя отново Борисов. Неуспелите хора всички са им виновни, но истината е, че и кралицата да ви управлява пак ще сте същите и със същия доход.

52

Анонимен

преди 3 години

Винаги ще гласувам за човек който действа и работи и се вижда направеното, за такива с големи усти никога, съветвам ви и вие да направите същото.

51

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Първан Симеонофф,обслужва...някой.Нали е...интелектуалец,явно обслужва...колегата си Банкянския...ентелектуалец.

50

Истината

преди 3 години

Не вярвайте на тези проучвания.Те всички са платени от гербавите.Искайте програмите на кандидатите.Така ще разберете кой какво смята да направи,за да излезем от блатото.А ако не го направят нови избори.

49

Анонимен

преди 3 години

Галап са агенция на Герб. Това се знае от много години. За това и я ползват от Нова Тв и БТВ. Вчера с новата информация от измислената агенция Барометър, че Има Такъв Народ отиват 5ти и днес с този господин Симеонов ясно се усеща страх у някои хора. Не знам нормален човек, който ще гласува за ВМРО. За ГЕРБ е ясно. Имат достатъчно хора на хранилка, но излезнем ли всички и гласуваме ли масово, това няма да се случи.

48

Просветен

преди 3 години

Победата на ГЕРБ е вече изкована. Небивалия ръст на доходите последните години, строителството и осезаемо по- добрия живот на народа закономерно ще спечелят изборите. Добър модел е съвместното управление със ВМРО- и те свършиха много последните години за просперитета на държавата. Разбирам, че тук пишат позитански *** с по 20 лв. дневни за бира и семки - вие не сте народа, не влияете и на мнението на хората. Аз съм от младите и успели хора - ако се смени сегашната власт бих емигрирал веднага

47

Анонимен

преди 3 години

ДС си е постлало, ако не е тиквуний, ще са ДПС или БСП. А вийй, съграждани, сте ***.

46

Анонимен

преди 3 години

Това ще да е поредното гербаджийче.От години спрях да чета подобни поръчкови статии и интервюта. Тотално са безполезни.На изборите едва ще се види кой - какво. До тогава дрънканиците ми идват напълно излишни. Ясно е, че са просто част от кампанията.

45

Анонимен

преди 3 години

Крадците най силно крякат дръжте крадеца, факт.

44

Д

преди 3 години

Изборите се фалшифицират в ЦИК.Там се включват едни 500 хиляди мъртви души,които умишлено не се вадят от списъците,за да изкривят вота.Затова трябва масово да се гласува.

43

Анонимен

преди 3 години

Дългата ръка на Боко нали директно шета в ГРАО. Там стават машинациите със списъците.Пък вие гласувайте или не гласувайте. Онзи вече знае колко гласа му трябват за да излезе победител

42

айде стига

преди 3 години

Аман от вашето "масово гласуване"!Като няма за кого как да гласуваме "масово" бе,тикви несварени!?

41

Az

преди 3 години

До Предприемач - продажник, не си мисли че всички са като теб ! Ще се изненадаш на изборите.

40

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

ТАКЪВ КАТО ТОЗИ ПР.ОДАЖНИК ТРЯБВА ДА НАМЕРИ СВОЕТО ПРИЗВАНИЕ НА ДРУГО МЯСТО...ПРИМЕРНО КОТО НЕУМОРЕН ТРУЖЕНИК НА ПОЛЕТО...ДА КОПА С МОТИКА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР И ТАКА ЩЕ Е ПОЛЕЗЕН ЗА ОБЩЕСТВОТО И ЩЕ РАЗВИЕ ЧУВСТВОТО,ЧЕ ХЛЯБА,КОЙТО ЯДЕ НЕ Е ОТКРАДНАТ....

39

до 38 Анонимен

преди 3 години

И ОТ КОГО БИВАТ ФАЛШИФИЦИРАНИ, когато във ВСЯКА секция има представители на БСП

38

Анонимен

преди 3 години

С вашите пари Боко си купи администрацията.От тук нататък спасението е масово гласуване.Нищо,че ви плащат с вируса.В автобуса и в магазина не е по-безопасно.