78

Анонимен

преди 3 години

Генерал Боко пак се омаза. Много го бива в омазването. И в краденето.

77

ЯША БЕ ФОНЧО ТАРИКАТ

преди 3 години

Карай ка Фончо, по средата тракес.

76

Анонимен

преди 3 години

Коментарите за обстановката в училищата е абсолютно вярна. На този студ държат децата на отворени прозорци или навън, те по цял ден са на течение, но с маски, яко хрема и настинка. Тормоз невероятен, защото ги изпитват яко се трескат по два, три теста на ден и разбира се яко двойки. Има вече карантина в класове след 1 седмица присъствено. Браво на бг образованието, просто браво!

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80тик=вата не смее да приложи по-твърди мерки, щото знае, че няма да се приемат, а избори идват !А няма да се приемат, щото герП вече никой не ги приема за управници, никой не им вярва !!!

74

Анонимен

преди 3 години

Нямате ли по-важни неща, за които да пишете.Не е нужно да ни облъчвате всеки ден с тоя медицински тормоз?Аз затова ги чета само от време на време.Иначе, много други източници на информация, които са ми интересни.

73

ДДРОнег

преди 3 години

Хем ми е чудно, хем не ми е чудно как все още има хора, които смятат, че вирОс няма и всичко е една конспирация !!!Не вярват тия, които по щастлива случайност нито те, нито техният кръг от роднини, приятели, колеги и др. не са се сблъсквали с този опазен вирус !!!Да, някои го прекарват леко, някои - не, но за всички остават последиците, които често остават с месеци !!!Колкото и да ми е чудно, познавам хора, които не са имали досег нито с вируса, нито с болни от него(заради него) ...

72

Анонимен

преди 3 години

С приятели и всякакви най-различни интересни дейности.

71

Анонимен

преди 3 години

Ще чака тиквата и неговият послушен щаб да станат по 2000- 3000 на ден заразените, когато ще е изпуснато положението, за да излязат и да кажат , че вземат мерки. Тогава вече пак ще тичат след бурята , пак яко ще си мре народът. Никога доброто планиране и превенция не са ни били силната страна, като затънем до ушите, почваме да ритаме с крака и ръце, та да затънем още по-бързо.

70

Анонимен

преди 3 години

"...в училището на хлапето по ЦЯЛ ден е отворено. ВСИЧКО. Стоят на течение с якетата. Вече втора седмица. И да, сополиви са и кихат наред. Ама нали трябвало да са на училище. Има класове под карантина вече..."И при нас е така. Само понякога им затварят прозорците.Сградата на училището е важна...там да са.

69

До 69

преди 3 години

А как по друг начин?

68

Who is the Kewn?

преди 3 години

Нямате ли по-важни неща, за които да пишете.Не е нужно да ни облъчвате всеки ден с тоя медицински тормоз?

67

Анонимен

преди 3 години

До 69 Как ще се забавляват като има забрана от министера на здравето за партита??Само на парти ли се забавлявате?

66

м,да

преди 3 години

Нормално. Имаше разлика в дневните температури 20 градуса. Понастиват хората!

65

Анонимен до 71

преди 3 години

Как се проветрява- ами в училището на хлапето по ЦЯЛ ден е отворено. ВСИЧКО. Стоят на течение с якетата. Вече втора седмица. И да, сополиви са и кихат наред. Ама нали трябвало да са на училище. Има класове под карантина вече. Всеки ден контролни, да не изтърват да ги изпититат. Циркът е пълен. Ама трябва да се угоди на пискащи родители и потенциални избиратели. Мисъл няма.

64

До 69

преди 3 години

До 69 Как ще се забавляват като има забрана от министера на здравето за партита??

63

До 71

преди 3 години

До Въпроска Защото всичко е планирано предварително!

62

Страхлив

преди 3 години

Ние, от сектата "Свидетели на COVID-19 от последните дни", организираме молебен къв Светия ВИРУС! Ще присъстват пастор Мутафчийски, пастор Кунчев и пастор НаДеница ТреСачева.

61

Въпроска ?

преди 3 години

Броят и процентите на заразените се увеличава ,но...Министри решават да пращат децата на училище в най- студените февруарски дни . След дългото онлайн обучение на топло в къщи не рискувате ли простудни заболявания за учениците ? Как ще се проветряват класните стаи и при колко градуса ще се обучават учениците ?

60

До 77

преди 3 години

Аз не съм тоя с претенции, ти си. Ще намериш и начин как да се спасяваш ако си толкова на зор! Можеш да се облечеш примерно в дълбоководолазен костюм например и си сложи две кислородни бутилки! Верно, щи излезе малко скъпо, *** пък нали си предпазен да не се заразиш! Аз не мога да правя нещо за останалите, което на мене ми вреди! Айде съобразявайте се малко!

59

Анонимен

преди 3 години

Пожелаваме смърт, защото вече една година никой не уважава мнението на останалите и дори не искат да чуят какво им се казва! Айде сега като си толкова отворен се спасявайВсъщност, почти само вие се чувате, вие пишете.Нормалните хора си живеят живота.И се забавляват понякога да търсят логиката ви и да четат, за "да чуят какво им се казва! "...