101

Анонимен

преди 3 години

до 119А ти вече устамови всичко по случая, така ли?От изявлението на общинара гербаджия ли?

100

до 119

преди 3 години

Относно изпълнението на т. нар "общаци" си абсолютно прав. Слагахме портал със задвижване за паркинга на блока. До него в близост имаше детска площадка. Да не ти казвам общаците как искаха да сложат кабела... Добре, че бях аз, та натиснах да се направи както трябва. Да се вкопае под земята в специална тръба (а не гофрирана за стени...), да се сложи специален заздравен кабел. Щяха ей така да си пуснат кабела едва ли не със свински опашки и в гофре... Абе простотия и мързел навсякъде.

99

Анонимен

преди 3 години

За убийството на едно дете как минаха номер, а ? Представете си ако след ваксина, цяло семейство си отиде... Ще го замаскират , като стой та гледай !

98

адвокат Тенев

преди 3 години

до 114; Не чакайте Съвест от безсъвестни...

97

Анонимен

преди 3 години

Вината е във всички. Започвайки от собственика на павилиончето, към което отива кабелът и минавайки през общака, който е сложил този кабел по този начин (95% от вината носи общакът). Мърлявото изпълнение е 95% отговорност на общаците, но когато липсва качествен контрол от другата страна, също не е добре. А за разни проверки, които са минавали, и са виждали това изпълнение- съвсем да не говорим.

96

Гаро

преди 3 години

И двете - и контрола да се повиши и "управниците" да се махат. Днес за съжаление нямаме нито един невинен "управник"....всички жадни и гладни за власт и за пари - като хиени!!!

95

мира

преди 3 години

За всяка работа се издава разрешително от Община от Енерго от архитекти от всички по веригата . всички са виновни защото не са контролирали действията на работниците така че фандъкова не си е свършла задълженията . Тя първа тябва да си отиде няма ред и дисцьиплина контрол всичко е карай да въри. Да сее вижда че нещо се прави пък каквото сабя покаже може и да няма проблем след това . Така работят нашите избраници в всички институции

94

Балкански Селяндури

преди 3 години

Какво има да се знае...КОРУПЦИЯ и ЛЪЖИ години наредИма ли някой който не го знае?Има два вариянта някой да не го знае това.Или бърка в чекмеджето с кинтите или е в дом за ..........

93

Анонимен

преди 3 години

БОРИСОФ трябва да подаде оставка и да бъде съден - съсипа цялата държава всичко ! само с крадене нестава !!!

92

Тази сутрин,

преди 3 години

в 07.30 часа,по "Хоризонт" слушах интервюто с един от бившите Зам.министри на енергетиката.Човекът кратко,точно,ясно,делово и по-същество коментира проблема,посочи виновните лица и назова нещата с истинските им имена!?!Другото,което гледаме и слушаме,е израз на БЕЗООТГОВОРНОСТТА,БЕЗХАБЕРИЕТО И НЕЗАИНТЕРИСОВАНОСТТА,в нашата страна,но нека този случай тежи до гроб на съвестта на всички виновни страни,които със своето наказуемо действие или бездействие са допринесли за смъртта на момчето!?!?!?

91

Анонимен

преди 3 години

До Кметицата сапунисваВсичко е много зле. А си вярват, че са най-добрите и по-добре нямало как всичко да стане.

90

Анонимен

преди 3 години

Това е убийство по непредпазливост. Първо трябва да бъде съден човекът, който не е изолирал и не е занулил инсталацията. След това да се съдят всички, чак до Фъндъкова и Бойко. Всичко е свързано. Контролът се предава от върхушката до крайния работник и затова са виновни и тези, които са отгоре.

89

Кметицата сапунисва

преди 3 години

ц...а Безхаберието е ТОТАЛНО- незаконни строежи навсякъде, пълно презастрояване- разбити улици, особено кварталните- мърсотия- незаконнни сметища- градския транспорт е гробница- улични кучета- наводнено метро- незаконна тротоарна търговия- битови кражби- стара канализация- разнебитени тротоари и изобщо липса на тротоариМога да продължавам ама има ли смисъл.

88

perry

преди 3 години

Ама разбирасе, че ние сме виновни. По-голяма наглост НЯМА!

87

всички, всички

преди 3 години

Спомням си как дружинната ръководителка ни увличаше в училище: ВсичкиВсички трябваше да сме като поляна равно окосена трева.После комунистите издигнаха лозунга: "Всички сме виновни".При комунистите не се търси персонална вина, а се търси колективна вина. И после "всички" страдаме ...В случая, за да не се размива отговорността, трябва полицията да установи виновника и да му бъде наложена "персонална отговорност".Това е пътя за отскубване от комунизма!Така, един по един, всички комунисти ще

86

Анонимен

преди 3 години

управници да си идат ли? управници трябва да отидат директно в затвора! Безхаберни корумпета без капка мозък в главата!

85

някой

преди 3 години

До колкото разбирам, всичко е законно. ЧЕЗ нови отговорност само до таблото. Павилиончето е законно и собственика има право да си прокара ток както намери за добре. Това е по закон и регулация. Няма закон или регулация, която да регулира как се захранват обектите от таблата. Всеки има право да си прекара ток както намери за добре и няма институция, която да има задължение или дори право да проверява как е направено окабеляването! Детето е убито съвсем законно!

84

Анонимен

преди 3 години

Средата в София е агресивна към жителите си! Един нормално подреден тротоар няма, да не говорим за улици, осветление, нормални подстъпи до здравните заведения и паркове. Всичко се прави срещу, а не в полза и по-лесно ползване. Това е резултата!

83

Анонимен

преди 3 години

Тоя Стойчев е голям ***. Защитава Фандъкова и измива ръцете на общината с общи приказки, мекотело.

82

изстрадано

преди 3 години

Най-основната, бих казал биологична разлика между левите и десните е, че левите задружно и винаги са искали Власт. На всяка цена, с всички средства и напълно безогледно, жестоко и безмилостно. Целта на Лявото е: Власт над човека