59

Алберт Айнщайн

преди 3 години

"Само две неща са безкрайни - вселената и македонската глупост, като за първото не съм сигурен."

58

Анонимен

преди 3 години

От София до Истамбул е имало граница - верска.

57

Зайо Байо-мЪкедонски

преди 3 години

Кен лииии, тулибулибу дауч ююююю.../мЪкедонска народна песен в ОРИГИНАЛ/.

56

Анонимен

преди 3 години

до Циле Илиев600 години не е имало граници от Одрин до Охрид, така че .... може и ти да си 1/32 татарче.

55

Анонимен

преди 3 години

Котарг ,Аспарух ,КиберБългария Македония ,вложка България Трима братя един народ.

54

Селянин

преди 3 години

Колкото и да ни е мъчно, каруцата се търкаля към дерето. Но има ли някой нормален на нашата планета, който да не различава кое е добро и кое е зле за него? Какви примери сме дали на онази общественост там, за да я заинтерисоваме от едно евентуално сериозно сближаване, да не говорим за аншлус? Желю подари танковите, дади линията на другата форма на фашизма и толкова. От там нататък ние сме загиваща нация: разбита инфраструктура, умряло селско стопанство, болно здравеопазв., остар. водоснабдяван.

53

Анонимен

преди 3 години

До Vasil IljoskiМожеш ли да ми посочиш конкретен западен историк, който счита, че Аспарух е татарин от Монголия? Може би под "западен" разбираш, че живее на запад от българската граница? :)

52

Анонимен

преди 3 години

До 56 Я,прочети в Уикипедия ,на езици на Западна Европа и кажи на кой език пише ,че Аспарух е татарин от Монголия!Названието татарин се появява в Русия през 12век и с това име са наричали всички народи идващи от Азия!

51

Да

преди 3 години

До Vasil IljoskiВие сте троянския кон на сърбите и сте постоянно "сврътени " заднешком към тях! Тук на никой не му пука нито за "итендитетот"ви, нито за чукарите, нито пък за изкилифещения български, който говорите! Бъдете каквито искате, ако ще и танганайци, но без българса история! И изобщо, какво ли ни занимават с вас? Имате вето и това е!

50

Анонимен

преди 3 години

До Vasil IljoskiКакво правиш още тук?Не разбра ли, ясни сте на всички.Отивай да пълзиш в краката на сръбските ти господари. Ти си им РОБ и правиш каквото ти наредят.

49

Vasil Iljoski

преди 3 години

Претпевте национални катастрофи затоа што сакавте да а присвоите Македониа. Оди малку читате историа напишана од западни историчари а не од Тодор Живков. Ко бил Хан Аспарух? Татари од Монголиа.

48

Бунгар

преди 3 години

Яжте......., яжте. Лъснаха ни задниците пред света.

47

Анонимен

преди 3 години

До Vasil IljoskiТи знаеш ли колко българи от днешна България са загинали за свободата на вашите прадядовци и дядовци? Заради тяхната свобода загубихме Одринска Тракия, Беломорието, Западните покрайнини, Южна Добруджа. Заради тяхната свобода воювахме срещу 4 държави. Заради тяхната свобода претърпяхме две национални катастрофи. На това ли казваш предателство? В замяна получихме обиди, неблагодарност, Кървав Божик, Закон за македонската национална чест, Голи оток, Идризово...

46

До Vasil Iljoski

преди 3 години

Н е щ а с т н и к беше думата !

45

Анонимен

преди 3 години

Ама при нас идвате да просте , а ?

44

Анонимен

преди 3 години

До 48 Ко праказваш бе брачет(нали сме брачеди) Бойко изгони руския посланик от България за аферата ф16 нещо ,което брачедите от македониа никогИШ няма да си позволите!

43

Точно така

преди 3 години

До Тито ЮгославскиНапълно съм съгласен.Целта на правителството и така наречената опозиция е една и съща-връщане на Македония в лоното на Сърбия.Заслепени от годините репресии,отрекли се от всичко което някога са били дедите им сега виждат спасение само в Сърбия за да не попаднат във Велика Албания.Накрая територията Северна Македония ще бъде разделена между Албания и Сърбия.Честито на истинските Македонци (пардон - правите сръбе)

42

Анонимен

преди 3 години

До Vasil IljoskiДругарю сърбоман, отивай да целуваш ботушите на сръдбските ти господари. Какво правиш още тук?

41

До 37

преди 3 години

Какви 70 години бе колега, в нашата ера Македонска държава е създадена за пръв път в 1992г. - преди няма и 30г., при това призната първо от България - в лицето на Жельо Желев, който ако знаеше тогава накъде ще тръгнат нещата, много щеше да се замисли !

40

Серьожа

преди 3 години

Он (Путина ) сказал мекодонцеви бъили Роже с руснаком человека най добръй.