14

Анонимен

преди 3 години

При Тодор Живков нямаше чалга. На купони се слушаше диско или рок. Нямаше и милиция, почти нямаше милиция, нямаше охранители и никой не го проверяваха освен ако не е престъпник, сега при демокрацията престъпниците никой не ги закача, а обикновените хора са мародерствани от полиция, съдия изпълнители, охранители. Демокрацията и американското партньорство са тотално опростачване на населението.

13

Анонимен

преди 3 години

До Барманчи"Имат ли изобщо накакви правомощия тези инспектори, или всичко се прави просто за да се симулира дейност?"Да, има и права, сещаш ли се. А тоя зкаон с пиушенетобеше най-отвратителният зкаон. Имаше заведения, в кото не се пуши. Но тези, който неможеха да си позволят, да нямат чони за непушачи, бяха прецакани, да се набуртат с по 30-40 000 лева за индсталации, дето ги слагаха наши хора.Резултата - навсякъде пак се пуши, само че се дава рушвети и се бият приказливи.

12

Анонимен

преди 3 години

До БарманчиАдвоката ще изкара после че се е провеждало обучение на персонала а не че е имало парти.

11

La Grande

преди 3 години

Чалгата е като злокачествен тумор за една нация. Познавам чалгари и всичките до един са изключително ограничени и самодоволни индивиди.

10

Анонимен

преди 3 години

Колкото толкова. Партито е частна, па макар д а е гнусно и чалгарско.

9

Барманчи

преди 3 години

Добре де, баси инспекцията - барманът дърпа завесите, виждат се хора, влиза инспекторката - няма хора, всичко е 6. Имат ли изобщо накакви правомощия тези инспектори, или всичко се прави просто за да се симулира дейност? И не визирам само тези, но и примерно ХЕИ.. или пък проверките за тютюнопушене на закрито? Митове и легенди!

8

Анонимен

преди 3 години

Деси Слава е много готина и добра певица. Аз лично и пожелавам здраве и щастие за в бъдеще

7

Анонимен

преди 3 години

До МухахахаАми да богатите не спазват мерки в България. Също и интелигентните.

6

Анонимен

преди 3 години

започва да ни писва от тия проверяващи фашисти, сър....

5

Анонимен

преди 3 години

Чуйте на Десислава Mashup-a и си сипете по една ракийца. Наздраве !

4

Мухахаха

преди 3 години

Разправям ви аз че изолацията е само за простолюдието ама не ви се вярва . Щото те и пътуванията за низшите касти са с толкова много ограничения и условности .... Колкото си по-високо в ерархията на властимащите толкова по-малко трябва да си седиш в къщи . Някой да прави забележка на Бай Боко че ходи без маска навсякъде ? Смеят ли ? Набързо ще им изстинат топлите журналистически, министерски и лекарски столчета ...Да ви е жива и здрава демокрацията ......

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Много си е добре жената

2

Анонимен

преди 3 години

Десислава си пее партито е било в разгара си.Поне да изчакат да свърши партито пред вратата и чак като свърши тогава да си пишат актовете.

1

Анонимен

преди 3 години

Десислава доста се е наляла, добре е да отслабне с едни 20кг..