40

Анонимен

преди 3 години

До някой 41Думата която търсиш е статукво. Ще гласуваш срещу него и за това имаш моите адмирации.

39

някой

преди 3 години

Ами именно заради това, аз смятам да гласувам: Против ГЕРБ, против БСП, против ДПС...Някой пропускам ли? А да, разните там пъстроцветни "патриотчета" и сие.

38

Някой

преди 3 години

Каквато и да бъде избирателната активност, каквито и партии да се регистрират за изборите, както и да се преброяват бюлетините, пак БКП+ДС ще управляват Бъкгария както са управлявали от 1944 г. до сега. Дори и да се "прокрадне" някой честен човек и патриот в парламента - Ще го купят. Ако неуспеят - Ще го убият, но няма да изпуснат власта.

37

Гроби

преди 3 години

Пак ви думам за тези избори, няма ясно изразен ГЕРБ-антагонист. Трябва да ви светва червената лампичка от това. Славчо говори общи приказки, като по този начин смята да се позиционира като тотална антисистемна партия, но истината е, че политическата мишена има един център и това е ГЕРБ. Нужен е само един изстрел и той трябва да е в центърът на мишената, другото е пушечен огън и димки;)))

36

Анонимен

преди 3 години

Жена ми работи в Комисията за защита на потребителите. Там всички са членове на Герб, включително и тя. Иначе не можеш да работиш там. Миналата седмица са започнали да им пращат имейли, за да им напомнят, че на изборите трябва да са активни, за да запазят работата си. Жена ми вече пореден ден се прибира трепереща и с разбити нерви, защото не иска да гласува за тях, но я е страх да не си загуби работата. Ето с такива приоми си служат Герб.

35

Анонимен

преди 3 години

И аз чух за тези конференции. Ще обсъждат процеса по броене на бюлетини. Говори се, че ще се опитат да не допускат хората на Трифонов да присъстват на броенето на гласове и в момента се правят организации за това.

34

Анонимен

преди 3 години

И аз четох в интернет за 7/8 ТВ. че имат над 600 000 абонати. А това са страшно много хора. В чужбина са си платили да гледат онлайн телевизията им близо 300 000 души. Това е огромна бройка. Почвам да се чудя дали няма да се борят за първо място. Но се съмнявам, защото чувам, че се готвят ограмни далавери за изборите. Герб ще напълнят с техни хора секциите и ще манипулират здраво броенето на гласове. На леля ми, която и от Герб вече й звъннаха да ги канят на конференция да обсъждат точно това.

33

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ, БСП и ДПС са в хидростатично равновесие на интересите си и няма да направят нищо освен да възпроизведат още от същото

32

Гроби

преди 3 години

До КирилПроблемът е, че Трифонов винаги е бил в политиката, само, че зад кадър. Такива като него са резервите на системните политически играчи. Който има пари, не е чист, в България пари не се печелят без политически протекции. Аи как хубаво си подаваха топката Бойко и Слави по отношение мажоритарният избор, нима не си спомняте? Перфектен отбор са те. Без подобни патерици, Бойко нема отде да вземе гласове за управление. Това са "партии-кукички", а вие сте шараните.

31

КАК се КУПУВАТ.....

преди 3 години

Бизнесмен с 300 апартамента в София почина млад от Ковид-19!...................ТРИСТА АПАРТАМЕНТА в СОФИЯ, па макар и да си БИЗНЕСМЕН?!

30

Анонимен

преди 3 години

Какво значи "не гласувайте за никой"? Единственият друг вариант да повлияете на управлението е преврат, така че ако не планирате да правите преврат по-добре гласувайте

29

Иван

преди 3 години

И аз ще гласувам за Има Такъв Народ. А и чувам, че много хора ще гласуват за тях. Вчера четох в Труд, че телевизията на Слави имала над 600 000 абонатни станции закупени. Имайки предвид, че една абонатна станция е за семейство между 1 и 4 човека, това осреднено прави повече от 1 200 000 човека, които гледат телевизията му. С други думи потенциални гласоподаватели.

28

негласуващ

преди 3 години

Хаха!Трифонов ***!Слабото!Слаб си мой човек!Само се излагаш!

27

негласуващ

преди 3 години

От "изборите" най печеливши са чингапуците!Пак им раздават пари за тридневни кечеци и гьобеци а тарторите им правят яки пачки!Гледам ги по избори си правят нови покриви..нови големи врати отпред...по магазините пълнят големи торби ..ядене ..пиене!Ще ви гласувам безплатно ама друг път!)))

26

Анонимен

преди 3 години

Казали са на Баце, че най-добрият сценарий за него е ниска избирателна активност и веждаме днес "резултата".

25

Анонимен

преди 3 години

Аз не харесвах Трифонов но преди няколко месеца реших да си платя телевизията му и да гледам заедно с всички други телевизии и да сравнявам. Еми сори, ама само по неговата телевизия дават свобода на всеки да се изказва. И не само това, ами канят и гости, които ги критикуват откровено в ефир и те после ги канят пак. Това ако е някой друг - да ги е затрил тия гости, а от 7/8 тв продължават да ги канят. Ами... почва да ми става ясно, че наистина са стойностни хора там.

24

Анонимен

преди 3 години

Здравейте,за другаря Скатов няма ли нещо актуално? Хубав ден!

23

Анонимен

преди 3 години

Троловете днес са на вълна "не гласувайте".

22

Анонимен

преди 3 години

Още малко и Харизановците ще предложат Борисов да гласува вместо нас. "Нищо нямало да се промени според социологическите проучвания". Ще видим.

21

Анонимен

преди 3 години

Не гласувайте изобщо. Бойкотирайте масово изборите, нека те да си се избират помежду тях си. Да видим тогава как ще ни управляват легитимно с няколко десетки хиляди фалшиви гласа.