186

Славчо ще ни оправи?

преди 3 години

Или когато не му харесва нещо ще се нацупи и ще се държи като ощипана госпожица и ще кряка като гъска срещу някой. Аз лично не искам да ме оправят такива "политици" като тях,защото нищо не разбират,управлението на една държава не е само да кукдудякаш като кокошка, а да си учил и да знаеш какво правиш.Това е и имидж на държавата по света, освен за смях за друго няма да станем, но така ще е ако сами го позволим и хората гласуват за такива като тях.В цял свят здравната система издъхва от пандемията

185

безумие

преди 3 години

Целта за влизане в парламента,е не грижата за народа, а за да си узаконят незаконните сделки и да се напечелят още повече, че кой не го е разбрал още.Една птичка пролет не прави,така че без коалиция не може. А който хвърчи много нависоко,пада от ниско.Всички едни оправячи и загриженяци за народа се извъдиха,че чак свят ми се вие. Това,което предлагат не са никакви реформи,а изсмукани от пръстите стари неща,облечени в нови дрехи.Сигурно и речите за парламента ще са написани от сценаристите му.

184

Анонимен

преди 3 години

Айде и тоя почна да раздава присъди...

183

пияница мистик

преди 3 години

До 212"Реален мислещ и активен политик за ползу родину БСП, ДПС, ГЕРБ и прочие абривиатури един нямат."==="БСП" и "ДПС" са абревиатури, а "ГЕРБ" е акроним. Все такива "Умник Гюро и умници другари" сте се събрали тук да бистрите политиката, а сте в повечето случаи таксиджии, общаци и пазачи по обекти с "тука има - тука нема" образование :)))

182

Луд

преди 3 години

Тоест, няма да работят.

181

Анонимен

преди 3 години

Ама вие от партията на Слави от Учин дол смятате ли, че партиите са приритали за вас? Единствено може да се съюзите на прима виста с Боце от Банкя, защото той постоянно търси съюзници. В скоро време ще разберете, че разликата между шоу и политика е голяма и опитните играчи ще покажат на Т.Йорданов това.

180

Анонимен

преди 3 години

Не "има такава държава" а няма друга като нашата.Повечето антиваксари,хейтъри- нищо добро няма,закони не се спазват . За капак чалга политика и пребоядисани комунисти.

179

Анонимен

преди 3 години

За какви политици говорите вие? Мазници,корумпирани лъжци, такива верно имате много. Реален мислещ и активен политик за ползу родину БСП, ДПС, ГЕРБ и прочие абривиатури един нямат.Хубавото е,че хората гласуват, а не троловете

178

Анонимен

преди 3 години

Гербавите *** нападат яко, защото пълнят гащите от Слави.. още месец и нещо и губят властта завинаги боко болгароубиецът влиза в затвора!

177

АК-47

преди 3 години

Ей, хора, и аз не харесвам Борисов, ама чалгари ли искате да ви управляват. Каква програма са представили досега? Фъфлещи сценаристи, никакви нормални отговори и разяснения, какво изобщо искат, освен властта. Тежко на Майка България, ако тези вземат решения за нещастния народ...

176

Гербер

преди 3 години

Аз ще гласувам за бойко най добрият държаник за тия 1300 години - умен и начетен!

175

пияница мистик

преди 3 години

До Има такъв народДа бе, да. В условията на "геноцид" всеки ден по 1 нов милионер в България. Що сте такива коне с капаци бе, дрогаре? Що си гледате само в собствената празна паничка и си въобразявате, че всички са като вас? И най-смешното, не преставате да говорите от името на НАрода. Типично комунистически похват. Едно време върхушката на ЦК на БКП все така думаха, че охолния им живот е в "името на народа" :)))

174

Лилети

преди 3 години

Някои хора много си и много вярват на соц. проучвания ... В шоуто на този господин за да говори 1 човек смешки му трябваше екип от 80, представям си какво ще е в помитиката и дипломацията ... ай мерси от експерименти!

173

Анонимен

преди 3 години

ЕТО ЗАТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТРИФОНОВ!

172

Анонимен

преди 3 години

До ПенсионерТо не е важно да разбира от всичко, в България сме на този хал от всичко-можещи некадърници. Важното е да избере правилните хора. Успешният шеф по това си личи. За статуквото да гласуваш пак е престъпление към децата ви. То вие си решавате де, тези поне предлагат пряк избор и мажоритарен подбор. Не партийни листички за всичко

171

Има такъв народ

преди 3 години

Платените *** на ГЕРБ, ДПС и БСП оплюха човека, защото истината ги боли : Престъпници сте ! Виновни сте за геноцид, над собствения си народ!

170

Анонимен

преди 3 години

До 183 ...Пазарджик вече известен )

169

Анонимен

преди 3 години

незнам защо плюете по човека, аз ще си гласувам за него .... всички настоящи политици са корумпирани или калинки ... поне нещо ново ..

168

пияница мистик

преди 3 години

"Не е морално с хора, които са престъпници и некадърни, смятат от партията"===Не че защитавам политиците, но откога един шоумен-чалгар започна да разбира повече от политика от тях? Защото измежду тях наистина има много умни хора, единици са, но ги има. И точно Славуца ли ще ми говори за престъпници, дето се опита да открадне цял обществен парк, да го направи частен и да го купи, за да направи жилищен комплекс? Добре че тогава Боко го удари през крадливите ръчички :)))

167

Анонимен

преди 3 години

Какво ще работят ...пише по здравеопазването ,ясно и те са разбрали че там са пачките за крадене)