143

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за ДПС,АБВ,дори ГЕРБ,БСП,но не и за други партии!останалите не са европейски партии и ще ви вкарат в кръв,терор и война,Радев включително, Нинова е между *** и наковалнята,защото е притискана от Радев да го подкрепят,но зад Радев стои кръв и терор,ако той остане във властта,ще получите цветна революция и терор,убийства,това ще е краят на България!Хора и партии,работещи срещу България:- Слави Трифонов(неговата партия дори не е европейска,крайно опасен)- Коалицията на Мая и триото,Т. Дончева- Румен Радев(абсолютен предател и опасен,който иска да ни набута в конфликт с Русия

142

Анонимен

преди 3 години

трябва да се опълчим на тия фашисти , сър....

141

1

преди 3 години

До Анонимен-145,грешиш,тиквата и неговите слуги,на първо място е деси плевнелиев,който искаше да ни вкара във война с Русия.

140

Анонимен

преди 3 години

Според мен мерките не са достатъчни. Аз предлагам по 3 маски минимум. Очилата също трябва да са задължителни, за да не се заразяваме през очите. И най важното - червен конец против уруки абсолютно задължително.

139

Анонимен

преди 3 години

До Анониментака е , ГЕРП И ДПС не ги споменаваш , видно е на всички глупостите който бълвате 2-та герп-ски тролчета тък---------ДПС е европейска партия,ГЕРБ е европейска партия, сега разбирам какво се случва и това което ни готвят протестиращите не е добро за България, а е голямо зло, Радев вдигна юмурук като при цветните революции и за да спаси кожата си,ще оплиска България в кръв,терор и това ще е края на България,не гласувайте за опозицията!

138

Анонимен

преди 3 години

Цирка е в пълна силна, настъпва отстъпва , мерките работят пък не работят... Чиста полотика и никаква наука и медицина...

137

Анонимен

преди 3 години

4 АПРИЛ. СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!ТАЗИ ДАТА Е ПО-ВАЖНА ОТ 20 АПРИЛ ИЛИ ТРЕТИ МАРТ!

136

ГЕРБ

преди 3 години

Искаме да усвоим на макс милиардите от ЕС и ще го правим, защото сме си сегашните до Май месец в парламента, а после, дори и да сме там, ще се преразпределя баницата.Затова е важно, да знаят от ЕС колко сме зле и колко помощи ни трябват!

135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"КЪДЕ Е ДНЕС В.ГОРАНОВ ЗНАЕТЕ ЛИ И АКО НЕ Е КРАЛ ЗАЩО Е ИЗБЯГАЛ ?"Защото вече не го пази полиция и НСО при нужда, а Божков няма да му прости.

134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 149Опасни са, да. Опасни са за гнусното ви статукво!

133

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 149Славито обило опасне за теб? СУПЕР! За него ще гласуваме! Аз и цялата рода, както и всички авери!

132

Анонимен

преди 3 години

Айде пак върнахме старата риторика "БОЛНИТЕ"Между болен и заразен има ОГРОМНА разлика.

131

Анонимен

преди 3 години

52 ДНИ ДО КРАЯ НА МУТРИТЕ!ВСИЧКИ СРЕЩУ НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО В ИСТОРИЧТА НА БЪЛГАРИЯ - ГРОБ!

130

Анонимен

преди 3 години

така е , ГЕРП И ДПС не ги споменаваш , видно е на всички глупостите който бълвате 2-та герп-ски тролчета тък

129

Анонимен

преди 3 години

Хора и партии,работещи срещу България:- Слави Трифонов(неговата партия дори не е европейска,крайно опасен)- Коалицията на Мая и триото,Т. Дончева- Румен Радев(абсолютен предател и опасен,който иска да ни набута в конфликт с Русия и рекламира спиране на руската газ)- Цветанов(рекетьор и убиец,крайно опасен)

128

Анонимен

преди 3 години

До 145Ти нормален ли си?Погрома, коъто остават мутрите на банкянския е ненадминат!И стига сти плюли по Радев. От всички страхливци никой не посмя да излезе и са извика мутри вън!Евала, генерале!

127

Комисионни бате

преди 3 години

А милионерите в ГЕРБ вече са с 121 човека повече.И то само за последното тримесечие на 2020

126

Анонимен

преди 3 години

аз на тоя човек повече не вярвам, само лъже кой ходи по купони и кой не

125

Анонимен

преди 3 години

Хора,Радев голям е предател и крайно опасен за България, ако той вземе властта, ще ни вкарат в конфликт с Русия,а Цветанов също е в ляво, Слави и триото на Мая също са предатели и работят срещу България, харесвам БСП, не ми харесва ГЕРБ, но ако герберите и ДПС паднат,ще стане много по-лошо,това ще е края на България и дори Европа няма да може да ни защити! ДПС е европейска партия,въпреки,че участват турци в нея.

124

Анонимен

преди 3 години

До Чочо до 125-никой некато пръскат с отрови от самолети е така - не е до вирус а до ОТРОВИ затова има толкова болни!!!!!!!!!!!!