39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35 Споко! Те и тогава телетата ще си натискат парцалите и ще си траят!

38

Анонимен

преди 3 години

Ей не пишете каква е минималната заплата тука че някой ще напише колко е в Русия и копейкаджиите ще ревнат.

37

Горянин

преди 3 години

А,Бойко,какво стана с агнетата за Катар,китайските инвестиции за пътища и заводи ????Гледам счипили са си краката да носят инвестиции,много , много париии.Голяма лъжа се оказа и това.

36

Анонимен

преди 3 години

Лъже,преяжда с суджуци,Пинокио!

35

Мин.работна заплата!

преди 3 години

311.89?(Евра)

34

Анонимен

преди 3 години

Пожарникаря продължава да лъже и краде,Гешев му пази гърба.Наглоста на крадеш с кеш пари и злато и да не си осъден?????

33

Анонимен

преди 3 години

Боко ви баламосва много добре, нали виждате в каква хубава криза ви насади?. Ама като ви свършат парите и изгладнеете масово, ще ви видим тогава как ще ви баламосва.

32

Анонимен

преди 3 години

По колко ви е нормата от подобни про- тиквени статии на ден?Вече е почти 18ч, а вие ги бълвате през 10 мин, така ли не си заработихте надницата вече

31

БАНко

преди 3 години

ОНЕЗИ ИНВЕСТИТОРИ ОТ АРАБСКИЯ ПОЛУОСТРОВ ЗА ПОСТРОЯВАНЕТО НА ТУРСКИ ПОТОК ЗА СЪРБИЯ И УНГАРИЯ С НАШИ 3 000 000 000 ЛЕВА СЕ ОКАЗАХА МОЛДОВЦИ И РУСИ !!!СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ Е ПОЗОР !!!

30

Тонката

преди 3 години

Щом София,Варна и Бургас се пренапълниха с Руснаци емигранти значи тук в България не е чак толкова зле:):):):)

29

ДОЛУ МАСКИТЕ

преди 3 години

Управлявате ПЛАНдемията добре! Пандемия не се управлява, нито епидемия. А в случая нямаме нито епидемия камо ли пандемия. А за незапознатите в Кюсетндил - ботоксовия пен-дел е заповядал маски и на открито!!!!! Въпрос към *** - още ли вярвате че всичко това ще мине като си носите парцалите на лицата? Не осъзанвате ли вече че ви водят за носа и заради вродената ви ***-ОТА и робска психика скапхте живота на всички ни като обслужвате медицинския фашизъм???

28

ХехеХахаХуху

преди 3 години

Това по-забавно и от Мистър Бийн!

27

Котката в краката

преди 3 години

Едно време големият български сатирик и публицист Радой Ралин беше подписал една своя творба с подпис дето прилича на силует на прасе, аз много теории съм чул за тоя подпис: Че нарекъл политбюро на БКП прасета, че е нарекъл Тодор Живков прасе, че е имал разправия с Йордан Радичков за нещо, ама после и той се е присъединил към всеобщото псуване на прасето, другата теория аз ви я казах: "Внимавайте, че нацистката с..в.иня баберка идва насам - тоест Симеон 2" Или и той просто: Мамка му и прасе!

26

Анонимен

преди 3 години

Въпросът с предимствата за чуждестранните инвеститори у нас обаче е спорен. Причината - много компании решават да инвестират в съседни нам държави заради високите нива на корупция у нас. Microsoft избраха Гърция. Tesla - Румъния.

25

Анонимен

преди 3 години

Нашата малка нация преболедува грипа,заслугата на вожда е нулева,но благодарение на великото здравеопазване загинаха много хора (по стълбите)и преди да стигнат до болнична помощ,заради хиляди други заболявания нямащи нищо общо с грипа!

24

Анонимен

преди 3 години

Потърсете статистиката на Световната банка, озаглавена Foreign direct investment, net inflows (% of GDP) - BulgariaЩе видите какви инвестиции привлича тиквоглавия.

23

Тонката

преди 3 години

Европа вярва на Бойко и дава:):):)А я некой като Орешарски подкрепен от некви ментета се добере до властта,парите веднага спират поне по 20 програми:):):)

22

Муахаха

преди 3 години

А аз като гледам Пандемията Ви Управлява, а не вие нея!

21

Анонимен

преди 3 години

Представители на държави с режими в миналото си *** макарите взаимно.

20

SHEFA

преди 3 години

БОЙКО СЕ НАДЯВА НА ЧУЖДЕСТРАННИТЕ ИНВЕСТИТОРИ-НЕКА СТЕГНЕ ОЩЕ МАЛКО МЕРКИТЕ-ДА СЛОЖИ КАПП-ТА-И ТОГАВА ЩЕ ГО ПИТАМ КАК ЩЕ ПЛАЩА НА 1 500 000 РАБОТЕЩИ-ЩОТО ИНВЕСТИТОРИТЕ ЩЕ ЗАТВОРЯТ-ЩЕ СИ СЪБЕРЪТ БАГАЖА И НЕМА ДАНЪЦИ-НЕМА И ПАРИ.-А ДЪРЖАВАТА СЕ КРЕПИ НА ДАНЪЧНА ОСНОВА-НЯМАМЕ НИКАКВА ИКОНОМИКА АМА НИКАКВА-ТОГАВА ЩЕ ГО ПИТАМ- КАКВО ЩЕ ПРАВИ?