81

До Кофти

преди 3 години

и в Гърция ходехме да бачкаме лятото по заведенията. И да гледаме болни. Сега са ги затворили с вечерен час и нищо не работи. Всички са си в къщи. Невъзможно е да избягаш от немотията дори и в Гърция.

80

някой

преди 3 години

Ми разбира се, че пикът ще е около 25-ти февруари!!!Не е нужно да съм "баба Ванга", нито математик с диплома за висша математика, за да го пресметна!Синоптиците предсказаха в петък, на 12-ти февруари се очаква застудяване (сибирски студ казано поетично).Смятайте 14 дни или 2 седмици оттогава и - ето ви пик!Помня, около 25-ти така наваля сняг и стана ужасен студ, и ето ви 2 седмици след това - расте броя на новозаразените, както и процентът положителни проби.До края на зимата всичко ще спре!

79

Анонимен

преди 3 години

С няколко думи - да ви пикам на пиковете... Тука има, тука нема пасти да яде в сравнение с тези "статистики".

78

МАНГЪРОВ

преди 3 години

който иска да гласува за тези, които ще отменят мерките да гласува за АБВ, а който по-нататък иска да си се върнем към Съветския съюз, като напуснем Европейския да гласува и ДА ГЛАДУВА за фигуранта Румбата Радев

77

Боко Кюлчев

преди 3 години

Алчен и нагъл съм,а вие ме търпите.Пълня си чекмеджето, затуй сте бедни *** и ***.

76

??

преди 3 години

от 20 януари там почват да ваксинират със Спутник V."По словам Д. Пиневича, примерно с апреля, когда в Беларуси от COVID-19 закончат вакцинировать уязвимые и контролируемые группы населения /медработники, педагоги, сотрудники транспорта, торговли, работники СМИ/, любой желающий сможет получить вакцину."

75

Анонимен

преди 3 години

До ДртПрчТи пък голяма причина извади да не гласуваш за герб...заради мерките.Та тук са най-либералните мерки от цяла Европа и пак ревете.В другите държави смсси,вечерен час,тестове...

74

я по тихо!

преди 3 години

Минздрав Белоруссии официально признал COVID-19 психическим заболеванием Главным новшеством стало расширение количества психических заболеваний, разряд которых пополнился COVID-19. В то же время коронавирус был исключн из категории инфекционных заболеваний. По новому стандарту всех инфицированных COVID-19 с 1 августа будут лечить в психиатрических лечебницах, что поможет освободить койко-места в других медицинских учреждениях Белоруссии.

73

Кофти

преди 3 години

едно време като видим зор бягахме от България на запад, я Франция, я Германия, я Австрия. Сега с тази ковид истерия, няма къде да избяга човек, там са ги стегнали много по-яко за гушите.

72

я по тихо!

преди 3 години

Министерството на здравеопазването на Беларус официално призна COVID-19 като психично заболяване Затова Министерство на здравеопазването взе единственото правилно решение да счита COVID-19 за психично заболяване с подходящо лечение , каза Дмитрий Пиневич, първи заместник-министър на здравеопазването на Беларус.По препоръки на агенцията всички граждани, които търсят спешна медицинска помощ, ще бъдат призовани от психиатрична линейка и поставени в болница за психично-здравни грижи.

71

ДртПрч

преди 3 години

До Анонимен 78Никой няма да бърка в носа на детето ми с никакви клечки! Ненормалници!Ако някой си позволи да му бръкне някъде без мое съгласие, тогава аз ще му бръкна там, където няма никак да му хареса.

70

Анонимен

преди 3 години

Великият вирус е толкова заразен, че ако кихнеш на дръжката на вратата, след два дена още щял да е там, и да е заразен - обаче трябва да ти бръкнат с пръчка буквално до мозъка, за да тестват за него? А сега де?

69

Анонимен

преди 3 години

Децата се тестват за да се даде шанс на училищата да са отворени. Иначе нямаш никаква представа какво става. И едно дете да е сиптомно, то го предава средно на 6 други, те от своя страна "предават щафетата". всяко на 6 и т.н. Като не искате една толкова рутинна и безболезнена проверка - буквално клечка за уши за 5 секунди - тогва училищата ще се затворят напълно до 2-3 седмици.

68

ДртПрч

преди 3 години

Новото грипче вече го изкарахме - нищо особено, къде-къде по-тежки настинки сме имали вкъщи! И заради това търпим глупостите на щабове и министри вече цяла година!Да ми се махате от главата с тия мерки!На 4 април ще гласувам за всеки друг, но не и за ГЕРБ. Ако някой обещае да отмени извънредното положение и мерките, ще гласувам за него. Който и да е.

67

Анонимен

преди 3 години

Ваксиниране Н-Я-М-А! Човекът ти го казва в прав текст, без заобикалки: Изработените ваксини ... Към настоящия момент са единственото средство, което предпазва от по-сериозно боледуване, не от заразяване. Нека всеки един човек е наясно, че ваксиниран не значи, че не е преносител, каза проф. Богов.Тоест, това, че ги наричаме "ваксини" има толкова връзка с реалността, колкото ако ги наричаме "аспирини" или "витамини". Не действат като нито едно от трите.

66

Анонимен

преди 3 години

До ЧокоКовид учбива средно 12 пъти повече от грип. Виж статистиките. Освен това няма надеждно лечение, а само симптоматично. Още не се знае до каква степен и колко дълго ще работят ваксините. Грипните епидемии траят 3-4 седмици, това чудо вече мина година. Ето защо!!

65

КОМУНИСТИ

преди 3 години

ако не се състави БОРИСОВ 4, тогава ще ви се стъжни, защото ще установите, че НИЩО няма да получите покрай протестите и безкрайните постове срещу вируса, срещу ваксининирането и в същото време ненавременните мерки и недостига на ваксини, разбрах едно ПРОТЕСТЪР ЗНАЧИ МИНАТ ОТ ТЕЗИ, които ще докара на власт сестра Галева и Отровните чичковци, хората на Румбата и още и още

64

Анонимен

преди 3 години

Това е супер наблюдение! Точно понеже не им стигат бройки, искат да тестват и децата, и да съберат оттам още бройки, вероятно почти всички фалшиво позитивни, и да предизвикат затваряне!

63

Чоко

преди 3 години

До StivИ аз на това се чудя. Защо сега за една инфекция предаван по въздушнокапков път критерия е променен ? Според едно изказване на г-н Кунчев пред Монитор от 21.01.2020причина за обявяване на грипна епидемия е 250-280 болни /не вирусоносинели/ на 10000 души. Това означава, че сега болните трябва да са 2500-2800 на сто хиляди. Подчертавам болни а не с положителни тестове. Може бе заради бройката сега искат да тестват децата в училище.

62

Програмист

преди 3 години

до 64 и 62Май наистина ви е страх, а? Ще си седя тук на топло и ще се наслаждавам на гладните ви вопли.