47

Двоен аксел

преди 3 години

Бройките заразени са просто спуснати числа. Това е чудовищна манипулация. Никой не може да провери броят заразени и едни типове на което им е щедро платено, правят цял народ на маймуни.

46

"ж"унгла

преди 3 години

Важното е че фитнеси ,школи за танци,школи за "театър" работят ,а едно кафе не можеш да пиеш дори на открито ! Който ги мисли тези мерки е Хухавел !

45

Анонимен

преди 3 години

Нали някои харесваха "шведския модел". При малко по-голямо население - 3 пъти повече активно заболели. Починалите са към 12 300, което е с една идея по-добре на процентна основа, но там медицината е на много по-високо ниво.

44

Анонимен

преди 3 години

До 42 Как се самолекуваш от смъртоносен и непознат вирус за който няма лечение..

43

Анонимен

преди 3 години

Това е резултатът от присъственото обучение.Учителите са виновни.Отказват ваксиниране. Маски явно и не слагат. На какво учат децата?

42

Анонимен

преди 3 години

до 42Какви маски те гонят бе туземец?!Масово не се носят маски.Я *** в Димитровград на пазара да видиш какво е,а и на битака в София.Маски те гонят теб явно!

41

Анонимен

преди 3 години

Какви лъжи само

40

Анонимен

преди 3 години

Достатъчно е да се спре обществения транспорт и децата да учат дистанционно и новите случаи бързо ще спаднат до 20-30 на ден.

39

Троен тулуп

преди 3 години

Диктатура на ковидариата.

38

Анонимен

преди 3 години

до 38Не си се отървал,не го пускат грипа защото короната им е достатъчна.Добре е щом се движиш пеша а си около 60 или ги гониш.Движението е здраве.Браво!

37

Анонимен

преди 3 години

До Ричи АлибеговЗначи 13 хил. теста ти се струват много. Добре, че не си в Австрия. Но дори и при тези 13 хил., поне една трета идват от даскалите, които ги тестват поголовно от една седмица с бързи антигенни.

36

Az

преди 3 години

Да позная ли че до края на седмицата ще са към 2000 и няма да се отварят ресторантите! 🤣🤣🤣🤣

35

Waffen SS

преди 3 години

Имаше по различни медии и от различни политически лица бравурни изказвания,как сме пречупили кривата както на заболяванията,така и на смъртността,На такива политически и вербално "фризирани" може да повярва човек с когнитивни възможности на чехълче. Може да се каже,че правителствата на Борисов,не са се провалили само там,къде не са се захванали нещо да свършат.За пореден път държавата пое нагоре по лай-яната река без гребла.Освен мерки,трябва контрол и наказание за нарушителите на мерките

34

Анонимен

преди 3 години

Корона = Грип

33

Анонимен

преди 3 години

От грипът се отървах преди 17 години, когато тръгнах пеша на работа вместо с градски транспорт. Засега това ме пази и от коронавируса. Децата ми са голямо и не ходят на училище, а и си живеят отделно с техните деца. Това са местата, където се разпространяват такива зарази - обществения транспорт, училища, детски градини и ясли.

32

Ричи Алибегов

преди 3 години

Пичага, бройката е важна, а не процента положителни спрямо тестовете. Ботоксът на здравеопазването обвърза 200 на 100 000 заразени за въвеждането на поредния локдаун, а това на фона на затихване на заболяването може да стане само с увеличаване на тестовете в пъти. За какво мислиш правиха проучване дали родителите ще дадат да се тестват децата им? Защо до сега това не беше направено,а мина почти година?

31

Грипозен

преди 3 години

Вече става смешно, а когато е смешно, е на крачка от революция.

30

Анонимен

преди 3 години

Маските и дистанцията ни спасиха от грипа тази година, но за коронавируса не са достатъчни.

29

Анонимен

преди 3 години

Абе къде е грипа бе?!Други години по това време учениците са в грипна ваканция,а поликлиниките са пълни с кихащи и хремави.Защо го няма а?!Само да не ми развива някой доктор теории за маските,защото учениците ходят на тумби без маски извън училищата,а и другите хора на открито.Пускат ги изкуствено вирусите кой каквото ще да ми говори!А с ковид уцелиха дозата зараза-страх и си правят вече каквото искат!

28

Факт

преди 3 години

Третата вълна продължава.Новите случаи се увеличават от средата на януари, а броя на починалите се увеличава от последната седмица на януари. Мутрите още чакали данните и не знаели, че има увеличение