119

До 124

преди 3 години

На колко си годинки и какво точно си видял и преживял ти-незагубеняка ?!? Тия ,,факти " с чекмеджета,къщи ,острови и милиарди са за тинейджъри като теб,свикнали на слободия до шия! Не е нужно да си от Герб ,а да си поживял и видял и трите фалита на тези които сега ти плащат,да ги редиш и вярваш.Цял живот дечко ,другарите си служат с това-лъжи,лозунги,саботажи и измислици.И какво си мислиш,от април със ОФ ще започне разцвета на България?? Наивен млад ремсист-ще поживееш ,ще видиш!

118

До БАБИКЯНОГЛУ

преди 3 години

Ти виж на шефа ви от герб досието и участието във фирми за нелегално производство на цигари, пък тогава ми говори.

117

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОЛАФ гони тоя, който е подписал договора, а това е министър от герб. Цялата документация е на сайтана МВР, щото даже не са се сетили да я покрият - ЕДНА година след избора на победител е променен един от лотовете (не този с джиповете, а тоя с таблетите), и след това е подписана от министъра на герб.Недейте да ми дрънкате как не е знаел какво е разписвал. Като са променили единия лот - да се бяха сетили да променят и другия,а не да ми мънкат после по медите как се били предоверили.

116

БАБИКЯНОГЛУ

преди 3 години

Вижте досието на моя братчет БАБИКЯН и тогава говорете

115

анонимен

преди 3 години

Живота е компот и всеки се бори за кюстендилска слива , но не и костелива !!

114

Анонимен

преди 3 години

До анонименЗа загубеняците герб винаги са си били най-читавата партия. И моля не се измъквайте от неудобните въпроси за чекмеджетата, родниниските връзки във фармацевтичните фирми и кражбите от обществените поръчки.

113

Анонимен

преди 3 години

Не всички на тази снимка са мутри. Но всички са обвързани с мутри. Слуги на мафията, изпълняващи поръчките на черепа, галеви, шиши, цв. всилев, маджо и щедро спонсорирани от тях.

112

анонимен

преди 3 години

Интересно , защо ли президент и премиер си размениха рейтингите ? Хората поумняват и не вярват на приказки , а на реално свършена работа .

111

въшльовци

преди 3 години

Жалка и будеща подигравки пacминa.

110

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе разбрах, Татяна Дончева и формацията й към коалицията на Мая Манолова ли са?да бе и Ристо Лодкаря. Тия дни ще си сменят името на "Ванко-1 изправи се в лодката! Тримата глyпаци вън!"

109

Анонимен

преди 3 години

ще кажем ясно на българите къде са отишли техните пари", заяви още Маноловае как къде - само от далаверата с джипките 6 млн евра в джоба на ***!

108

анонимен

преди 3 години

И какво излиза сега ? ГЕРБ се оформят пак като най-читавата партия и моля не ми пренаписвайте приказки от "Шехерезада" за несметни богатства в някакви чекмеджета , че ставате по-смешни от скечовете на Бени Хил .

107

Анонимен

преди 3 години

Двете формации ще се явят на изборите с коалиция "Изправи се! Мутри, вън" и регистрацията на Движение България на гражданите, Движение 21 и Единна народна партия.Не разбрах, Татяна Дончева и формацията й към коалицията на Мая Манолова ли са?

106

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 107Парите ще ги дадем ние. А, следствени са тези, дето са променили критериите. Има ги по дати стъпките на обществената поръчка. ОЛАФ гони министър и юридически съветник от служебното правителство на Радев. Не гони никой от ГЕРБ. Радев затова искаше оставка и служебно правителство. Вместо да подготвя избори, той организира обществени поръчки за да ни покаже как се "бори" с корупцията. Направо я тръшна.

105

Анонимен

преди 3 години

Маямата е мноооооого "почтена" Много, казвам ви!: Почено слугуваше на братя ГалевиПочтено спретна костинбродския комплотПочтено внесе закона Ванко 1Почтено предложи Пеевски за шеф на ДансПочтено бранеше крадците на ОрешарскиПочтено разстилаше чували за трупове пред къщата на БорисовПочтено насъскваше агитките да окачват бесилки по стълбовтеПочтено се търкаляше в коридорите на НС Абе.........."почтена" работа ви казвам.....

104

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА за "спрените фондове" - сега Олаф от кого си иска парите - май от правителството и министрите на борисов, що така бе?това по Каскет-ТВ на Нинова ли го чу или четеш некакво старо листче?

103

Анонимен

преди 3 години

Тази коалиция ще се разцепи като кюстендилска слива

102

Анонимен

преди 3 години

Двете формации ще се явят на изборите с коалиция "Изправи се! Мутри, вън"тия спечелиха приза за най-малоyмно име! На Слави направо му окапаха веждите от мъка!

101

Анонимен

преди 3 години

1. маяма- сестра галева- обвързана с мутри и с делян пеевски2. отровено трио- откровени лъжи и "леви" идеи- нечистоплътни телом и душевно3. копейкин- крадец на партийни субсидии4. фигурант метежник- обременен и зависим от черепа и цв. василев.Тези ли имат право да ***: "мутри вън"! Тези ли искаме да изберем за депутати и президент? Те са позор за България! "мутри вън" е за тях!

100

Анонимен

преди 3 години

Отново бг.глопости как може такива имена да са име на партия,Мутри вън това не е име и лозунг.Измислете си име нормално за да се запишете .Хунатата ГЕРБ не се събаря лесно тези корумпирани структури са в цяла Б-я.Мошеника Първанов го каза няма да е лесно само с викане.Само Радев е над всички президента.