121

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоГЕРП ПО ЧЕСТЕН НАЧИН ИЗБОРИ НЕ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ. ГЕРП Е АНТИЕВРОПЕЙСКА МАФИЯ

120

Анонимен

преди 3 години

От коалициите на ГЕРБ винаги е губила България и народа.

119

Анонимен

преди 3 години

Тия пък. Никой не ги кани, ама те не искали. Малко се опитват да напомнят за себе си, че и те съществуват.

118

Анонимен

преди 3 години

А от коалициите на БСП губи винаги България и народа

117

asd

преди 3 години

Тия па кой ги иска та щели да загубят от такава коалиция. Всеки, който се хване с БСП и ДСП ще загуби много повече, така че да не прилагат смешни манипулативни внушения.

116

Три в едно.

преди 3 години

Каква е разликата между горепосочените партии.Никаква.И едните и другите са бивши комунисти.Или поне 90% от тях.Едните са по млади ,деца на заклети комунисти,другите са били в първите редици на БКП.

115

Станишев

преди 3 години

В името на пари и власт,ще направят компромис.Кой бяга от кацата с меда.

114

анонимен

преди 3 години

Когато цъфнат теменугитеи работата тръгне зле ,за бе се *** ще са виновни другите ,защото ГЕРБ отново ще ги спре .

113

Калеко Алеко

преди 3 години

До СЪГЛАСЕН С АЛБЕНА ... То е ясно кои са се събрали тука, тези от кохортата на Черепа, които ще гласуват за партия "Възраждане", тези които гориха знамето на ЕС на яз.Копринка заедно с един фигурант на Черепа и беквокалист на Импексова ... друг е въпросът, че въпросната партия "Възраждане" има проблем с регистрацията, като доказана антибългарска партия, издигаща символите на една евроАзиатска държава, чиято територия се простира повече в Азия, околкото в Европа ... !!!

112

Възрастен

преди 3 години

Проблемът е че вие които поствате за БСП/ естественно срещу заплащане/,нямате още възраст да гласувате,млади дихатели.Напъвайте се ,лъжете,мажете,по това си личат червените ви 3адници! Тая мантра ,,и едните и другите са маскари" комунистите я пуснаха още през 89та и не спряха да я дъвчат.Сега голобрадите не ручали жабетата на другарите си мислят че с Нинова премиер ,ще цъфнем и ще вържем Е ще поживеете ще видите само да дойдат истинските комунисти/БСП/,каква е разликата.Ние го преживяхме три път

111

Анонимен

преди 3 години

АЗ СЪМ ЕДИН ОТ МНОГОТО НОВИ БЕЗРАБОТНИ В БЪЛГАРИЯ...ВЧЕРА ИМАХ ЧАС ЗА ПОДПИС В ЕДНО ОТ БЮРАТА ПО ТРУДА...5 ЧИНОВНИЦИ ЧАКАТ 2 БЕЗРАБОТНИ ДА ДОЙДАТ ДА СЕ РАЗПИШАТ В БЮРОТО...КОГАТО ОТИДОХ РАБОТЕЩИТЕ ЗАД ГИШЕТО БЯХА ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ ПРЕД ГИШЕТО.АЗ ЕДИНСТВЕН А ВЪТРЕ 5-6 СЛУЖИТЕЛИ ЩЯХА ДА СЕ ИЗБИЯТ КОЙ ДА МИ ДАДЕ ЛИСТА И ДА СЕ РАЗПИША...НЕЩО,КОЕТО СТАВА ЗА ПОЛОВИН МИНУТА...ЕТО ТОВА Е АДМИНИСТРАЦИЯ ПО БЪЛГАРСКИ.

110

Евгени

преди 3 години

Само Възраждане!

109

miko

преди 3 години

Нали за *** гражданите са най-важни.Ако е в техен интерес (на гражданите) какво като БСП губи от тази коалиция!?Значи все пак БСП на първо място пък гражданите след това.

108

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 години

ЛЮБОВТА КЪМ ТУРСКИЯ ФЕС И РУСКАТА ТРЪБА ЗА МУТРИТЕ Е ПО-СИЛНА ОТ ЛЮБОВТА КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА.

107

големия проблем

преди 3 години

Българина не иска пряка демокрация като в Швейцария,защото няма далавера!

106

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 години

Гербаджии кажете защо като Радев ви каже едно изречение и ревете три седмици като настъпени? Какво стана с импичмънта? С новата конституция?

105

Анонимен

преди 3 години

ДЕМОКРАТИЧЕН МИЛИЦИОНЕР Е КАТО ПРАВЕДЕН ДЯВОЛ

104

Анонимен

преди 3 години

Не може да има коалиция между едните комунисти и другите комунисти. Това означава, че няма опозиция, няма алтернатива, няма демокрация. Връщаме се във времената, когато единствената партия беше БКП.

103

Анонимен

преди 3 години

БСП СА ПРОРУСКИ КОМУНИСТИ, ГЕРБ СА ПРОТУРСКИ.

102

СЪГЛАСЕН С АЛБЕНА

преди 3 години

И аз ще гласувам за Възраждане.