74

Анонимен

преди 3 години

Балтов,дай някакво обяснение защо Швейцария отказа да боцка народа си с тази ваксина,а вие така яростно я рекламирате???

73

Астра Зевзека

преди 3 години

Леки имат ли толкова бусове за кремвирши или ще се ползват и такива на Бони

72

Анонимен

преди 3 години

Тоя и оня,който се прави на министър крепяха орехите на вожда,докато се разхождаше с джипката,вместо да си седят в болниците и да лекуват,а сега ни вменяват едва ли не засдължително да се боцнем с на-калпавата ваксина,щото пари са давали.Яааааа,у лево.

71

до Абе балтов

преди 3 години

Има вече български щам - Калоферския. Толкова е заразен, че се предава и по водата. Намерени са тонове мъртва риба по поречието на Тунджа, но не смеят да го обявят.

70

Анонимен

преди 3 години

Можете, стига да има на кого

69

До тялото

преди 3 години

Правилно разсъждавате! Може ли 1 въпрос. Вие ще се ваксинирате или вече го направихте? Коя ваксина предпочитате?

68

София

преди 3 години

Този балтов е голям пич.октомври или ноември 2020 в едно интервю каза, че корона вируса се влияе силно от авирон рапид ( което не е лъжа) НО веднага след това беше изкупен от гражданите. Три месеца нямаше никъде от медикамента. Точния въпрос би бил има ли участие или договорка на лицето балтов с тази фирма?

67

Тялото

преди 3 години

В Израел ваксинираха над 200 000 човека на ден , всеки ден с трудната за транспорт и съхранение ваксина на пфайзер. Вие сте .... нямам думи просто. Когато вменявате на хората, че са виновни за умиращите, а вие поемате ли отговорност, че заради вас ще умират неваксиниране???

66

Абе балтов

преди 3 години

То се моли да не излезе българския щам защото никаква ваксина не го лови

65

Хаха

преди 3 години

Най- ми е готино, когато шушляците, отричащи опасния вирус и борбата с него, сега взеха да хвалят руската ваксина(която по принцип изглежда е много добра) и да отричат другите. Това ако не е ши зофрени я, здраве му кажи! Давайте, показвайте си неадекватното поведение!

64

Я

преди 3 години

Абе щом почти цял Израел е ваксиниран с ваксината на байонтех и пфайзер значи това е правилната ваксина. Евреите ( с цялото ми уважение) не биха ди умъртвили народа:)))

63

НОШТ

преди 3 години

Наздраве Балтов!

62

Балтов

преди 3 години

Не те ли е страх от бога бе човек? С такива ви действия душата ви ще се разяде.

61

До 67

преди 3 години

Ти сам си отговори на въпроса.

60

В

преди 3 години

Госпожа Зоя Паунова е представител на Астра зенека за България. Запя Паунова майка на *** Паунова - майдел. Евродепутат от ГЕРБ. Бийте ваксини народе.

59

Анонимен

преди 3 години

Щом като при най-хлабавите мерки се вихрят луди купони ,а ресторантите уж са затворени,ама иначе кипи нощен живот,а заразените намаляват,значи българина е изградил стаден имунитет и ваксини не му трябват.Все пак се пазете.За всеки случай.

58

Анонимен

преди 3 години

Балтов , българския народ пита Защо много държави се отказват от тази ваксина ? Явно има риск -какъв ? Защо вие "избраните" се набоцкахте с байонтех , а на народа тая ?или "пенило се не пенило-пари е давано"

57

Bond

преди 3 години

***! Вие на две магарета сламата не може да разделите за две седмици, но щели да боцнат 300 000. Първо, няма толкова ваксини, ивторо, няма толкова желаещи.

56

До балтов

преди 3 години

Господин докторе, защо натискате за Астра зенека? Защото може би представителя на Астра зенека за България е една дама, която е майка на една евродепутатка с една небългарска фамилия от партия ГЕРБ. Отивам ли към топло?

55

До 52

преди 3 години

Абе uzer,защо президента да се ваксинира с Астра,да не би той да е договорил тази ваксина?Да се ваксинира вожда,негова е заслугата за най-скапаната ваксина.