95

Доктор Живаго

преди 3 години

Веднага след като се оказа че лабораторията в Ухан е правила изследвания на коронавируси по спонсорирани от САЩ програми и обвиненията срещу Китай ЗАМЛЪКНАХА . Сега с подобни изказвания на "професори" се цели да се промени мнението на обществото и да го накара да повярва в "естествения" произход.Щото ще е много кофти ако проверките на Уханската лаборатория и едно международно разследване покажат че САЩ са поръчителите а Китай изпълнителите на странно мутиралия вирус който причини пандемията.

94

Анонимен

преди 3 години

Тоя ни има за балъци, то до преди 50-60 години човек не можеше да отиде в Космоса и на Луната, но ето че се случи.

93

Плъх

преди 3 години

Колко пари взе за " ОТКРИТИЕТО СИ", господин доцент?! Това ,че говориш с терминология от която малко хора разбират не означава ,че повече ви вярват. Напротив. Вирусът вероятно е модифициран на базата на познатия ни грип. Тунингован е според потребностите на аудиторията към която е насочен Тестван е години наред и когато момента е назрял в разпространен. Създателят му притежава и антидот ,но целта не е изпълнена . А целта е икономическа тирания, масово обедняване на населението, смърт на болните

92

икономист

преди 3 години

До mgsНе разбирам защо трябва да заразяваш някого за да проучиш действието на един вирус. Не е ли по-лесно да проиграеш възможните варианти на супер-компютър?

91

Анонимен

преди 3 години

Човек не може, но виж медиите се справят доста успешно.

90

Др. Акула

преди 3 години

Люк Монтание, носител на Нобелова награда за медицина за откриването на вируса на СПИН, изказа мнение, че вирусът е създаден от молекулярни биолози. Надявам се доцент Борисов да се свърже скоро с него и да му обясни грешката му.

89

Анонимен

преди 3 години

Проф.Балтов е на друго мнение.Я се съберете и се разберете,че ни проглушихте ушите от вашите разнопосочни мнения

88

Анонимен

преди 3 години

Я как си е пипнал веждичките.Като плеймейтка на конкурс.

87

Striker

преди 3 години

Д-р Боби, благодарим за медийната поява, справихте се както бяхте инструктиран. Сумата е преведена по вашата сметка. С обич - китайска комунистическа партия

86

Анонимен

преди 3 години

Абе доцент-докторе,световни учени признават,че този вирус е лабораторно пипнат,ти ще ни убеждаваш в своите умозаключения.И не ти прави впечатление,че и вируса и ваксините се появиха по едно и също време,т.е. с едва 3 месеца разлика.

85

Анонимен

преди 3 години

Щом прилепите са толкова съвършени и създават нелч1ими вируси,ние каква работа имаме на тази земя.

84

Дедо

преди 3 години

начи отделни корона протеини може да правят и продават за експериментиа цял вирус не може :)страшни "учени" имаме....

83

Анонимен

преди 3 години

Я па тоя нали с генно инженерство направихте на бърза ръка няколко ваксини

82

Др. Акула

преди 3 години

"Човек не може да направи такъв вирус, защото той е единственият коронавирус от класа си, в който шиповият протеин има две независими форми"Все едно... На коронавирус... Някой е залепил още нещо? И е станало единствено по рода, невиждано в природата? Рядко се среща някой, в едно изречение, едновременно да даде твърдение и да го опровергае.

81

Така е

преди 3 години

Човек, не може, но Китайски Комунист - Може! За Партию, за Родину, за ЗиЖинПину!!

80

Додо

преди 3 години

До Аномимен; Доцент Протеже Парашутистов: "Земята е плоска", "електрическа енергия не съществува", "човек не може да лети в космоса" и т.н. Това, че ти си некадърен и неспособен не означава, че е невъзможно.================Къде и кога ги е казал/написал доцента тези неща? Мерси!

79

Анонимен

преди 3 години

За да се достигне до истината по даден въпрос, трябва да се разсъждава безпристрастно,.Забравете емоции, присратсия, очистете разума си за няколко минути. Задайте си въпросите : " Коя от " Великите сили имаше най-малко заразени и коя най-много"; "Коя от Великите сили пострада икономически най- много и коя на- малко"Така ще стигнете до истината.

78

Ха-ха

преди 3 години

Дедо Сорос добре ли плаща?Верваме ви...Как пък лабораторията в Ухан,Пфайзер и медиите пропагандиращи вируса се оказаха свързани с едни и същи хора,заинтересовани от Пандемията?Как мълниеносно се появи тая иновативна ваксина,ако не е била създадена паралелно с вируса?

77

Анонимен

преди 3 години

Човек не може да създаде вирус от нищото. Това може дамо Бог !!!Но може съществуващ вече вирус, да се модифицира. Най-вероятно случаят с COVID 19 e такъв.

76

Ттом

преди 3 години

Така завъртяхте новините покрай този вирус че с години ще тормозите психически всички народи. вирусът не е по опасен от нормален грип но вие няма да оставите да се размине на никой нали - ще има психически тормоз години наред с тази бутафория. Това е незаконно