41

Щирлиц

преди 3 години

До ДемократВъпросната демокрация на българска почва я ашладисаха комунистите,обаче.

40

Анонимен

преди 3 години

Тука па един чакал 3 години за Лада при социализма. Аз чаках 10 години за Лада и 1990 г. ни показаха един от пръстите на ръката.....Можех да взема Москвич Алеко, но реших да не си го причинявам...

39

Скандинавско кино

преди 3 години

В скандинавското кино щеше да имаш повече успех отколкото еврейското;))) наречено "Холивуд"

38

Демократ

преди 3 години

Само преди 30г бяхме в ямата на комунизма, а днес при деморакцяита и ЕС икономиката се развива, населението расте, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя, прави деца, купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.

37

Анонимен

преди 3 години

До до до до 36Да, щото сега е нормално да живееш при мафия, беззаконие, корупция, престъпност, банкови фалити, безработица, бедност, наркомания, проституция, чалгаризация, просяци, бездомници, най-високо ниво на самоубийства в Европа, обезлюдяване на цели райони, без достъп до здравеопазване ако си беден.

36

до до до 36

преди 3 години

Ахам, щото преди беше признак на състтояние да получиш карта за някй ведомствен почивеен дом и ако си късметлия - 1 път в живота да можеш да излезеш "до Съюза", а ако си супер късметлия до ГДР или Чехословакия. И да ходиш всяка заран в 5 на опашката за телевизори, щот нали изкуствен дефицит. И ако си отвориш плювaлника да питаш що тъй - хоп в мазето на милицията...

35

Анонимен

преди 3 години

Димитровград е построен от 50 000 бригадири, които пристигат от 963 български градове и села. Част от тях стават жители на новия град. --------- Най-селектирани лум пени от сички части на страната. Който е нямал какво да прави в собственото си село или е бил податлив на мозъчните промивки на комунистите, е отишъл да става гражданин на Димитровград.

34

Анонимен

преди 3 години

До до 36Всичко, което си изброил не се счита за признак на благосъстоянието. А задръстванията стават имено заради икономическото гаснене на цели региони в България - хората масово мигрират към големите регионални градове и се пренаселват.

33

Анонимен

преди 3 години

А днес при демокрацията като магазините са пълни с банани и дефицитни стоки защо българите са първи по смъртност в света и най-бързо намаляваща нация?

32

Анонимен

преди 3 години

До do 20Да, затова по време на социализма никой не искаше да се пенсионира. Сега ако успееш да се пенсионираш всеки ти казва какъв "късметлия" си.

31

до 36

преди 3 години

Не знам за каква мизерия говориш сега, при положение, че всяко семейство има по 2 коли, и дори и в малките и обезлюдени градчета има задръствания. Всеки се вайка, че заради короната нямало да може да иде до гърция ами щяло да се наложи до "лайнoморието"; Всеки мъкне 1 педя телефон, народа масово има по 3 броя 48 цолови телевизора ... Ай стига ни заливахте с лъжлива соц-пропаганда.

30

Мажд !

преди 3 години

Браво колеги, точно така ! Продължавайте да хулите всичко българско. На хората трябва да се създава комплекс за малоценност и чувство на обреченост !За най-старателните от Вас тази седмица ще има премии !

29

Анонимен

преди 3 години

Имаше глад и дефицит на всякакви стоки.-------Глад при социализма не е имало.Строго погледнато, то и сега няма гладВъобще за глад в България не може да се говори.

28

доброжелател

преди 3 години

Дано номинацията не е в резултат на прилагане на някакъв квотен принцип.От сърце желая младата актриса да получи наградата и да се радваме за нея,а не да обсъждаме само номинацията.

27

Анонимен

преди 3 години

Не знам за съботниците тогава, но днес 80% от бългаите живеят в мизерия, и много хора са принудени да работят на 3 места и събота и неделя за да свързват двата края да си платят сметките и да купят хляб на децата.

26

Анонимен

преди 3 години

При социализма родителите си колеха децата и пенсионерите ровеха в кофите за огризки от храна, но вестник "Работническо дело" не пишеше за това.

25

Анонимен

преди 3 години

В САЩ вече не бият нerpитe, там сега им се навеждат и целуват задниците, а българите се навеждат и целуват задниците на американците.

24

do 27

преди 3 години

Това от вица "ама вие що си биете нег...." ли идва? Типично по комунистически ама вие що...?По "онова" време и децата си колеха и по кофите ровеха и наркомани имаше. Ама беше забранено да се говори открито. Щото нали по социализма няма как да стават такива неща.

23

Германец

преди 3 години

Мария, щом *** плюе по теб, значи си направила всичко както трябва :)Успех!!!

22

Анонимен

преди 3 години

Пак добре, че се е уредила до долнопробна ервейска продукция, щото повечето други българки практикуват по-различни дейностти чиято пазарна ниша е резервирана за източно европейки.