17

ганьо

преди 3 години

До 15. А бе, главанак, вземи малко се поинтересувай какво става в тези държави и колко вярват и колко не. Да, има невярващи, но са много, много по-малко. И какво общо има тук правителството, бе хейтърски ***, та го намесваш? И да си прочел, че съм се отцепил от племето? И аз съм в него - за съжаление.

16

Анонимен

преди 3 години

Вместо да критикуват българите да питат изпълнителните директори на модерна, файзър и астра занека, за качеството на ваксините и защо са опискали всяка държава да подпише че ги освобождава от съдебна отговност

15

Анонимен

преди 3 години

До 8Супер. Нямам търпение да се изчистим от такива "умни" като теб. Моля, изджаскай си всички възможни ваксини, изпий живака от термометрите и дъвчи малко олово, че ми е писнало от българомразци.

14

Анонимен

преди 3 години

До ганьоАмериканския Гaньо, холандския, немския, английския, австрийския Гaньо, и те ли са последни, защото не вярват на правителствата си? Ти вярваш ли в правителството си? Защо пишеш на български и колко си успял в живота, щом си се отцепил от "племето"?

13

До 8

преди 3 години

Ти и оня чичковци в костюми които ги хрантутим 30 години ще ги предредиш за ваксината,щото Кромид 19 е наистина много страшен!!

12

Гледна точка

преди 3 години

До 2. Разбира се, че не си длъжен. И ваксинирането е доброволно. Но, ако искаш, гледай какво мислят и правят в другите, по-нормални, държави.

11

Анонимен

преди 3 години

Щом Илън Мъск успя да чипира ***, то ние сме доста по-лесни като народ, не сме по-умни от ***

10

гражданин

преди 3 години

До 8. Ха-ха, браво пич, и аз така.

9

Анонимен

преди 3 години

Българите нямат доверие не във ваксините по принцип, а в предлаганите от това правителство ваксини. Правителството е истинския проблем на българите.

8

ганьо

преди 3 години

*** няма вяра дори на себе си. Затова все е последен, вечно мръка и все някой друг му е виновен.Тъппо племе.

7

пери

преди 3 години

Българинът няма доверие на никого, за което има логично обяснение - достатъчно е лъган. И дори да се замислят да си сложат ваксина, въпреки обясненията, че хората нямали критично мислене, повечето нямат доверие нито на властта, нито на лекарите, за което също има много добро обяснение.Алчността така масово е налазила, че е логично да се съмняваш, че по-скоро всичко е заради едните пари. Човечност не остана. Вяра също. Особено в управляващите, а то оттам тръгва всичко.

6

Анонимен

преди 3 години

"родължава масовата имунизация против коронавирус у нас"Е, чак пък масова ... ха-ха

5

славянин

преди 3 години

При всичките си недостатъци българинът си е запазил критичното мислене и недоверие към официалната пропаганда!

4

Праведен

преди 3 години

Тренд ли сте, какво ли сте, вземете се откажете, не ставате за тая работа, това се казва - манипулация !

3

Анонимен

преди 3 години

То българите нямат доверие и на такива като "Тренд", но това все го пропускат .

2

Анонимен

преди 3 години

Длъжен ли съм да вярвам във ваксината?Тя ако беше безопасна и наистина имаше такъв страшен вирус,първо ония 240 п-разити в парламента щяха да си я сложат!!

1

Анонимен

преди 3 години

И теб да те лъжат 76 години и ти ще луднеш!