240

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 253 За теб лицето на борбата срещу корупцията у нас е ... Цветан Цветанов?Разлика с Навални почти няма , последният дори има присъда някакваИ двамата са изпрали много парички , и двамата са американски слуги , а се изкарват чисти като сълзички и жертви на лошия режим Там - Путин е в ролята льошия вълк, а при нас - доскорошният ортак на Цв, Цв., лицето БМБ

239

Анонимен

преди 3 години

Болшевиките избиха царската фамилия, а сега може да станат и по-зловещи неща с Путин и обкръжението му. В Русия лавината е внезапна, стихийна и безпощадна. Путин няма да може да се спаси.

238

Ели

преди 3 години

Кой е Сергей от заглавието? До руснаците пишещите под статията: няма ли по-платена работа от това?

237

Анонимен

преди 3 години

джуджа е много уплашен, обратното отброяване е неумолимо.

236

Анонимен

преди 3 години

малко му дадоха на тоя продажник ще търси от запад защита намери го в затвора22

235

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 251Не върви ако си смачкан червен каскет. Ако си прочел на какво се базират "присъдите" срещу него .........

234

Истината

преди 3 години

*** е умен мужик. Затова и се върна в Русия.Отива на най-сигурното в света място за него - в руска тюрма. Иначе тия, които го използваха срещу Путин щяха неминуемо да го ликвидират. За да замълчи во веки веков, не за друго....

233

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 242 Точно Навални да се обявява за лице на борбата срещу корупцията някак си не върви

232

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 248Нормалните хора не ползваме наркотици и имаме нормални смейства, за разлика от "правоверните" комунисти лицемери, които са толкова отвратителни, че и семейство не могат да завъдят, камо ли деца, а ако са успели да излъжат някоя или вече са се развели или не могат да се понасят.

231

2021

преди 3 години

Много безработни ще има скоро - по коментариите си личи:)

230

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 243 А ти вониш на демократ ,крек и многополови ценности .

229

Анонимен

преди 3 години

До Хе хеМиришеш на комунизъм и развалени зъби.

228

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 243Пия и ям мляко, сирене и кашкавал от биоферма. Морска сол от Геран, Рокфор от Сосиете Рокфор във Франция (а не комунистически *** имитация), правя си ръчен хляб от лимец, маслото е или от горната ферма или Президент и ще те надживея . :)))))А ти смърдиш на комунизъм и обор.

227

Хе хе

преди 3 години

До Анонимен Викаш ...сме в 21 век ,значи ? И гей парадите са ценност ,нали ? Еднополовите сватби също ,нали ? Намалете дрогата ,друсането , .....дето сте от от 21 век ! И да не забравите ваксината ,та да не умирате от страх всеки ден, в 21 век !

226

John Smit

преди 3 години

за предател 3 години са малко

225

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 235През 20 век съм усещал миризмата на обор и съм пил мляко, ял съм масло, сирене, кашкавал и даже рокфор, зрял в Магурата. Ти в 21 век пиеш мляко от сухо мляко с изтекъл срок, ядеш сирене с палмово масло, калпаво немско масло и френско кисело мляко с трайност повече от 1/2 година! И продължаваш да се чудиш защо имаме най-високата смъртност в Европа! А приз 60-те -70-те бяхме на 8-мо място по "Очаквана продължителност на живота" В СВЕТА, а САЩ - на 14-то.А как вониш!!

224

Анонимен

преди 3 години

"Не се страхувайте от хлебарката в Кремъл излезте и протестирайте срещу корупцията и беззаконието."Алексей Навални

223

Ще изгние в панделат

преди 3 години

Малко му е на Педални. Скоро ще получи още една присъда за жестоката обида, която нанесе на руския ветеран от войната....

222

Щщщ

преди 3 години

Осъден от народен съд!

221

Анонимен

преди 3 години

След като е нарушил закона ще го съдят, къде е драмата. Аз пък смятам, че отравянето му е добре изигран театър. Той въобще нямаше да се върне, ако е истина. Явно добре му плащат за целия цирк и са му обещали много.