176

Анонимен

преди 3 години

Айде почна се. Сега и заради далаверите на ГЕРБаджиите, трябва да връжаме пари на ЕС.

175

Фигуранта

преди 3 години

... си назначава за анти-корупционен секретар корумпе.Само комунистите имат такава наглост, че да ги правят тия номера. Напомня ми на методите на КГБ да арестуват хора на рождения им ден и други подобни мизерии.

174

Фалшив си ти

преди 3 години

Ама не можеш да го прозреш оти главата ти е на топло у *** на боко.България - страна на сини комунисти

173

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 176Объркал си статията.

172

Анонимен

преди 3 години

в брюксел някакъв клал хора в метрото. франция някакъв хвърлил на улицата отрязана глава в пликнито дума в либерастките медии...

171

Анонимен

преди 3 години

До Пачките са у Бойко"Фалшив клип с чекмеджето на Бойко? А защо Бойко никога не каза, че снимките са фалшив клип? Не смее, защото знае, че са истински."Той каза че снимките са истински, само дето са инсценирани.Защо го няма сниман заедно с "чекмеджето с парата и златото" на нито една снимка, а всички са или само той или само парите и златото?Щото когато някой си е правил фотосесията с подхвърлените "артефакти" Боко въобще не е бил там.:))))))

170

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 173: Чували сме. Много фирми си купуват коли и плащат доста пари за гаранционно обслужване. Така в крайна сметка им излиза по-евтино. Каквато и повреда да има колата, са длъжни да я оправят, а фирмата няма грижата да назначава автомонтьори за обслужването на колите.

169

Анонимен

преди 3 години

По време на процедурата са променили правилата така, че само китайските бараки на Ганчев да отговарят на изискванията. Елиминирани са Нисан, Тойота и Киа. Изводите са за вас. Цената която е платена е същата на която всеки може да си купи 1/ЕДИН/ джип а не 290. Освен това са платени и луди пари за "гаранционно обслужване" !!!!!!! Някой да е чувал такова нещо?

168

Анонимен

преди 3 години

Министерство изкупува ли стари вълнени чорапи ме интересува

167

Анонимен

преди 3 години

Хайде, сега всички дружно, вън от президентството, минахте всички граници, начело с руския човек Радев.

166

Анонимен

преди 3 години

Договора го има в "часовия" сайт. Влезте и вижте за каква корупционна схема иде реч.

165

Анонимен

преди 3 години

Много са му дълбоки чекмеджета на фена на Хитлер-президентския съветник Пламен Узунов, цели 6 милиона има в тях. Президентските мутри съвсем се оляха.

164

истината

преди 3 години

Когато МВР и структурите са престъпници , то какво се очаква от всички останали?

163

Пачките са у Бойко

преди 3 години

До Пачките са у ...: Фалшив клип с чекмеджето на Бойко? А защо Бойко никога не каза, че снимките са фалшив клип? Не смее, защото знае, че са истински. А за да се оправдае , пред медиите в Германия разказваше сърцераздирателна история как си поканил една Мата Хари и така нататък, като роман на Агата Кристи. Но дали някой му е повярвал, не е сигурно.

162

!?

преди 3 години

Какви са тези СУВ ? щот аз единствените дето разкарват от МВР са жипките на Биг Уоу, пък те са си всьотеренни.

161

Червени тролеи

преди 3 години

Дори да е фейкнюз, звучи като Малка нощна музика с увертюра към Вълшебната флейта при бай Стари в Централния Софийски....

160

Пачките са у Гадев

преди 3 години

В Китай един фалшив клип с чекмеджето на Бойко скалъпиха и всичките комунисти в България му повярваха на 100%. От това личи колко са тъъпи и подли привържениците и на Радев!

159

До тролската дружина

преди 3 години

До Анонимен 155: Г'лупости са това. Парите са били дадени точно за закупуване на коли за МВР. А като ще търсиш в една сделка корупция първо прочети какво значи това:Уикипедия: Корупция в най-общ смисъл е злоупотребата с обществена служба за лично облагодетелстване или, по-конкретно поведение на длъжностни лица, чрез което те или техни близки се облагодетелстват неправомерно и незаконно.Закупуването на коли за МВР не е корупция. Корупция е да искаш рушвет за да дадеш обществена поръчка.

158

У бре

преди 3 години

ОЛАФ -(О)браха (Л)евовете (А)пашите от(Ф)игурантството

157

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 158Кои "наши производители", Нисан, Хонда и Тойота ли?:))))))))))))))))))П.П. Отчаяни сте