26

Реалист

преди 3 години

Ако има такъв вариант, аз бих изчакал руската ваксина.ЕС за пореден път се издъни, отново.Не може винаги да се пълзи след събитията, за всяко нещо е така.

25

Анонимен

преди 3 години

В Брюксел викат: Владимире, ела да спасиш ЕС.

24

Анонимен

преди 3 години

Дойчовците , ако не слушат Великобритания ще им прибере и малкото ваксини, които им е дала.

23

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си луд за да се ваксинираш с тоя руски б.о.к.лук

22

Анонимен

преди 3 години

До ГосТЩе видим дали е "заинтересована" :))))

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19"СССР дърпаше Русия назад да мъкнеш 15 държави на гърба си 45 години не е лесно"Това признание, че икономиките на тия държави са били бутафории ли?Ми, вие червените каскети сте идеални, даже без да искате си казвате ....

20

ГосТ

преди 3 години

Не,не много правилно предполагам че Италия е заинтересована. Така както е заинтересована от "Пътя на коприната". А в момента Италия води дела за забавянето на ваксините там.

19

Анонимен

преди 3 години

До СайдерКато Русия ли, която напълно е "забравила", има 140 милиона за ваксиниране, но, иначе "предлага". Я да видим за какви срокове "предлага"?

18

Анонимен

преди 3 години

СССР дърпаше Русия назад да мъкнеш 15 държави на гърба си 45 години не е лесно и отделно след като си останаа със една разрушена държава след ВСВ, тъй че айде не им берете гайлето на руснаците. Руснака отива на запад и купува цели отрасли и затуй им турят санкции. Путин им e стъпил на врата със железен ботуиш и затуй рипат като за последно. Горбачев ви даде шанс да се развивате самостоятелно вие се продадохте на Запада.

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Пий си хапчетата, че положението излиза извън контрол.

16

Сайдер

преди 3 години

ЕС за хиляден пореден път се провали и показа своята постоянна безпомощност за всичко. Гражданите на страните членки пак се оказаха последна дупка на кавала. Игра на животи. С това темпо целия ЕС ще е в постоянна пандемия, а другите извън него отдавна ще са забравили.

15

Анонимен

преди 3 години

ЕС стана за смях нито може да си разработи ваксина нито да си произведе с чужд лиценз. Отделно и британците се подиграха с ес.

14

Анонимен

преди 3 години

До ГосТ"предполагам Италия е заинтересована "Грешно предполагаш. Италианците ЯКО се опариха от руската "помощ" по време на пандемията и не искат и да чуват за руснаци, но стига да искат могат да преговарят.Не, че резултата няма да е като предния път де.По стара комунистическа традиция "ние каква я мислехме, а тя стана като предния път".

13

Регистрация е зора

преди 3 години

Преди 2 седмици шефът на руския туризъм плачеше, че ако не успеят да регистрират руската ваксина в ЕС няма да могат да я регистрират и в СЗО а това означава край на руския туризъм за години напред.

12

ГосТ

преди 3 години

А фактите са, че парите за ваксини от страните членки бяха събрани и дадени на три корпорации предварително. Сега ако някой иска друга ваксина, дори да е одобрена от европейската агенция, ще трябва да извади отново същите пари. Хаха

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7"нямате една ваксина собствено производство"*** :))) Ваксината на Пфайзер-Бионтек е германска.А сделката няма да се осъществи по две причини:1) защото ЕС вече каза, че ако някоя страна иска да сключи договори за доставка за сПутник, ще трябва да го прави сама и 2) защото ЕС знае, че руснаците винаги лъжат и ще доставят ваксините след всички останали, когато от тях няма да има никаква полза

10

ГосТ

преди 3 години

Е могат ли страните членки да одобряват и закупуват самостоятелно ваксини или са обвързани към европейска агенция и договори ? Не знам. Предполагам Италия е заинтересована от руската ваксина.

9

Анонимен

преди 3 години

Руснаците не ги пускат в Европа ,а те искат на масата да се качват и ваксини да ни бият.

8

Христо

преди 3 години

Тези кога дръпнаха толкова напред бе? Помня ги преди 20 години на битака в Левски гладни продаваха от куфарите разни ***. Времето на прехода и Борис Елцин. Днес вече са баровците по бг Черноморието и световна сила в науката . Времето на лошия диктатор Путин. За кого лош...

7

Анонимен

преди 3 години

ЕС не може да предложи нищо на Русия в замяна освен много бюрокрация, така че сделката едва ли ще се осъществи. Путин един вид им каза, вижте се колко сте жалки нямате дори и една мъничка ваксина собствено производство.