9

(-_-)

преди 3 години

Да, днес моето лай ни це 10 пъти излиза от час, за да ме убеди как щял да излезе и да ходи при негов приятел да 'учат'.. Е, накрая стана много нагъл и го напердаших!Така, че не се не се месете, където не ви е работата..

8

Lan

преди 3 години

А така - новият ред в действие! ОТ нещо прекрасно, обществото да защити наистина малтретирани деца, до "1/3 от децата са били жертви на насилие в семейството" и то само през последната година! Та това звучи безумно!

7

Анонимен

преди 3 години

Дрън дрън ,дайте пари е това ,чак всяко трето дете.

6

35300

преди 3 години

С национален регистър и особено с национална комисия родителите ще си научат задълженията и дечицата ще си растат радостни и ще пърхат свободни и щастливи. А моделите на насилие, които медиите вкарват в съзнанието и подсъзнанието на всеки волен и нееволен зрител? Крилчевнегледа телевизия и затова е чист, светъл, мъдър и прекрасен.

5

Анонимен

преди 3 години

Как го изчислихте? Лично не познавам родител, който да си малтретира децата. Ако пошляпване по дупето и овикване понякога е малтретиране, може.

4

Анонимен

преди 3 години

туй пак някакви джендърски глупости щот си зашлевил шамар на детето за дето ти е пуснал телефона в микровълновата примерно ...

3

Анонимен

преди 3 години

Боят изгражда, не разгражда

2

Шабан

преди 3 години

Боят е абсолютно необходимо, успешно доказано средство за възпитание .

1

Дедо Пенс

преди 3 години

Що пишете глупости,бе??? Българинът толкова обича децата си ,че до 40 -годишни живеят при него !!!