172

Анонимен

преди 3 години

И тоя като нашите "патриоти" се бори с вятърните мелници.

171

А защо не

преди 3 години

Бял Нелсън Мандела, цар *** и китайска Баба Яга...

170

Орбан затвори

преди 3 години

университета на Сорос в Унгария и забрани дейността на НПО-тата му.Тазикнижка очевидно е провокационен отговор,желание да се очерни странатав очите на обществата с доминираща перверзност в западните демокрации.Защо да сме нормални,това е скучно и предсказуемо,а толкова извращенияима край нас и чакат да бъдат усвоени?Хубаво е да черпиш от благата,създавани от нормалните,те са мнозинство длъжно да ни търпи и издържа.Вероятно това е кредото на перверзниците.А защо има и закони,те са насилие?

169

Недоразбрал

преди 3 години

На унгарците доколкото чувам и разбирам всичко им цъка като стар смазан швейцарец,ама видиш ли *** де рас тите и ле зби йки те там страдали много,че не могат да парадират със сексуалността си и да си налагат нумерата и дневния ред на либерастията?!И дай да плюем по Орбан,че видите ли какъв опасен диктатор се паснал,че Унгария е номер едно по доходи,по прираст на населението и по всичко,*** нийе дубреее туй щот въжеиграчити ни можим кат утровнуту триу в БГ да си разиграваме конят?!И обилно плюене

168

Защо ли

преди 3 години

Развратът стана най-належащата тема...и интересно защо се пропагандира сред подрастващи. Това ли им е най- важното? Децата имат нужда от детство, не от гей пропаганда.

167

Snorky

преди 3 години

Орбан е бяла лястовица в гeйска Европа. От такива лидери има нужда в целия свят за да се освободим от тая гнусотия.

166

Анонимен

преди 3 години

Снежанка е бяла, а черната да си я кръщават Кюмюрка! Не може да кажеш на черното бяло. В противен случай се променят представите на хората. Бялото и черното са ахроматични (неутрални) цветове. Така, че болните мозъци ще стават все повече на планетата и в един момент хората с разум ще поискат Земята да спре, и да слезнат.

165

Анонимен

преди 3 години

До Коала Лумбур 172. Простамолът изобщо не помага. Трябвало е да направят микробиологично изследване, за да се разбере не само точно коя е бактерията, а и от какво ще умре. Другият път - или с презерватив, или при доктор, който наистина ще те лекува...

164

Нед

преди 3 години

Орбан е психично болен! Но такива се харесват на източноевропейците!Искаме си диктатори, това е! Българите си милеят за Тато, сърбите за Тито. Само румънците не мрънкат за Чеушеско, щото онзи наистина им такова мамито! А амбриажи и наркомани си имаше и по комунистическо време!И пак бяха във властта като са и сега и у нас и в Унгария!Всички говорят каквото иска да чуе стадото!После се отдават на еднополов разврат и кока!!!

163

Анонимен

преди 3 години

До 168 - продължение : и им личи. Правят каквото правят в спалнята ли? Да не са осиновили ***? А децата са по правило значително по-наблюдателни от възрастните, които гледат, но не виждат картинката такава, каквато е в момента, а такава, каквато разбиранията и нагласите им позволяват да видят. И като почне да разпитва и да съпоставя ... А и книжките няма да изчезнат и детето ще знае какво не е наред. Защото в природата няма хомосексуални птици и животни точно за да има и да остане живота.

162

Джендър

преди 3 години

Протестърите Николай Хаджигенов е за узаконяване на браковете между мъже в България. Христо Иванов от Да България е също за джендърпропагандата в детските градини и смяна на пола на децата.

161

Анонимен

преди 3 години

До 168, другарю, за насилието в "семействата" им не се говори, но то съществува. Дали е повече или не - няма как да знаем, защото властопритежателите никога няма да изпуснат този "кокъл" - преди са били евреите /и още са понякога в ендемичните райони на света/, цигандериите и хомосексуалните /особено!/ са дъвка, която отклонява хората от някои факти. Например, че с богатство, дори огромно, не може да се купят нито интелект, нито прилична наследственост. Защото т. нар. елит се е изолирал и му ли

160

Трън и кОр

преди 3 години

Трън, трън ... ама в партията на Орбан все повече нежни човечета излизат наяве! Ще се окаже, че са толкова "ожесточени" към тези минали под дъгата, щото са точно от тях и гледат да завземат държавата влизайки през задния вход! Едно им на устата друго им в гъ ...други им делата!!!

159

Анонимен

преди 3 години

Хомосексуализмът е заболяване и трябва да се лекува.

158

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 158. Ла.йнь.о, природата те е определила нЕкакси. Седни си на наср.ания дир.ни.к и не ни занимавай с псувните си.

157

123

преди 3 години

А дано и някой като Орбан скоро в България ,че иначе онази книжка с джендърските буболечки и извратената мравка ще я включат като задължително четиво за малките ученици.Бой ,бой и яко копане на полето за всички извратеняци ,че да има дойде акъла в главата.12ч в калта с мотиката и само шарени дъгички ще им се привиждат.

156

Анонимен

преди 3 години

До трансджендърката - научи се да пишеш думата интелигентни първо. Много добре че си била в университет. С духане бързо ли се вземат изпити? Тъй кат гледам, май само по този начин си завършила.

155

Ж12

преди 3 години

ТРЯБВА ДА НАМЕРИМ БЪЛГАРСКИЯ ОРБАН И ДА ПОСТАВИМ СБЪРКАНИТЕ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО.

154

Анонимен

преди 3 години

в евросъюза само Полша и Унгария останаха нормални държави

153

антиджендар

преди 3 години

Азмразявибезплатно