92

Анонимен

преди 3 години

Русия не спасява ,тя завладява и асимилира!Това щеше да се случи и с нас.Пример:Украйна доброволно влиза в състава на Руската империя за да опази Православието ,езикът си и етносът си от аспирациите на поляците.Не минава и век и руснаците забраняват украинският език,и Украйна става Малорусия,а народът малоруси!

91

Идеалист

преди 3 години

При Елцин беше добре. Крадохме и грабехме и изнасяхме на запад.

90

:)

преди 3 години

Че и се опитват да влязат в леглата на клиентите. :)))

89

КримЕбългарски

преди 3 години

"Руснака е изключително религиозен човек. Преди да те посече с брадвата задължително ще се прекръсти". Ф. Достоевски

88

:)

преди 3 години

Между другото, чаршафи те ги сменят най-вече украински и др.ексдругарки от екс СССР. :)

87

Анонимен

преди 3 години

На практика Путин стана вечен с това, че спря разграбването на русия от западните и има сериозна подкрепа от народа си именно за това.Друг е въпроса че пак има разграбване но остава в руснаци.Няма как да се изгради опозиция която да накара руския народ пак да бъде разграбван от западните държави .Просто трябва да сменят подхода , все пак Путин има много недостатъци и се изчерпа, но да падне трябва сериозна опозиция която защитава руснаците а не западните държави.

86

:)

преди 3 години

До 84:По-добре да сменяш чаршафи за 1000 лв, отколкото да копаш нефт за 1000 стотинки. :)))Ех, защо мен някой не ме "помоли" да му стана турист. Туризмът с молби си набавя клиенти. :)))

85

РоссияКапут

преди 3 години

Примката се затяга около вратлето на кремълското жуже. След толкова трупове зад гърба му едва ли ще може да издейства да помилват семейството му поне след като увисне на пилона.

84

Анонимен

преди 3 години

Китайците ЛИЧНО Путин ги пустна да секат.Сега да отговаря за това национално предателство.

83

Анонимен

преди 3 години

Русия никога никго не е спасявала.Тя винаги е съсипвала, откъдето мине трева не никне.

82

Анонимен

преди 3 години

До 97 Западняците и сега грабят ресурси,във всяка държавна или частна фирма за нефт,газ,диаманти, и др.,имат дял западни фирми!А,китайците действително грабят като за последно.В тубата има кадри на поголовно изсичане на руските гори от китайците.

81

САЩ

преди 3 години

Всеки, който се опитва да предложи нещо различно от официално разрешеното бива категорично заклеймяван. Несъгласните са обявявани за "вражески елементи" и "платени слуги на Путин". Не ги допускат в медиите, уволняват ги от работа.

80

Анонимен

преди 3 години

До 86 Ха, Ходорковски да се продаде на запад?Той си беше достатачно богат за да се продава.Тази опорка ,че който е против Путин значи се е продал на запада е доста повърхностна!Руските комунисти ,които са най-голямата опозиционна партия и те ли са се продали на запада?

79

Русия=Психиатрия

преди 3 години

Браво на германците! През 1917 година изпратиха Ленин на руснаците, а през 2021 Навални. Дано последиците за съвецкатаКочина Россия да са също толкова трагични както и през 1917.

78

Анонимен

преди 3 години

В САЩ просто щяха да го застрелят.

77

Бре!

преди 3 години

От къде го извадихте този, стара манджа, претопляна! Какво става с берлинския пациент, айде нали 100 милиона гледания на видеото му в ютюб, кога ще излязат 100 милиона руснаци да свалят диктатора Путин, а?

76

Анонимен

преди 3 години

До 74Всички руски олигарси,милиардери,милионери преди са живели доста скромно ,но по някакви невероятни стечения на обстоятелствата придобиват активи на преватизирани държавни предприятия.Роман Абрамович,Алишер Усманов,Олег Дерипаска и др.,също са милиардери ,но поддръжници на Путин и затова са все още са богати.Ако Ходорковски е мошеник защото е бил богат ,другите какви са?

75

Анонимен

преди 3 години

Най-после една истинска статия за истинското положение в Русия. Добре е по-често да има такива, защото до българския селянин достига единствено кремълска пропаганда.

74

Taliban

преди 3 години

ДАНО НЕ ПРЕВЗЕМАТ УКРАЙНА ЧЕ ЛОШО НИ СЕ ПИШЕ...НА КОЙ ДА УГОДИШ....ВСЕ НАПИРАТ ....НАПЬВАТ КЬМ БЬЛГАРИЯ...СЕВЕРНА КУРЕЯ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА...ДАЛИ СА Я НА ЧУКЧИТЕ

73

Анонимен

преди 3 години

То за това министърката на туризма на членката на ЕС и НАТО американската наведена партньорка България ходи всяка година в Русия да се моли за руски туристи с 360 лева заплата да идват на черноморието за да могат българите да им сменят чаршафите да изкарат някой лев да не гладуват.