84

Анонимен

преди 3 години

Коце що още ходиш с маска бе мамин златен, тоя зад тебе също, нали си сложихте и двете дози от най великата ваксина в историята?

83

ЕНП УБИВА БЪЛГАРИЯ!

преди 3 години

Доган много кратно предупреждаваше какво ни очаква и че ще има силово управление ако ГЕРБ и Бойко влязат във властта, каза също, че народа ще изпие горчива чаша с ГЕРБ, докато се осъзнае какво представляват и така се случи,а понеже Доган неколкократно предупреди какво ни очаква,Бойко и ЦЦ му спретнаха атентат,за да запушат устата на Доган и алчния наглец Бойко да му вземе мястото!

82

ЕНП УБИВА БЪЛГАРИЯ!

преди 3 години

До ПриятелАз не мисля,че ДПС и Доган има вина, ДПС управляваха и с обединената десница и с НДСВ и с БСП и не е имало такъв страшен терор и толкова убийства,следене,мачкане, терора дойде ,когато Бойко и ЦЦ влязоха във властта с ГЕРБ, факт!Факт!

81

V

преди 3 години

И още нещо важно докато ви приспиват журналистите в тиквуния :,,могат да продължат да експлоатират идеята за така наречения голям рестарт в Давос. Но е абсолютно ясно, че практическото изпълнение на проекта на тази зелено-дигитална диктатура само от силите на Запада и още повече без Китай, както и без Русия, вече не е възможно.,, Света не е ЕС ,Ф16 или мафията герб.

80

Хахахаха

преди 3 години

"Ангелов: Ръководим умело пандемията, въпреки че мерките не са строги"Некадърни, но за сметка на това нагли и пр0сти!

79

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА ти виждал ли си вируса под микроскоп на живо? Някой да го е наблюдавал и изследвал в лаборатория лично? Щото "Биг фарма" е обединение на гигански фармацевтични компании,които печелят от тормоза и трагедията на хората и са свързани със СЗО.

78

Анонимен

преди 3 години

Костадине, би ли ни обяснил как се "ръководи" пандемия?Сигурно така, както се "ръководят" и наводненията които видяхме наскоро?И сега ще кажете, че мерките давали резултати.Ами в Англия вече има трети локдаун - затова в цяла Западна Европа мерките не дават резултати, а точно обратното - поради много по-строгите мерки от тези в България (като вечерен час), много западноевропейци (за разлика от нас) още не са се срещали с вируса - оттам и големия пик на заразата. Много е просто, Костадине!

77

Анонимен

преди 3 години

Проблем са ГЕРБ,ББ,ЦЦ,а сега вкарват и още мутри със Слави чалгаря!Хората излязоха на протест с призив Мутри ,вън! , а вместо мутрите да излязат от властта, герберите вкараха още мутри, за да не загубят властта си и са всеядни!Затова , трябва да се подкрепи масово БСП на изборите! В противен случай се превръщаме в тотална и абсолютна,несменяема дикатура,с всеядна власт,която избива населението ни,без да им мигне окото!

76

V

преди 3 години

Още от речта на Си Дзинпин:,,че сегашната алтернативна енергия е скъпа, неефективни и мръсни за околната среда при производството и обезвреждането, - в никакъв случай не е решение на проблема. И неговото скриване. И че отново напредва в интерес не на човечеството, а на елитите, като по този начин им осигурява страхотни печалби (нека споменем тук, че годишният доход само на европейската екоиндустрия се доближава до 1 трилион долара) ЕТО ТОВА Е ЕС

75

Онзи

преди 3 години

Най-големия страх на всички управляващи е обединението на хората срещу тях.

74

язе да кажа

преди 3 години

4. Хората останали без домове бяха настанени по училища, общ.сгради и т.н, по 100, 200 в едно помещение. Да напомня, нали не можеше да сме повече от 6 душиХиляди хора (самостоятелно и доброволно)от цялата страна са на пострадалите места, почистват улиците, помагат с каквото могат. това никой не възпрепятства, точно обратното.5. Маските, особено на пострадалите места изобщо изчезнаха. Носят ги само лекарите, , и .. журналистите На фона на всичко това бройките .. падат!!!По лицата на властимащите ясно се чете паника, конфуз и откровен страх! Върха на наглостта беше, когато притиснат

73

V

преди 3 години

,,Си Дзинпин удря слънчевия сплит на господарите, които не се интересуват от някакви пробиви и трансформации. Защото те ликвидират монополното им положение в глобалната система, преразпределяйки върховете и корените в нея в полза на съвсем други - много по-широки интереси от олигархичните. Научният и техническият прогрес трябва да бъде от полза за цялото човечество, а не да се използва за ограничаване и ограничаване на развитието на други страни,,

72

язе да кажа

преди 3 години

В Хърватска: след земетресението, ковида изчезна внезапно!Със случилото се разорително земетресение в Хърватска лъснаха отчайващи (за спасителите) неопровержими факти.1. Препълнените болници, пред колапс, с преуморените лекари приеха хиляди ранени без проблем! И продължават да работят!2. Всички тези хора, нуждаещи се от медицинска помощ я получиха без да е необходимо да си правят тест преди това! Няма регистрирани нови огнища.3. Без питане отпадна забраната за пътуване по празниците. Правителството само констатира факта и го прие.4. Хората останали без домове бяха настанени по

71

Ясни сте ни

преди 3 години

"Ръководим умело..." Точно така, РЪКОВОДИТЕ Я ПЛАНдемията! Заливате ни с "информация",чиято достоверност не може да се провери - ЗА СЕГА! "Препълнените" болници, вече са тъмни,смъртните случаи "от ковид",дали са потвърдени от патолози?, стъкМИСТИКАТА ви почива в събота и неделя.Истерия за ковид-отделения, барем едно, пълно със статисти да бяхте показали."Ръководите" епидемията - ще отпуснете малко каишката следващия месец, за да се появи "трета вълна", да догепите кинтите и за изборите затваряне

70

Ботокса

преди 3 години

Аз ръководя и Слънчевата система. Вече 5 милиарда години я ръководя.

69

Анонимен

преди 3 години

Според мен вируса е минал поне през 1 милион българи все пак общо от началото на обявената пандемия заразените са 217 хиляди и вески от тях е заразил поне 5 човека .

68

Христов

преди 3 години

Ваксинирани на първа линия който иска, но според мен и хората, които работят в магазините, работници и много други на които работата е невъзможна дистанционно трябва да се ваксинират. Според този план по който тече ваксинацията, дори да пристигат ваксини в срок ще се влачим месеци наред. Доста хора от групите за ваксина отказват и е редно на тяхно място да се включат желаещи. Мерките дават резултати, но колко време ще се издържи без средства? Ако се разпуснат мерките, как ще издържат болниците?

67

Анонимен

преди 3 години

Ръководим умело...Барба Ганьос може да е ***, но не е ***. Ще пусне учениците на училище, ще отвори моловете, а след тях и заведенията, и след месец ще имаме видими резултати - отново огромна заболеваемост и отново най-висока смъртност в света. Крайният резултат - 10% избирателна активност на изборите и нов мандат за ГЕРБ. Просто и ясно.

66

Абе тия нещо?

преди 3 години

'Ръководим умело пЛандемията' ботоксът си го казва в прав текст! Как се ръководи природна пандемия? Ще ви кажа. Ръководи се само и единствено нещо планувано стъпка по стъпка.

65

V

преди 3 години

,,Осъзнавайки отлично, че мотивацията на тези стремежи са корпоративните интереси на определени групи, контролирани от техните бенефициенти, както и факта, че Давос е във фокуса на тези интереси, Си Дзинпин отказва на тези бенефициенти да запазят своето господство и в собственото си леговище. И този отказ придружава с много прозрачен намек за неефективност на Запада и липсата на капиталистическо управление в олигархичната система, която според него няма право на монопол, нито подкрепата на собст