28

до 32

преди 3 години

Човече, живей си живота и не се занимавай с дребни мишки! Виж се къде си ти, виж къде са тези, които коментират Гейтс, кемтрейлс и теб, и ще си отговориш на въпроса защо те са нищо, а ти си успял. Мисленето е най-важният фактор дали човек ще е слуга или господар.

27

до 31

преди 3 години

Изобщо си нямаш идея що е то PHK ваксина и, че се тестват вече 25 години, но айде- залъгвай се колкото си щеш... Само да вметнем, че цялото население на Япония след определена възраст от 15 години се ваксинира против енцефалит с PHK ваксина. Недей да знаеш много, ясен си, защото работиш за има няма 1800лв.. Да беше топ учен да седнеш да пишеш- да. Ама то някакъв голтак седнал да лае тотални небивалици.

26

Анонимен

преди 3 години

На негово място не бих бил шокиран. Нали общаците, сервитьорите и склададжиите пред панелката трябва да си говорят за нещо?! Докато ние, умните хора, си говорим за бизнес, наука, кариера, общаците си говорят кой изстребител е по-добър и Бил Гейтс как убил 20 милиона деца. И при мен е подобно- програмист съм, заможен човек, карам нов спортен автомобил и какво ли не слушам за себе си "наркопласьор", "връзкар", "човек на Бойко" все от разни обществени нули. Дай на неуспелия да хейти.

25

Анонимен

преди 3 години

Вие сериозно ли си мислите, че на Гейтс му пука за вас?

24

Анонимен

преди 3 години

Много ясно, всичко е да си продава Виндовса и всички прилежащи бози, освен Егсбозата можеби едва ли не да.

23

Анонимен

преди 3 години

Хората са мислещи същества нека сами да си направят сметк кое да вярват и на кое не стига с тази цензура.

22

Анонимен

преди 3 години

Не. То е ясно, че нес ги измислили, но вече са на първата линия да решават проблеми, които ще струват много пари. На хората им писва едни и същи да им диктуват как ще дишат. Няма чипове, но навсякъде искат скорошен тест и ваксинация.

21

Анонимен

преди 3 години

Скривай слънцето и да приключваме с тоя цирк.

20

Анонимен

преди 3 години

"Филантропи" като Гейтс и Сорос са вредни за човечеството

19

Анонимен

преди 3 години

Всички "теории" за Гейт са истина

18

бил

преди 3 години

от Бил Сорос и Приятели... не се тревожете ще ви помогнем да излезете от кризата всички малки държави и държавички Бойко и бойковчета всички ще ви помогнем но трябва да връщате кредити в размер на милярди на квадрат и да бачкате кат роби да сте супер супер зависими от нас

17

МИМИС

преди 3 години

този и някои други почитатели на глобализма и сектанството са пълни психопати и трябва незабавно да бъдат ИЗЧИСТЕНИ това е единственото решение.

16

китаеца

преди 3 години

Китаеца от Ухан искренно се извинява на целият свят задето яде сурови прилеп както баща му го е учил и дядо му учил неговият баща да яде сурови прилепчета и поема цялата вина за световната пандемия върху себе си и обеща повече да не яде прилепи за да може цеховете за ваксини да си отдъхнат приходите им да спрът и никой да не мрази Бил Гейтс и приятели и да не ги упреква че са вкарали цели държави в дълг към федералвн резерв банки щуротии и прочее и че са сринали цели малки икономики

15

Анонимен

преди 3 години

Прочетете за планът "Златен милиярд" и ще ви станат ясни нещата

14

Бау

преди 3 години

толкова си могат. Това ги кара да се чувстват значими.

13

Barba Ganios

преди 3 години

...aide be ?!?? Geits i shokiran ?!?? Ti da vidish ?!!! Tozi triabva da go vaksiniraat s negovite vaksini i toga da vidite kak istinski shte se shokira !!!

12

Анонимен

преди 3 години

Ама разбира се ..като ощипана мома

11

Анонимен

преди 3 години

Като той вземе да си гледа пенсията на някой остров и спре да ни "спасява" , ще отмине. Слънцето ще затъмнявал, на въздуха се опитва да му слага данък че сме издишвали въглероден диоксид а тва е много страшно. Да си харчи там паричките и да не се прави на света вода ненапита...

10

Ха ха!!!

преди 3 години

"Гейтс изрази загриженост, че бедните страни ще получат ваксини срещу коронавирус с 6 до 8 месеца закъснение"За България 'закъснението' изглежда да е 3-5 Години!!!Та по класацията на Гейтс за 'бедност' - ние трябва да сме нещо като 'суспер, супер, супер бедни'!!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Ооо, нищо чудно, *** хора бол, ето и в коментарите ги виждаме, дреме ми а билчо за жалкия живота *** 😆