308

АНОНИМЕН

преди 3 години

Кой как си е избрал професията!

307

Програмист

преди 3 години

До 342Спазването на законите не е въпрос на личен избор а на задължение. И ако не ги спазваш, както тях - ще взимат по 24 лв от борсата. Ето това е резултата от личния избор, който са направили. И никой не им е виновен за това, че да реват за още пари.

306

Анонимен

преди 3 години

И тая на снимката и много други са без маски ,защо полицията ,не ги глобява

305

До 340

преди 3 години

Въпрос на личен избор е на колко ще те осигуряват. Пазарна икономика е, демокрация- ТИ избираш и определяш правилата. Не ти харесва- не подписваш. Просто сервитьори, готвачи и подобни общаци са тотални роби и са готови на всичко само и само да работят У София. На село да работят не искат. Искат НА София или У София. Каква квалификация има сервитьор? Никаква. Не говорим за сервитьорите из топ ресторантите и топ готвачите ни- те не протестират, защото заведенията им се скъсват от онлайн поръчки.

304

Програмист

преди 3 години

най-добре да ги пуснат да отварят. Да спрат да им изплащат обезщетения от бюджета. И след ден-два да изпратят данъчните да ги затворят перманентно. Винаги ще намерят за какво. Така много народна пара ще се спести.

303

Млади хора

преди 3 години

Сега е момента да напуснете завинаги алчните си господари, да се преоориентирате в друг бранш, където няма да ви осигуряват на 4 часа а да работите до "евала", няма да ви е забранено да боледувате, защото шефа не иска да плаща болнични, където ще получавате годишен платен отпуск. Не ги защитавайте, напуснете ги завинаги , оставете ги сами да си работят да видим дали ще могат да карат скъпите си джипове и да ходят по цяло лято на екзотични почивки. Не се подценявайте,

302

@ @ @

преди 3 години

Защо не протестират пред БЮРАТА ПО ТРУДА ??? Работни места има за всички.... Защо не протестират от IT сектора ??? ..... Ама друго е да си кютиш с айлякчиите на бара и да те удря чекмеджето в шкембето на фона на нонстоп чалга !!!..... Баламите и наивниците да учат по университетите, да плащат реални данъци и осигуровки работейки във фирмите или на полето !!!

301

Мая

преди 3 години

Добре че ги има протестите, целия ми род от Видин го докараха с реис ище ги върнат обратно! Само са недоволни от кебапчета, кюфтета! с който са ги хранили, много моришели

300

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 334: Никой работодател не отказва на служиел да го съкрати. Винаги може да го назначи отново, когато се вузстанови работата. А за конкретния случай, не става въпрос за Африка, а за Европа. Там нищо не работи, има и вечерен час. Снощи даваха кадри от Париж и Мадрит. И там протестират ресторантите, но това е, КРИЗА. Форс мажорни обстоятелства, рецесия, може и депресия да стане. Цикличност на икономиката. След това нищо не е същото!

299

Х

преди 3 години

Те ще се глобяват клиентите и нали се сещате кой ще смее да прави Юмиии ....

298

Анонимен

преди 3 години

Даже законите не знаете. Не можеш да кажреш "напускам" и да взимаш парички от бораста. Ако бешеш така, всеки щепе да си напуска. Бачкаш година, напускаш - борса, бачкаш година, напускаш - борса. Сега, не ги приемат в Бюрото по труда. Трябва да е фалирало заведението.

297

K

преди 3 години

Ора без работа дет се вика

296

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 330Става, ако е съратен от работа. Ако си тръгне ей така, борса няма. Ако това беше, половината щяха да са напуснали вече и да си седят на топличко у тях, защото не са всички, да крият данъци.И какво значение има другите хора в момента. ГОворим за конткретен случай. Какво следва? ГЛадните деца в Африка ли?

295

:D

преди 3 години

До МяуТи си много заблуден брато.

294

Анонимен

преди 3 години

До макДа. Интересно, нали, Няма оплаквания.

293

Анонимен

преди 3 години

Май ще идват танковете ... ама тоя пуът и ще газят.

292

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен: Ама чакай сега, братовчед ти ако бъде ъкратен ще взема 2000 лв. на борсата за 9 мес.или 1 год. Това ще му даде време да си потърси др.работа. Ако сам не иска, това е негов избор.Други хора нямат такъв. Отделен въпрос е, че според мен и др.зима ще е зле!

291

мак

преди 3 години

Те бяха едни от първите обгрижени от вожда и тогава не рИваха, но сега се събудиха. Чакам софиянците да почнат да недоволстват, че новите лум.***.ни им пречат да живеят нормално. А кръчмите са прекалено много, не смятате ли?

290

Дреме ми

преди 3 години

Да ги заключат всичките с гадните им заведения :D

289

Анонимен

преди 3 години

Нямам нищо против ресторантите, освен съществуването им :)