190

православен патриот

преди 3 години

Доцент Мангъров - Премиер!!!!

189

изнервен

преди 3 години

А бе, глу.пак, ваксините да не ги произвеждаме ние? Нали вижда, че в цял свят не достигат. ***.

188

Анонимен

преди 3 години

Мангъров по едно време се усети и млъкна, за да не говори глyпости, но явно това да е пред медиите е целта на живота му.

187

До Ковид VS Lockdown

преди 3 години

Грип, които убива цели семейства... Айде стига глупости! Мангъров изобщо не искам да го слушам. Преди 5 години този щеше да умори сина ми. Синът ми беше на 1 г и 10 м, и след повръщане беше силно обезводнен, заради което ни приеха в отделението му. 2 дена не му беше назначена никаква терапия, дори и изследвания нямаше . След като детето се отпусна като кукла в ръцете ми се самоизписах и отидох в друга болница, където лекарите се бореха 2 дена за живота му. Този е абсолютен некадърник!

186

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 200На Чорбанов...

185

Анонимен

преди 3 години

Лекарите срещу Мангърската мафия 100:0Нали така ...

184

Води убедително!

преди 3 години

Мангъра с/у Докторската Мафия - 100:0.

183

Анонимен

преди 3 години

Още един, който не се чува какви ги приказва!

182

Анонимен

преди 3 години

Мангъров, стига бе, стига глупости говори.слушаме ти простотиите вече доста дълго.Чух че и депутат ще ставаш. То само за там ставаш май.и там ще ти гледаме сеира

181

Анонимен

преди 3 години

До 197.Ваксината на БАН е разработка с французи. Предстои и тестване при животни за 2021 и евентуално при хора 2022. Така че ваксина евентуално 2023, не знам на кого може да трябва тогава.

180

Анонимен

преди 3 години

"Боже,колко мъка има по тоя свят ,боже!"

179

Ковид VS Lockdown

преди 3 години

Ковид = неприятен ГРИП!Локгаун = счупена икономика, дългове за поколения напред, а накрая гладна смърт!

178

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 196Можем. БАН има проект за собствена ваксина. Не му дават шанс!Другия въпрос е - Защо Ваксина?!Има разработени методики за бързо лечение на ковид, някой от които са дело на български лекари! Масово се мълчи по темата, дори доказани кличнични изследвания се кашират под масата.- Защо?- За пари!

177

Анонимен

преди 3 години

Не се туткаме с ваксините, правят се толкова колкото получаваме. Като не можем сами да си ги разработим и произведем ще слагаме толкова колкото ни дадат.

176

Анонимен

преди 3 години

До 167 Доста хора, медици, професори в света имат мнение подобно на това на доцент Мангъров. Той не е открил "топлата вода". Аз лично съм прочела поне 20 интервюта от лекари говорещи за стадният имунитет. Ти, че се информираш само от БТВ, НОЩ и разните Генерали, не говориш езици и не търсиш инфо си е твои лично проблем.

175

Анонимен

преди 3 години

Пише се леталитет, а не летаритет. Няма два щама а два варианта на един и същи щам и Мангъров би трябвало да го знае.

174

Истината

преди 3 години

Истината е, че докато не направим като Китай, Австралия и други държави от този район на света, епидемията няма да приключи, ако ще и всички да се заразим. Вирусът бързо мутира и колкото повече заразени, толкова повече мутации и ще има повторения на заразяването докато накрая не сложим дървеното пардесю. Ваксините може би бяха някакво решение, но вече не съм сигурен.

173

Боц! Тест тест Боц!

преди 3 години

Нека да ваксинираме първо журналистите, после останалото население!Тамът - да видим на колко журналисти ще им поникнат по трето ухо или по втори нос като страничен ефект от ваксината!Напвавете 5 години тестове и чак тогава започнете да бодеде хората! Журналистите не са хора като хората. Тях може и веднага да ги набоцнате!

172

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Дидо, епидемия такава каквато ти я представят не е започвала, лятото наистина нямаше нищо щото респираторните вируси си почиваха за разлика от кючеците по Ковид отделенията. Отивам да бачкам, че ни е обещана трета вълна.

171

Питър

преди 3 години

До ЕГолемият специалист Мангърко пропусна да каже, че всъщност стадният имунитет винаги досега в историята е бил постиган с ваксини. Самата концепция за "стаден имунитет" се гради на ваксинацията. Англичаните бяха единствените, които тръгнаха по пътя на стаден имунитет без ваксина. Вчера в Англия празнуваха 100 000 умрели.