70

Анонимен

преди 3 години

Алоооо ресторантьорчето тиии и за 35ст.ще се молиш, ама нека още малко да поогладнееш. Времето наближава.

69

Анонимен

преди 3 години

За един приятел питам: Като са затворени кръчмите някой да е останал гладен?

68

Анонимен

преди 3 години

На Алибегата си горно са му обещали нещо под формата на чекмедже може, и затова няма да участва на протестите днес.

67

Ресторантьор

преди 3 години

До Анонимен68А ти колко искаш да ти е кафенцето в ресторанта ми? 35 стинки ли, да дойдеш да се изпъpдиш 3 пъти и да окапеш покривката на 5 места?

66

Анонимен

преди 3 години

Роднините на сeло казаха че са спестили пари. Първо спряха националната лотария къде си набиваха парите, сега няма и кръчми и не са правили празненства и редовните напивания. Чичо вика изведнъж взеха не само да ни стигат парите, но и да ни остават. Викам ако спреш и цигарите и ще си имаш запас.

65

Анонимен

преди 3 години

Нека отварят заведенията. Ваксини няма. 300 млн са платени. До лятото едва ли ще се ваксинират повече хора. Да не говорим, че тези ваксини са пълна лъжа. Ефикасността им била 50% официално, неофициално - нищо. Ще се разбере, че ваксините нищо не вършат, защото няма да имаш антитела. Забави ли са били доставките. Няма да има скоро доставки. Затова си измислят щамове.

64

аз-ът

преди 3 години

пусках жандармите на мутрите. палките да играят, няма кво им се обясняваме на тия колбасари.

63

?????

преди 3 години

ЗАКРИВАЙ!!! ГЛОБИ ПО 20 000 ЛЕВА , АКО НЕ ПЛАЩАТ ,В СТРОИТЕЛСТВОТО, ПРИ БАЙ ДОБРИ ,

62

Анонимен

преди 3 години

Хайде бе отваряте, да видим по колко човека ще ви влезнат в заведенията! Да не ревнете после, че нямате клиенти и да искате от държавата да ви плаща за това. Наклециииии!

61

баба мара

преди 3 години

каква оставка здравният министър е в листите на герб за депутатин предида искате отваряне си оправете ценоразписите

60

Анонимен

преди 3 години

Бой за ресторантиорите. 2 лв кафенЦЕТО

59

SS

преди 3 години

и ресторантьори и хотелиери - все електорат на г.ер.бера.стите. Да ходят да се жалват на величието си, а не да нападат професора-здравен министър. Да видим днес на плакатите (ако изобщо имат протест) срещу кого са излезли ...А най-добре е да организират един бой между ресторантьори и хотелиери, и които победят - да стане както те са искали...

58

Анонимен

преди 3 години

Отваряйте, бре. Ама станахте вече толкова нахални и смешни, че едва ли някой уважаващ себе си човек ще ви стъпи в заведенията. И без това вече кристално си проличаха качествените заведения с истинска храна. Както долу са казали хората имат доста поръчки онлайн.

57

до 59

преди 3 години

Айде бе? Как всички честни ресторанти на известни готвачи от списъците на Мишлен за София ДО ЕДИН успяват? Ами просто са си плащали данъците и могат да реагират в подобни ситуации! В Лозенец има 3 подобни ресторанта- не смогват от работа. Обедното меню се заявява от предния ден, защото се изкупува за нула време.

56

До 59

преди 3 години

Нали искахме свободен бизнес, за няколко години всички да станем милионери...Търсете другоа ниша. Строителството не е спряло дори за ден!

55

Анонимен

преди 3 години

Що за наглост?! Не стига, че работещите добри професии от вкъщи ги издръжат, те искат да отворят, за да разболеят същите тези работещи, които ги издържат, за да затворят за пореден път и за много дълго време с необратими последици.

54

Анонимен

преди 3 години

Онлайн поръчки ли? Че кой ли ще плаща заплати при спрян бизнес на готвачи, доставчици.99% не могат да си позволят доставка на храна в тези условия

53

Анонимен

преди 3 години

Каква е логиката в големите супермаркети и градския транспорт да няма опасност от заразяване, а при нас да има, попита риторично той.-----защото ако затворят магазините за хр.стоки и спрат градски транспорт ще има бунтове на гладни хора а без ресторанти може да минат 90 % от населението които и без това нямат средства за разточителна вечеря в скъпарски ресторант ..

52

Анонимен

преди 3 години

Нали имате възможност за онлайн поръчки. Ако сте кадърни пак ще успеете.

51

АМИ

преди 3 години

Да отворят, чудесно. И в същия час РЗИ и агенцията по безопасност на храните да ги метнат- ще намерят 100 причини да им друснат по 10 бона глоби. Сами ще затворят! Ще изпотровят хората с *** от фризерите, стояли половин година