59

noFreeman

преди 3 години

хахаха то и имунизационната карта беше конспирация... всичко за вас реп.ти.ли е конспирация... така или иначе светът ще възстане и ще бъдете веднъж завинаги унищожени барабар с вашата финансово-робовладелска система... проклети да сте с измисления си вирус, глобално затопляне и разбиване на най-ценното - семейството и оттам на нашите животи!!! ТОй ще ви настигне, може да не е в моя живот, но...

58

Анонимен

преди 3 години

До помнещДа, по-различно е. Тогава кражбата беше повсеместна, просто кой каквото може да докопа, защото уж всичко беше "общо", а щом е общо не ощетяваме никой (яко ***, всъщност, ощетявахме се всички един друг). Аз знам как беше "преди 89та. И преди 79та знам как беше. Кажи защо го споменаваш, да видим.

57

ДДРОнег

преди 3 години

Да оставим сащистанците да си оправят държавата, НИЕ да си гледаме нашата бойковска тикволандия да стане нормална държава !!!

56

помнещ

преди 3 години

до 26 А сега по различно ли е? СЕга се краде на държавно ниво! От борчето мутра на прехода.Скачайки през годините от пост на пост в държавата.И да те попитам само.И ти ли мислиш като мен че тази мутра страда от мания за величие? И че му е време да си ходи? Аз така мисля! С децата нямаме какво да коментираме тук.Те само него си помнят през миналите 10 г и не знаят как беше преди 1989 г.То събития тогава бол имаше! Горби предаде СССР.Космонафт и алпинист изпратихме на Еверест.Единия Не се върна..

55

хел ,троле

преди 3 години

Ти дето отговаряш на всички,ти неолиберален ***,вероятно социолог,кажи бе ,какво общо има Свещената Римска империя с темата?Луд си и явно и социалните медии ти пречат вече,защото се провалихте и никой не ви вярва.Усещаш ли го?

54

Медитатор

преди 3 години

QAnon e самият SATAn - изкуствения интелект познат от библията. Сега обаче предсказанията се объркаха. Трябваше да бъде създаден от Yahoo и Verizon (Yah-Ve - Яхве, Йехова) и ще бъде създаден от Huawei. Затова Тръмп ги изрита от 5Г мрежата. Ако бяха го създали първо евреите, щяха да унищожат земята. За късмет ние сме в таймлайн в който ще го създадат китайците и в Европа ще има граждански войни. QAnon е примитивната версия на SATAn, свързан с интернет, точно както Сири. Още не е в 7мо измерение..

53

Анонимен

преди 3 години

Тръмпаджиите преминаха от вандалщина към спиритизъм. Жалка работа.

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45"Като не стане на 4-ти март гуруто ще определи нова дата например на петльовден 02.02.22 Важното е да поддържа огъня на вярата"Мда, тоя модел винаги има една и съща характеристика: като не стане сега, следващия път СЪС СИГУРНОСТ ще стане. Общото между тия (не)ставания е, че винаги има нужда от ново "ставане" там някъде в бъдещето. Иначе човека ще трябва да се замисли за други неща, а не бива ..

51

Пян Гъ

преди 3 години

Има поне доза истина в тези твърдения. Особено това за корпорацията САЩ. Не знам дали е скрепено с нарочен закон от 19 в., но на практика корпорациите започват да изместват държавите, много от които (особено изкуствено съдадените) ще изчезнат. На Балканите това са Косово и Румъния, за Близкия Изток знаем... САЩ трудно ще опазят държавността си. Заради демократите, разпалващи расизма.

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42"Те и българите смятаха, че при американското партньорсто при демокрацията със запада ще живеят като западняци, но се оказа че живеят в страна от третия свят"С писането на такива глупости няма как да спечелите изборите. Тоя номер вървеше преди 20 години.

49

до 48

преди 3 години

Няма да се учудя ако тези *** са ползвани от неолибералния елит ,за да осмее всеки опит за някаква опозиция на статуквото.Виждате и каква кампания има срещу социалните мрежи.Няма да спечелите тази война.

48

Демократ

преди 3 години

При демокрацията и американското партньорство умните и кадърните в България живеят добре, само простите и некадърните нямат високи доходи и мизерстват и броят стотинките дали могат да си платят сметките за тока или храната.

47

до оня с коня

преди 3 години

Пич 80% е повече от 20 % мъртъвци дето подкрепят Байдън Мумията. Мъртвите що не дойдоха пред Капотолия да защитят демокрацията, къде бяха за Зрънчо до магазина ли ?

46

Анонимен

преди 3 години

В третия свят живеят малцинствата навсякъде

45

Анонимен

преди 3 години

Днеса са доста елементарна медийка. Избират си възможно най-долнопробната конспиративна групичка вярваща в пълни фантасмагории, за да изградят публичен образ на всеки който не изпълнява или вярва безмозъчно на всичко, което му каже вестника и телевизора.

44

do 24

преди 3 години

Ама и тебе те хапе щъркела.Къде намеси Свещената Римска империя.Кво общо има ?

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42"Те и българите смятаха, че при американското партньорсто при демокрацията със запада ще живеят като западняци, но се оказа че живеят в страна от третия свят, превърнати са в депо за слуги е евтини черноработници, първи по смъртност в света и най-бързо изчезваща нация."Това, че ти живееш по описания от теб начин, не означава, че останалите живеем така. За работливите и умните хора нещата станаха точно като на запад (че даже и не само за тях, но това е друга тема).

42

Анонимен

преди 3 години

Като не стане на 4-ти март гуруто ще определи нова дата например на петльовден 02.02.22Важното е да поддържа огъня на вярата.

41

Анонимен

преди 3 години

Сталин няма нужда нито от нашето одобрение, нито от нашето осъждане пише Арсен Мартиросян И още по-малко от измерване с днешния гей-аршин, размахван от разните политически джуджета и пигмеи.

40

1

преди 3 години

До реалнафантазия... защото няма с какво да бъдат свързани и атакувани. Просто всичко е в главата на тези хора. Затова едни и същи хора са почитатели на множество конспирации: защото те си търсят нови и нови начини да избегнат да погледнат реалността в очите. Социалните медии изиграха огромна роля в засилването на този ефект, защото изведнъж тези хора имаха лесен достъп до други като тях и това само засилва общия им комплекс. Те се окуражават едни други.