62

Анонимен

преди 3 години

Много съм проста ини моя са запра

61

Анонимен

преди 3 години

Аиде де. Може. Стига локуми. Как може Израел за нула време да ваксинира почти цялото си население. А ние. Не ние а високопоставените кратуни да се моткат да се плюнчат и накрая нищо . Опаа не нищо взимат си големите държавни заплатки и си гледат кефа

60

IT

преди 3 години

То много работи могат да бъдат, но не са!

59

123

преди 3 години

Ботокс, повече от 10% няма да се ваксинират. Хората не са глупави.

58

Анонимен

преди 3 години

То може ако има желаещи )за жива ваксина

57

Нищо ново

преди 3 години

До "дедо": Дедо, в България имаме милион и 270 хиляди пенсионери с пенсия под 380 лева. И това по данни на финансовият министър за коледни добавки в края на 2019 (тогава бяха под 360, сега индексирани). Дали ще се изтрепят да се ваксинират ако ваксината струва 200 лева?

56

Анонимен

преди 3 години

Ангелов ,по -уместно е да кажеш -Уверявам ви на ден може да откраднем между 50 -100 000 лв от ваксини и оборудване.Така звучи по- ясно и точно и хората ще ви повярват на 100% уверявам ви!

55

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

КАКТО НИЩО НЕ РАЗБРАХМЕ ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА ТАКА И НИЩО НЯМА ДА РАЗБЕРЕМ ОТ ВАКСИНАЦИЯТА

54

Дай Боже

преди 3 години

да Усилят Мерките и да стане задължително БиоЗащитно Облекло 4-та степен!>

53

До 46

преди 3 години

Абе дедо,кой ти каза,че е безплатна.Платена е с нашите пари,дадени са стотици милиони,а ти пак си мисли,че са безплатни.И от твоята пенсия също,ако въобще си пенсионер,де.Ама като ти гледам акъла,може и наистина да си.

52

Анонимен

преди 3 години

Хайде де, Израел половината се ваксинираха тук сме още на вълна тестове и създаване на организация, но само на хартия.

51

Дай Боже

преди 3 години

да Усилят Мерките и да стане задължително БиоЗащитно Облекло 4-та степен!

50

До 51

преди 3 години

Попът баш си е на мястото. Ако не сега, то след има-няма 4-5 годинки след ваксината ще е най-търсен "държавен" служител.

49

Анонимен

преди 3 години

Aнгелов, ходи се скрии някъде. На хората им писна от вашите далавери.

48

Аз

преди 3 години

Кога бе, господа управляващи? Къде са ви ваксините? Няяяяма ги! Дори и да искам да се ваксинирам, няма с какво.Ама щяло било да има. То и комунизмът щеше да дойде, ама НЬЪЦ! - не дойде!Само се фукате, а Вождът ви обикаля с джипката - но вече никой не го слуша, дори го освиркват - и с право!Метрото се скапа само след няколко месеца от първия дъжд. Магистралите ви са за ремонт. И вместо "Ние ги хващаме, те ги пускат", май вярното е:Гарантирано от ГЕРБ: Днеска го правимЕ, утре вече е за ремонт!

47

Анонимен

преди 3 години

Ким Чен Ун би завидял на това изказване. Като чавдарче пред комсомолец ще се чувства. Евала Ангелов!

46

Гербаджийска калинка

преди 3 години

Ангелов е класическият тип гербаджийска калинка. Приказва на едро само защото знае, че докато се разбере колко изоставаме с ваксинацията вече няма да е министър.

45

Анонимен

преди 3 години

Няма да се ваксинирам.Но си мисля че така ще се получи организацията че ещ има километрични опашки от феновете на ковид.

44

ДДРОнег

преди 3 години

ангелов, "голям залък ***, голяма дума не казвай" !!!

43

Каква организация?

преди 3 години

"Oрганизацията, която сме създали, дава възможност на ден у нас да бъдат ваксинирани от 50 000 до 100 000 души?И каква е тази организация Ангелов, защо не го напишеш: първо, второ, трето и т.н.? Какво имаме до момента? За един месец - малко над 26000 ваксинирани. Ако така я караме, до края на годината я станат 300 хиляди, я не. Ама нямало ваксини. Няма за тези, които чакат да им доставят кашончето, а не си ги търсят сами.