131

Анонимен

преди 3 години

До До 116/130"И още нещо полицаите имат пълното право да стрелят, точно за да защитят държавността - това че някой е с по-тъмен цвят на кожата не го прави невинен по презумция!"Когато един заподозрян е застрелян с пет куршума в гърба, полицая не се е опитвал да "защити държавността" - той си е превишил правата дадени му по закон и е извършил убийство. Тъй като границата винаги е тънка, има такива, които постоянно я прекрачват и съответно нарушават правата на гражданите. За това става дума.

130

Феликс

преди 3 години

Индивида на снимката, въпреки розовата си шапчица не ми вдъхва доверие в розовото бъдеще на щатите...

129

Анонимен

преди 3 години

Тоя му липсва много бой в детските години!

128

Анонимен

преди 3 години

Новото поколение, новите комсомолци, верни на партията майка

127

Анонимен

преди 3 години

Комуната - комунизъм иска всички да са равни и парите даже нямат значение.Тоя предател обаче иска пари. това е капиталист в кофти реализацията му.

126

Анонимен

преди 3 години

Предателите - обикновено са егисти капиталисти които искат да се облагодетелстват за сметка на другитеЗа разлика от комунизма където е "един за всички - всички за един."(ПОсле малко мутира заради лошия материал във "всички за председатела" :) )

125

До 116

преди 3 години

И още нещо полицаите имат пълното право да стрелят, точно за да защитят държавността - това че някой е с по-тъмен цвят на кожата не го прави невинен по презумция! Това че някакви криминални случаи се използват за пропаганда, няма нищо с никакви граждански права, които в САЩ са законово установени от много години вече.

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"вашингтонското КГБ" му се вика ЦРУЗащо се срамиш да го наречеш със истинското име?За разлика от КГБ , ЦРУ се осмели да прокара закон за чипиране на хората!Представяте ли си докаде се изродило твърденито "свобода и демокрация" ?

123

Крадеца вика...

преди 3 години

От коментарите обаче става ясно че не се знае какво е комунизъм....Комунизма е за идеята - разпределението на благата между хората - комуната.Предателите - обикновено са егисти капиталисти които искат да се облагодетелстват за сметка на другите.Подмяната на смисъла на думат 'комунизъм' в първите коментари май не е случен!

122

Анатема !!!

преди 3 години

Ще го издаде ми, като е тръгнал след оня сатанист с рогите, всеки благоразумен човек би го направил, за да не се пържи после в Ада ...!!!

121

До 116

преди 3 години

Да всичко ми стана ясно, типично секта либерастко мислене. BLM са добри, а онези които не са съгласни с тях лоши, при комунизма са им лепвали етикет враг на народа. Така е има само една права вяра и ако мародерстваш, рушиш и биеш в нейно името, това е оправдано. Виж другите нямат право на мнение и протест, те трябва систематично да се цензурират и унищожават, до пълната победа на либерасткия пролетариат. Не знам дали осъзнаваш, че си ударил дъното.

120

Анонимен

преди 3 години

Навремето Тарас Булба отсича главата на сина си за предателство .Тежки времена , все повече деца са без морал и са с развалена ценностна система.Парите са над всичко.Няма идеали, саможертви , достойнство ....Тъжни , тъмни времена.

119

Анонимен

преди 3 години

И на края на всичката глупост , дайте ми пари . Американци сър !

118

HeinrichHimmler

преди 3 години

Бащата боец за свобода, синът член на г3й обществото. Класика за Щатите!

117

HeinrichHimmler

преди 3 години

Ще продаде и майка си за стотинки. Срам за семейството. Такива неблагодарни изчадия една стотинка не трябва да им се дава. Събирал за следването си в колежа. Момченце ти до няколко години ще умреш от свръхдоза, а парите, които събираш за следване сега, ще отидат за тежки наркотици. Срам за семейството ! Пълно разочарование. Такива като тоя са ги убивали преди за предателство спрямо фамилията!

116

Хм

преди 3 години

Тези в Америка за пари и майка, и баща си ще продадат. Единственият господ, на който се кланят там, е долара.

115

Анализатор

преди 3 години

Абе с тая коса и розова шапка, малко мека китка ми се вижда. Какво е очаквал баща му от него

114

ааа

преди 3 години

Доста трудно решение е взел този младеж. Баща му очевидно е промит мозък и е можел да извърши някоя престъпление, примерно да застреля някой.

113

Ха ха

преди 3 години

Чели сме за Павлик Морозов. Нищо ново

112

Анонимен

преди 3 години

От написаното тук разбрахме, че червените реват срещу "тиквата", за това, че бил "престъпник", но иначе биха укрили някой, който е нападнал Парламента на Републиката.