40

Анонимен

преди 3 години

Стотинкаджиите да си гледат работата... На такси се возя един-два пъти годишно. Само в краен случай.

39

Анонимен

преди 3 години

Вдигат защото нама Юбер,обаче има Максим Такси ми.Забраниха западните но не и руските платформи,няма капитализъм тук,соца си продължава.Как изобщо могат да слагат таван на цени,нали е пазарна икономика уж?Ако няма търсене ще падат цените,ако има ще се вдигат,но не и в БГ!Тук трябва държавата да казва цените.Защо не регулира държавата цените в хранителните вериги а?Таксито не е социална услуга и трябва да се вози който има пари.Само комунистите са свикнали на гарантирана клиентела и монопол!

38

Киро Рамбото

преди 3 години

А кога ще "скочи" и качеството? Шофьорите да са в добър външен вид - избръснати и вчесани, с прани дрехи, а не анцузи или каквото и да е, ако имам голям багаж, да го сложат в багажника, да поздравяват, да не се опитват да заобикалят само и само да се добави някое левче към сметката, да не отказват кратък курс, не може всички да пътуват от Люлин 6 до летището.

37

Анонимен

преди 3 години

Миризливите бакшиши сега вече ще я сколасат,търсете друго поприще да преживявате,тая дейност вече е безвъзвратно загубена!

36

Бау

преди 3 години

хора, които не знаят как се прави бизнес.

35

пияница мистик

преди 3 години

Аз живея в центъра и рядко ми се налага да го напускам. Иначе предвижването ми е така:За кратки разстояния - пеш, за малко по-отдалечени - ролери, за средно отдалечени колело и за далечни - метро. Иначе не ми коства нищо да си купя кола и книжка, и двете заедно ще са ми по-евтини от колелото, ама като се знам как пия :))) Моята и тя е милионерка, ама идва до нас или пеш или с тролейчето, на две спирки е от мен, а иначе мъжа й има 3 коли, ама не ще да кара и тя. Такситата не ни касаят

34

Анонимен

преди 3 години

от другата седмица почват масовите фалити на такситата!Ще останат само няколко акули на пазара.Всичко друго отива зад борда за храна на рибите.

33

Габи

преди 3 години

Типична българска търговска "далновидност". Като намалее потреблението да увеличаваш цените. И тези ще отпаднат от играта, както стана със заведенията и книгите.

32

шоп

преди 3 години

Уау! То и сега не ги използвам ...

31

ай сик злобъри

преди 3 години

Жал ми е за хората.Стотици коли висят на улица в очакване някой да ги повика.Трудно се изкарват така пари.Голямо увеличение,нема що.От 0.70 ст на 1.50-по-малко от билетче фандъково за строшено метро.Друго е да си чиновник и с ръка в джоба да обикаляш безплатно с джипката.

30

Анонимен

преди 3 години

Тези ореваха орталъка срещу Юбер и да им се вдигнат тарифите. Ето, постигнаха си нещата.Сега остава да гледаме сеир дали рязко ще цъфнат и вържат или хората просто ще се насочат към градския транспорт и услуги като Спарк. С тези цени на такситата, скоро ще се появят още няколко фирми като тях.Тоест решението да им се вдигнат тарифите, ще им направи мечешка услуга. Ако бях на общината щях даже да им позволя 10 пъти да ги вдигнат, даже щях да освободя пазара :)))

29

Анонимен

преди 3 години

Добър ден.И преди слабо се ползваха, а сега съвсем ще откапят.

28

Анонимен

преди 3 години

Тарифите на такситата ще скочат от два до три пъти и това щяло да ограничи нелоялната конкуренция в таксиметровия сектор?!?!?!Къде другаде по света сте чували подобна глупотевина?Пазарна икономика по тикволандски.

27

Анонимен

преди 3 години

В БГ няма таксита, има само смърдящи на пепелници таратайки

26

Basi

преди 3 години

Нема да им стъпим, ходим пеша, бе!

25

Анонимен

преди 3 години

Печеливши ще са спарковете. И без това ми е изключително неприятно да се возя в таксита

24

Добронамерен

преди 3 години

Разрешете Uber за България, и мача с цените и такситата свършва за час....;)

23

Вертолейшън

преди 3 години

фъндъкова и тиквата прибират кинти от такситата. Ето, метрото се развали благодарение на учителката по развален български, а то може да работи и без машинисти и ако го пуснеш до 01,30 ч. след полунощ, "Копърките" измират...............Ама нали са избиратели, компромис ще има. "Бацилус Селтакус" не му се рие Гюбре............Той го създава....

22

..

преди 3 години

На такава цена няма да ги ползвам

21

пияница мистик

преди 3 години

Ихаааа....Сега и като сложат помпичките вече наистина ще ги стигнем американците. Да се возиш в такси в София ще е като да се возиш в такси в Ню Йорк :))) Само дано не последват съдбата на ресторантьорите, че видяхме как Ричарда не спря да реве. Навремето един тук ми се правеше на отворен, защо съм ходил при една про***тутка в Младост 3 с метрото, а не с такси. Ами защото пробвах няколко пъти и ми отнемаше по 40-50 минути от центъра до Младост 3, а с метрото 15 мин от Сердика :)))