168

българин

преди 3 години

Определено президентът Румен Радев трябва да спечели втори мандат!Обаче, не знам защо упорито знайни и незнайни политолози се опитват да му вменяват вина?Тоест, не бил достатъчно "партиен".Ако бил подкрепил БСП щял бил да спечели пак...Бил съм се бил напил...Алоу! За разделение на властите чували ли сте?Президентът не подкрепя НИКОЯ партия! Той гарантира законността и стабилността на държавното управление!

167

Анонимен

преди 3 години

Правилно е, да изкара втори мандат, човека го заслужава. Онзи поплювко преди него определено не можеше да има втори мандат. Колкото до Бойко, ще е поредния резил. Еднокнижник Президент е срам за нацията, не че сега не е.

166

Руми е много ядосан

преди 3 години

Клепоухият Руми Радев е много ядосан, защото загуби комисионните, които му бяха обещали за Грипен.

165

Анонимен

преди 3 години

Радев ша го изпратим на почивка в Нареченски бани есента!

164

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха! Требе да събереме ромите от чужбина за един милион!

163

Анонимен

преди 3 години

Сено,слама! Сено,слама! Не ми хвалете магарета бе!

162

Анонимен

преди 3 години

А бе кой го иска ефрейтора бе?

161

Левтер

преди 3 години

Тия си реват,а моето семейство пак ще гласуваме за г.Радев.Победа.П.С.А иначе не гласувам за бсп,да ви се изясни малко.

160

Анонимен

преди 3 години

Мале само как *** герберунгелите . Мед ми капе на сърцето

159

Хирург

преди 3 години

Отдавна трябваше да изрежем това раково образувание - Фигуранта !!! Той носи непрекъснато вреди на държавата !!!

158

Аналитик

преди 3 години

И детенце на 2 г. ще ти каже , че втори мандат на Фигуранта е най-тъпия виц ! Българинът не е комунист по душа , че да си навреди до такава степен ! Фигурантът е най-миризливия политически труп в историята на България !

157

Анонимен

преди 3 години

Не виждам кой трезвомислещ човек ще гласува пак за него след цялото това очеизваждащо политическо пристратие. С цялото разединяване на народа и мрънкане. Постоянние обвинения към премиера при всяко интервю, колкото и да няма общо с Борисов темата. Не съм за ГЕРБ, да не ме разберете погрешно, ама това и в новогодишното обръщение да го обърнеш на политика и да плюеш...не прави чест и е лишено от всякакви достойнство и мъжественост, за каквито се претендира.

156

Анонимен

преди 3 години

До ДА ВИ СВЕТНА:Никой не могат да излъжат. Те даже и сами не си вярват, камо ли някой друг да им повярва.

155

1

преди 3 години

Обективно погледнато втори мандат за Фигуранта е невъзможен, независимо от изборния резултат на парламентарните избори и това го знае всеки нормален човек.Може би политологът има предвид, че Фигуранта няма никакво усещане за реалността на това как хората гледат на него и ако неговата партия майка и нейните партньори в лицето на Славчо, Мая, Костя и т.н. успее някак си да заграби властта) той ще си помисли, че същия резултат би се получил и на евентуален президентски вот? ДА, АМА НЕ.

154

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 3 години

ФИГУРАНТА , ИЗОБЩО НЕ Е ЗАВЪРШИЛ "АКАДЕМИЯ В САЩ"!!!!!БИЛ Е ТАМ НА "ОБМЯНА НА ОПИТ" И ИМА САМО ИЗКАРАНИ КУРСОВЕ В САЩ....КАТО ВСИЧКИ ОФИЦЕРИ ОТ БИВШИЯ СОЦ-БЛОК!ЗА 3-4-МЕСЕЦА НЕ СЕ ЗАВЪРШВА УЧИЛИЩЕ НИКЪДЕ ПО СВЕТА!НЕ ЛЪЖЕТЕ БЪЛГАРИТЕ С ФАЛШИВИЯ ИМИДЖ НА ФИГУРАНТА!

153

Радев-празнодумец

преди 3 години

Радев е празнодумец храбър. Празни приказки, безмислени пожелания в комунистически стил другари дайте да дадем и след 4 години президенстване (празнодумстване) няма нищо полезно и смислено свършено от него за България. Вместо да вървим напред избрахме най-слаабият президент досега и се връщаме много назад към времената на бай-Тошо. Много жалко...

152

Хан Крум

преди 3 години

Втори мандат ще види ама на кукуво лято. Депесарите казаха за него - Този човек не знае на кой свят е и няма да го подкрепят щото Ердоган ще им спре бизнеса с Турция. Руснаците му видяха умствения багаж и също го изолираха. Останаха му само Божков и БСП. БСП е разпарчатосана под "благотворното" ръководство на другарката Лъжа Техноимпексова - притежателката на суперлуксозни хотели на Халкидики. Останаха само Божков и *** трио - т.е. мандат на кукуво лято товарищ Радев.

151

Червеният тумор

преди 3 години

Туморът е БСП и пРезидента. Него ще изрежем първо и след това лустрация и ВНС.

150

Да бе,

преди 3 години

До 111 в случая дали са четири или пет години, няма никакво значение, още една година ще мънка и мрънка, но нищо полезно няма са свърши.

149

Кафяв гербер

преди 3 години

На предишните избори Радев ги би с 24% преднина , на следващите ще ги орезили с минимум 40% .Да си знаят от сега гер бе рун ге ли те