58

gazarogo6o

преди 16 години

Рядко прочитам нещо умно тук ....Няма какво повече да добавя за този коментар изключително верен и точен ......

57

митко

преди 16 години

Прав си КНК. Но не им се плашим, просто дълго време промиваха мозъка ни със сръбска музика и дъвки Краш. Сега се на път за дъното, а ние, наистина, трябва да гледаме в България

56

КНК

преди 16 години

Защо им се плашите на сърбите?Те нямат спечелена нито една битка в най-новата си история.Всички победи,които са постигали в новата си история ,са на гърба на други държави,с много хленчене и вайкане.Те не можаха да преборят една млада и неопитна войска /и по-малобройна/ през 1885г.Застанаха зад България,Гърция и Румъния и се биха в гърдите през 1912-1913г.Същото направиха и през1918г.,но винаги в ущръб на България.През 1944г. България и Съветския Съюз/сега Русия/ ги освободи от Германия,докато те се криеха по горите на Косово.В същото време най-нагло и безцеремонно заграбват територии от съседите си и упражняват геноцид над завареното население там.Вижте как свиха байраците пред новите държавици като Словения,Хърватска,Босна и Херцеговина,Македония,Черна гора и сега Косово.Приказките са им много големи в кръчмата и когато са 100 срещу 1.Така,че гледайте напред какво става в България,а те да си сърбат попарата.

55

b0rislav

преди 16 години

това анализ ли е или съвременна белетристика?:)

54

митко

преди 16 години

Всъщност Георги е много прав. Анализът му е точен-проблемите са само в главите на сърбите. Ако бяха умни и не така фанатизирани щяха да приемат следната логика-независимо Косово-Да-но за сметка на бързо приемане в ЕС. Тогав, по чисто икономически причини Косово пак щеше да е в рамките на Сърбия. Истеричните реакции сега отдалечават сърбия от ЕС и пращат в трета глуха Белград. това за нас е добре, тъй като няма да имаме сериозна конкуренция за инвестиции на Балканите скоро. Бог да прости Сърбия! Следващите отцепили се ще са Войводина! И така докато Сърбия остане 2 милиона около "световния град" Белград!

53

ani

преди 16 години

От скучното и смешно представяне на темата ти издържах да прочета само първи абзац:),за повече не ми стигна сутрешното кафе!За да си добър журналист ти трябва много,едва ли ще успееш,но за региона на Бг и необразованите хора читатели може да пожънеш успех!

52

stoyanov

преди 16 години

Izvinqvai Georgi (avtora) no e smeshno da se pravish na velik analizator. Po-qsno, prosto i ochevidno ne moje da bade i nie NE BIVA po-nikakav nachin da nalivame voda vav vodenicata na albancite. Miloshevich i Arkan sa pokoinici otdavna, no za razlika ot upravlqvashtite v nashata strana bqha rodolubci. A analizatorite, i pisarite kato teb utre kogato stane napecheno parvi shte sviqt bairacite i shte se izpokriqt. Zatova saveta mi e, kogato ne mojesh da kajesh neshto umno, pone si premalchi.

51

ViSitter

преди 16 години

Хахаахахах, Европа се обединява а пък тези се цепят, хаахахаххаха и това ако не е лумпенщина. После ако ЕС ги приеме тези номади("Косоварите") в организацията ще стане голям смях и ЕС ще покаже каква бизнес организация е всъщност, а не това за което се представя :(((.

50

преди 16 години

ти да не живееш на луната !? нямало турци ха-ха. кат се врътнеш по родопско бг реч нема къде да чуеш

49

J.

преди 16 години

НДР на ДПС да очакваме ли?

48

преди 16 години

sega e na red 6umen,krdzali.....TURCIA!!!!!!!!!!!bravo BRACO BUGARI:)

47

преди 16 години

bulgarite ima na kosovo s6toto kato SRBI v bulagia:)))

46

НФБ

преди 16 години

Положението в България не е идентично с положението в Косово... там живеят 90% албанци, а у нас няма Турци , а има българи мюсолмани!!!Мисля че разликата е огромна и ако някой не е проумял тази истина то просто тласка една група от българите да се турчеят!Но тук е мястото на службите не само да следят, но и да прекъсват в зародиш всяка такава тенденция..., защото ако се остави да вирее после ще бъде късно!Не може в държавните учреждения да се говори на друг език и да се вее турски флаг!Но преди всичко трябва да се преборим с регионализма и примитивизма си...граждани срещу селяни...софиянци срещу пловдивчани...Ето тово са лошите кълнове, които трябва да се отрежат и да не се оставят да избуяват!Народите се обединяват и границите падат....Всички българи независимо от религиозните си убеждения да вървим заедно напред.Не виждате ли, че нашите управници в лицето на червените олигарси и кардиналите от ДС са водили антинародна политика...изнасяха и продължават да изнасят капитали зад граница, дислоцираха хиляди предприятия и оставиха на улиците стотици хиляди безработни...Не виждате ли, че здравната и образователната им политика са насочени срещу нас!Какво като са християни, тези хора на практика обслужват чужди интереси...Нацията ни е в застой, младите нямат мечти, липсват перспективи за развитието им, науката куца и се намира на нивото на средното образование...няма критерии...колкото влезнат в университетите толкова после излизат...а качество НУЛА...С такава политика бъдещето не ни е розово!

45

Vseki

преди 16 години

сме объркали темата. Според мен факта за загубата на Косово от Сърбия е разгледан от гледна точка на надупен дупедавец. Мисля обче, че за нас по-важното е не какво е загубила Сърбия. По-важното е какви може да са последствията за България. Стига сме живяли по шопското правило: Я не гледам мен да е добре, а на Вуте да е зле.

44

Pumpalla

преди 16 години

Виждам как след някоа друга година *** ще се дигнат да си прават и те държава тук в БЪЛГАРИЯ...И тогава не знам....Ако го позволат това нещо ще ме е срам да казвам 4е съм българин :(((

43

не ви дреме,а?

преди 16 години

Не ви дреме,а?КАто се отцепят Родопита и си направят мюсюлманска държава,защото броят на българите там ще е 5% на никой също няма да му дреме.Не забравяйте това.Щом дадена област става с еднородно население тя иска това население да се превърне в доминиращо т.е. да си създаде автономия и после държава.Това не са изляния на едно хлапе,а жестоката бъдеща действителност.Тогава пак този САЩ,който ни е приятел ще подпише 1-ви,защото има по-големи амбиции в мюсюлманския свят ,а вече България не му трябва.

42

popo

преди 16 години

Не ми дреме за сърбите,но сме християни!!!Не го забравяйте

41

k

преди 16 години

самите баски отхвърлиха на референдум отделяне от испания, терористите са малцинство там, в албания са сугирно 90% изобщо не е същото, а че турция не ми ги давай за пример хич

40

ANONIMEN 4

преди 16 години

KAK MOJA DANAPISHESH TOVA!!!!!!!!!!!TA POMISLI KOI BOMBARDIRA SURBIYA I ZA KAKVO ?I KAKVO ANGLIYA DA DADE NEZAVISIMOST NA SEVURNA IRLANDIYA ,A ?ISPANIYA DA DADE NEZAVISIMOST NA BASKITE , A ?BAVARIYA ISKASHE DA SE OTDELYA !!!?????TI NORMALNO LI MISLISH ,A ?YAVNO NYAKOI TI E POVLIYAL .ILI NE SI PROUCHIL PROBLEMITE ZA OTDELYA NE.AMI TURTZIYA DA DADE NEZAVISIMOST NA KURDITE , A ?I ZA TOVA SI SUGLASEN ,A ?IMASH LOSH UCHITEL !!!!!!!!

39

k

преди 16 години

типично за нас е да се или сърбеем като 22 или гърчеем и т.н.искали сме да сме каот сърбите? подобна глуспот може само в твоя мозък да вирее. А колкото до какво ще ни сподели, ами мн ясно, че ще ако блеем. Ако някаква част от БГ се засели само с манглаи илитурци и ревнат за независимост нищо няма да ги спре. а и това е нормлано, все пак този който населява земята трябва да я управлява, справка - ние също не сме по тези земи от сътворението на света. Не бива да се допукса населяването на обособени територри с малцинства на първо място, т.е. ако не се раждат българчета, мн ясно че и бг ще изчезне...така че стига сте ревали, станалото станало, правете деца сега да не стане и тук.