102

Хахаха

преди 3 години

Диктатор Бойко се мазни на големите щото знае, че тук го чака гилотина!

101

Понти

преди 3 години

Питам журналята: къде е джипкаджията? Минавал ли е към метрото днес да си види комисионните от строежа ? Май са се понадигнала. Бойко, спри да строиш, не може да ремонтираме след тебе, глупендъре

100

Джадай

преди 3 години

Сенатор Палпатин прие с дълбока скръб поста император..Единатвено за да спаси демокрацията..

99

120 типажи като

преди 3 години

теб е хубаво, че няматеКотило, коета да диша въздуха.

98

До Библията,

преди 3 години

Ами, най-вероятно демонократите са му написали някоя специално за случая !

97

Сина

преди 3 години

Къде е джипкаджията, дали ще мине пеша около метрото да си види комисионните?!?

96

Ямболски цървул

преди 3 години

До 115Вие те първа ще усетите нашата сила.Радвайте се още,че нямаме деца.И вие нямате,защото сте ЛГБТ ,но скоро няма да ви има.

95

КокоБийч/СаутБийч

преди 3 години

До 109Ти живееш в Брукхевън, или Чембли!Норд Друид Хилс е екзит на 85, а не град/предградие на ATL.. и знаеш много добре, че никой няма намерение да ти взима оръжията..руските и румънските калашници дето ги продават в Атланта не стават за нищоБългарските са с 200 кинта по-скъпи!

94

Чебурашка

преди 3 години

Каквато направи Рейгън със СССР, това ще направи Байдън с Русия. Русофилите го усещат, затова са истеричните им вопли.

93

До До 96

преди 3 години

За кое управление говориш - за преди или по време на коронавируса ? Щото ако говориш за второто, трябва да сравняваш с другите държави !

92

Сина

преди 3 години

Е гоУема работа че тоя хамериканец встъпил. Всички новини само за тва говорят, като че ли кой знае кво става. Нас пък хич не ни дреме кой е бай *** американеца. Забравихте как унищожиха половин София тая *** преди 75 години. Не ви ли е срам, та му отдавате толко внимание. Дайте джипкаджията да видим дали е слязъл в метрото и оди ли пеша, ***

91

До Ямболски цървул

преди 3 години

И ние се радваме, че нямаш деца. Такива като тебе бол, колкото по-малко, толкова по-добре. Поздравявам те за избора (или липсата му, едва ли сам си си избрал никой да не пожелае да се обвърже с теб)!

90

Ах този

преди 3 години

Дърт лъжец !

89

бай Дън до бай Х у й

преди 3 години

Баце, ако знаеш какво цветно майданче ти глася ще се таковаш с 200!

88

LGBT

преди 3 години

Честито! Сега вече света стана по-добър.

87

Анонимен

преди 3 години

Аз живея в Nord Druid Hills Атланта Джорджия.Имам доста оръжия в избата. От AR 16 до Калашноков и FN и още 20 вида пистолети.Искам да ви6да как някой ще дойде да посегне на законната ми собственост, гарантирана от констируцията на САЩ!!

86

Анонимен

преди 3 години

"Тръмпугера не започна нито една война, защото беше един страхливец и нерешителен тъпaнap."За войни ли си мечтаеш бе клoyн?

85

Анонимен

преди 3 години

Абе въшки, оставете големите да си раазиграват коня, и се благодарете, че още ви позволяват да им смучете кръв под опашките. Разни голтаци, за обсъждат този и онзи усрял човек е не само смешно, но и невероятно жалко. Сипете си по една ракия и си пуснете Слави!

84

зеленоок Гущер

преди 3 години

Честито вече цялата власт е в ръцете на сатаната!От утре за човечеството започва най-тъмната епоха невиждана от средните векове и черната чума !Хора налягайте си парцалите сериозно говаря .Почва диктатурата от фашистко-вавраврски тип с мирис на гей-ове и трансджедъри!Хубавите дни отминаха и ще останат само в спомените как се събирахме по пейките ,в парковете ,дискотеки ,ех безгрижен живот беше.Жалко за децата ,че ще растат в този Ужас на гущерите от Капитолия!

83

До 96

преди 3 години

И от къде ги черпиш тия " факти"?!! Само за справка държаввият дефицит нарастна с близо една трета при управлението на Тръмп, я пак за икономиката?!! Други глупости въобще не ми се коментират!