104

Анонимен

преди 3 години

Едно е, че Трифонов е пял на мутрите а младини, друго е, че Бойко е правил далеч по-лоши неща за тях...

103

104

преди 3 години

До МяуЕм аз казвам чи даа пара уа!

102

Анонимен

преди 3 години

До ПРОДЪЛЖЕНИЕС идването на власт на герберите начело с ББ и ЦЦ,започнаха масовите убийства на хора в България,цецомобилите,следенето,подслушването,облъчването на хора, вкарването на неудобни хора в лудниците или обявяването им за луди,мачкането на всякакъв бизнес и рекет чрез службите,брутално крадене от държавата,хората,а Слави е още-зле и от ББ и герберите,правете си сметката!По-добре си изберете БСП,АБВ,засега не виждам по-добро.

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 115Да си диктатор, не означава да си тиранин. Но властта на Живков бе еднолично. И не съм малък а сополи са децата ти и им пожелавам, да не доживеят до другия месец ;)

100

Анонимен

преди 3 години

До 99 . Живков " диктатор"? Абе сополе малък.Др Живков нито веднъж Не се показа по тв и не Нарече никой Поименно и никой Не Обиди както мутрата д-р Борисов го прави! Та нито Живков ме управляваше по телевизора Нито Мутрата! Но е факт че управлява чрез телевизора наивните 34% ако има и толкова свои избиратели!Аз не съм гласувал до сега з тая мутра! Но за Живков гласувах на времето! Промяната настъпва и е Неизбежна българино! Гласувай! Така ще претопиш ГЕРБ!

99

Мяу

преди 3 години

До 104Увеличението на неговите хора не е15%, а цели 2 пъти по 15% и това прави цели 30 %, на 2000лв мин., това са 600 лв повече месечно.

98

Анонимен

преди 3 години

Голем сеир ще е следващия парламент!Ще има караници,селски подли номера,като например да си мятат в селските *** мая,да си мажат тоалетните хартии с люти чушки и други селски хитринки!А и Боката,като почне да им играе : Немци в тил,на всичките свят ще им се завиие и направо,ще им доде да се обесат!

97

99

преди 3 години

Виждам, че дежурният тролей не закъсня и нанесе "поразяващ удър".

96

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоДа, а като се чу, че ще му палят сараите преди години, се изсипа половината полиция на България.

95

Мяу

преди 3 години

Един украинец казал,а другите какво са казали???

94

Анонимен

преди 3 години

До МарЕшки!"Мутра или чалгарин,не е ли едно и също!"Не, не е. Единия се напива и псува яко, а другия се напива и убива хора. Може би, за теб няма разлика.

93

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен..е,нема чак такава разлика!..Поне за сега,докато Славейко не се набута в НС...Помниш ли как започна "Сегашния"?..-СЪС СЪЩИТЕ ГРЪМКИ ЗАКАНИ към "Статуквото на Тройната лямя"....Продъни Небесата със "ЗАКАНИ" как бил щял да "вкара Доган в затвора",как бил щял да тушира "ширещата се корупция на "Батко и братко",как бил щял....И какво направи като седна на трона?..НИЩО!!!Помниш ли?Е,С ЕДНИ И СЪЩИ НОМЕРА ви излизат вече толкова много МОШЕНИЦИ,защо не си извадихте поука?

92

Анонимен

преди 3 години

До аха"получиха по 10-15 % увеличение но пенсионерите само по 50 лв и то да март"С оглед на това, че повечето пенсионери са със 450 лева пенсии, кажи речи и те взеха по-толкова..

91

.I.

преди 3 години

А бе злодеят Румбурак на чия страна е: на чалгаря или на краварката в левия ъгъл?

90

МарЕшки!

преди 3 години

Квоще му се моли Корнелия!Мутра или чалгарин,не е ли едно и също!От 7/ 8 кинти не влизат,ама с партийната субсидия и разни други учиндолско-политически далаверки,ще закърпи положението!

89

Анонимен

преди 3 години

"сам призна че е СКРЪНДЗА по даване на пари.Т"Да бре! А ти, голямата благотворителнсот, си раздал колко точно? Защото онзи е дал много, ама много повече, отколкото си изкарал през този и предния живот.

88

аха

преди 3 години

До 97Анонименскръндза е боко да раздава народни пари но само на народа ...за неговите хора спирка няма .....полицаи,учители администрация за нищоправенето си получиха по 10-15 % увеличение но пенсионерите само по 50 лв и то да март !! а боко не върши само простотии но КРЕДЕ ЯКО !! ми то шведите имат по 10 внука и все в България но няма да ги направя министър председател

87

Мяу

преди 3 години

Така си осигуряват не комфорт, а са ни превърнали в дълготрайни роби да им пълним офшорките

86

Анонимен

преди 3 години

До VПовечето европейци, някой работещи или имашщи участие в компании, които надхвърлят бюджета на цяла Украйна за година, ще се озорят да ти покажат къде е Киев на картата, ако не го пише с големи букви, но нека заблудените си останат така...

85

Мяу

преди 3 години

Ако става въпрос бананите и всичко в магазините е с много по голяма надценка от когато и да е било, защото Бойко и Лиши, не спират да крадат българите