9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Кви "закони" в блатото бе? :)))Те арестуваха хора, които бяха отишли да го посрещат, "предупредиха" ги да не правят демонстрации, арестуваха го без адвокат, съдиха го в някакъв участък без свидетели и ще го опандизят без никой да може да види защо, тия за "закони" ми говорят.:)))

8

Анонимен

преди 3 години

До ГосТГрещка другарю - на диктатора в Кремъл не му дреме: всички негативи ги отнася народа, който мизерства отново. Той затова Навални каза, че докато не започнат да гонят яхтите на олигарсите от пристанищата в Монте Карло, нищо няма да стане.

7

Патриот

преди 3 години

лецемери и двуличници ,затвори ли си собственото население ,като каторжници с вечерни часове ,тръгнали да Русия да търсят треските!ЕС няма моралното право да съществува!

6

ГосТ

преди 3 години

Предполагам Радев споделя мнението на Макрон. Хахаха

5

Анонимен

преди 3 години

Накрая ще взема да се свържа с руснаците за да осветлим унищожението на хора в ЕС .Русия трябва също да въведе санкции за ,,демократичните убийства ,, на хора от ЕС и неговите съдилища . Които не дават важни кадри с които да си защитиш живота от ,,душман ,, с власт да унищожава еднолично хора.

4

ГосТ

преди 3 години

Калинките май не разбраха,че на велика Русия изобщо не им дреме за техните санкции хахахаха. това че този навални е демократ не означава че е над законите ве.

3

Анонимен

преди 3 години

Шапка му свалям! Без да прави нищо особено, вече половин година занимава света със себе си.

2

Любопитен

преди 3 години

А нашият уважаван президент Румен Радев има ли мнение по въпроса?

1

Анонимен

преди 3 години

Изключване от SWIFT, незабавно!С декларации ефектът ще е нулев.