55

гражданин на София

преди 3 години

Радев и тези около него НЕ искат висока активност на парламентарните избори. Защо ли? Защото ще получатзвучен шамар ако всички мислещи хора гласуват!

54

Анонимен

преди 3 години

Толкова си могат Радев и многобройните му съветници. Калинки на квадрат.

53

гражданин на София

преди 3 години

Радев насрочи изборите на 4 април 2021 г.Ясно е, че не той и тези около него не искат висока избирателна активност!На 4 април 2021 г. : 1. Католическата общност празнува Великден! Католиците в България са над 60000 човека. 2. Арменската общност празнува Великден, те са повече и от католиците. 3. Пролетна ваканция, за 1-11 клад от 03 до 11 април вкл.

52

Мутри ВЪН

преди 3 години

Аз сън от религията Шраи РАНДЖА МАНГОСТАН и никоя дата не ми е удобна.....

51

Анонимен

преди 3 години

Католическия Раковски не иска от Радев нова дата за изборите. ИСКАТ ГО ПО НАРЕЖДАНЕ НА ГЕРБ стотина човека, останалите 10 000 ни е все едно коя е датата. На която и да е дата няма да даваме повече гласа си за хора с чекмеджета и пищови религията не ни го позволява.

50

Гуфу

преди 3 години

Абсолютен политически гаф. Тези около президента са обсолютни аматьори , но да не забравчме, че са бивши военни все пак. Сслед като на два пъти каза 28-ми март а също, че не намира причини да не е 28-ми март сегаа сменя датата. Няма лошо това е в правомощията му. Но след като си казал, че няма причини да не е 28-ми март ми се струва редно да се каже по какви причини е избран 4-ти април. Накрая ще излезе, че Марешки е прав за некопетентността.

49

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно съм убеден, че гербавия кмет не говори от името на цялата католическа общност, още по-малко е съгласувал изригването си с представител на католическата църква. Никой нямаше да му позволи да замесва вярата в политическите игри на един безбожник комсомолски секретар и бетонен живковист като другаря Борисов.

48

Анонимен

преди 3 години

по католици от папата

47

Анонимен

преди 3 години

Изборите няма да се състоят на 4.04., бъдете сигурни на 100%! Това е кьорфишек на Радев! Няма да подпише нищо!!!

46

Анонимен

преди 3 години

А колко души ще бъдат склонни на връх Великден. Да отидат във секциите за да броят бюлетини ?

45

некой

преди 3 години

Ами много добре - тъкмо няма да се юрнат да ходят за гъби а ще си стоят по родните места и след като хапнат козунак и яйца, запалят една свещ в църквата - ще могат да изразят своята воля като гласоподаватели!

44

Анонимен

преди 3 години

Аз, на мястото на Радев, щях да насроча референдум за отлагане на изборите за края на юни.

43

Анонимен

преди 3 години

То всеки ден се е нещо, ставайте и гласувайте няма цял ден в църквата да спите... изведнъж ми станха всички набожни... ае у лево.. трябва държава да спасяваме

42

Анонимен

преди 3 години

Аз съм от Раковски и семейството ми. Не искаме промяна на датата. Има време през деня да отделиме час за да гласуваме. Много моля евтини полуграмотни и много алчни пиари да не пишат от името на мен и семейството ми.

41

Анонимен

преди 3 години

Трябва ли да се обяснява на суйките постоянно,че Господ Е ЕДИН и че избори и президенти с лопата да ги ринеш!

40

Анонимен

преди 3 години

Е тогава по същата логика Радев може да направи изборите и на 2 май ,когато е нашия великден.Цял ден сме свободни,какво ни пречи след службата да идем да гласуваме-имаме цял ден.

39

Анонимен

преди 3 години

А какво е пречело на твоите родители да те кръстят като нас всичките?

38

Анонимен

преди 3 години

От понеделник, ще мине в режим обяснение, че е бил умишлено подведен да избере тази дата и е готов да посочи друга.Сам падна в клопката на Борисов. Което е доказателство само по себе си , че е предвидим и лесно могат да го манипулират.Не става за дипломат, камо ли за политик и президент

37

баба мара

преди 3 години

имате време да отделите за вота не е задължително да седите цял ден намасата велик ден трябва да е в душите а не в стомасите

36

Анонимен

преди 3 години

За Радев е важно по малко гласуващи на изборите! И хвърля кьорфишеци като датата на изборите- елиминира българските католици, гласуване по пощата- ясно е че ВМРО няма да се съгласи заради българските турци и т.н.!