77

Sk

преди 3 години

Президентът има мандатКметовете имат мандатПрокурорът има мандатПитам: Защо господа народни представители ОСТАВЯТЕ министър председателят да е без мах 2 мандата по 4 години. Той фактически, практически, юридически е с неограничена / монархическа/ власт. Като добавим и етническата партия ДПС, която винаги е в парламента, не е чудно защо се теглят ненужни за държавата заеми и къде потъват, а населението само ги плащаме.

76

Анонимен

преди 3 години

Българите в чужбина нямат моралното право да гласуват,

75

Бг Турчин

преди 3 години

И после да не чакаш в границата хората които имат право на глас Валери ти си обмитисал фашист с мозък на едноклетъчно

74

Анонимен

преди 3 години

Работа опира до там, че българина е тесногръд расист живеещ в каменната епоха.Първо бе съгласен да въведе уседналост. След това поиска задължително да се гласува, но гласуващите да са със поне завършено образование. Сега остана да приемат, че живеещите в чужбина, които не са бели, не са християни не могат да гласуват.

73

Анонимен

преди 3 години

Много добре го е казал Симеонов, подкрепям го напълно.

72

Sk

преди 3 години

Съмнявам се, че някой може да надмине Борисов по фалшификации.

71

Анонимен

преди 3 години

Защо народа трябва да гласува тайно, докато депутатите му гласуват видно?тайно гласуване е равносилно на анонимно, измамно.Нима в магазина пазаруваме тайно?

70

Sk

преди 3 години

Като сте много големи патриоти, забранените етническата партия ДПС, ама НЕ! С нея крадете милиарди, чрез неограничената министър председателския власт/ монархическа неограничена власт/. С ДПС вие крадете благата, които създаваме българите по света и у нас!

69

пери

преди 3 години

До ИзбирателБългарите в чужбина имат ли право да грасуват? Имат. Точка. Дали ти харесва или не, няма значение. За това президентът не е виновен. Ако българите в чужбина успеят да повлияят на вота и герб бъдат изметени, въпреки всички простотии на упраляващите, аз съм ок.

68

Анонимен

преди 3 години

До Sk "Всички партии трябва да положат мах усилия да се проведат фалшифицирани избори" .."Четете нефалшифицирани"Що бе, всъщност ще е по-яко ако всички партии положат мах усилия да се проведат фалшифицирани избори. Така битката ще е честна! А и без това няма кого да си изберем, та поне шоуто да си струва.

67

Sk

преди 3 години

Да си хване самолетът, че да ги окрадени мафията тука ли бе?

66

Анонимен

преди 3 години

Абе Винкел, искам да затвориш секциите в Турция, да си хващат самолета ония със шалварите. Ама смееш ли мутрo дoлнa...

65

Max

преди 3 години

Уникален ***!

64

Sk

преди 3 години

Щом като човекът е с български паспорт и върху него се разпространяват българските закони, той има право да гласува. Стига си показвал колко си ГЛУПАВ, анонимен! Аз пък не искам в чужбина да се разпространяват закони на ш айки от България. Искам да чуя гласът на народа пръснат по света.

63

Анонимен

преди 3 години

Последно Винкеле, тези които два пъти поред не са гласували на парламентарни избори, как сега ще гласуват на 4? Нали автоматично са заличени от списъците?Няма по-просто нещо от бг депутат. Дори диваците в Зимбабве са по морални.

62

Анонимен

преди 3 години

Ако гласуват в чужбина излиза, че л умпените с яйцата и късите *** ще определят живота на нормалните хора,

61

Анонимен

преди 3 години

Гласуването в чужбина трябва да се забрани със закон!

60

Избирател

преди 3 години

Абсолютно правилно ! Не си ли в България - не можеш да гласуваш , защото не си отговорен българин !!! Стига с тъпите изцепки на Фигуранта !!!

59

Анонимен

преди 3 години

Ами аз ли да ти платя билета? Ако искаш и първа класа да ти платя?

58

Анонимен

преди 3 години

тогава избори по американски.- който иска да гласува - отива и се регистрира за да гласува в денят Х.така всеки неграмотен, без лична карта т.е. купен глас отпада.- когато кандидатите станат ясни и тръгне предизборна кампания - да може да се гласува предварително по пощата, електронно.- в деня Х на изборите само регистрираните могат да гласуват и не може да има дописвания в списъци