30

Анонимен

преди 3 години

Аз искам да знам колко деца има тоя протестър! Да каже в кои класове и в кои училища учат, че да знаем къде са най-мрънкащите кифли и най-невъзпитаните тийнове. Моля лицето на бъдещите протест родители да ни осведоми!Иначе всеки наемник без деца току виж се оказал многодетна майка!

29

Владо

преди 3 години

И тези родители са такива егоисти и лицемери, че не е истина. Искат децата на училище, защото няма кой да ги гледа вкъщи и им е много по-лесно да са в училище. Изобщо не им пука, какъв е хоризонта на децата и, дали ще разпространяват вируси и ще убиват хора. Важното е на техния *** да му е добре!

28

Анонимен

преди 3 години

Каква асоциализация бе хора!По цял ден си цъкат по месинджър, вайбър, проекти правят заедно, обсъждат ги в скайп! Липсват им кафенетата и разходките. Но сега е студ и така или иначе няма как да де разхождат по градинките.

27

Чебурашка

преди 3 години

Лицето Божанков от БРОД е професионален протестър и чрез протестите осмисля живота си. Протестира почти срещу всичко, сега се е маскирал като родител. Преди протестираш срещу СЕТА, носенето на маските, сексуалното възпитание в училището и по много други поводи.

26

Анонимен

преди 3 години

Какви са тия неразумни неща. Ако вървят добре нещата, ще ги върнат. Е това по време на соца нямаше как да стане. Постоянно недоволни родители от какво ли не.

25

Анонимен

преди 3 години

Кои са тия родители дето искат да връщат децата си в тоя студ в неотоплявани от месеци училища? Кой иска детето му да пътува час в тоя студ с градския транспорт! Вашите деца ако учат в кварталното училище до блока ви, нашите пътуват по цял час! Какъв е смисъла да се разболеят за 2 седмици и после пак 2 месеца да са онлайн!? Вие мислите ли като родители или просто вече не можете да търпите тинейджърите си в къщи?

24

Анонимен

преди 3 години

До 24: а да заместиш малко от своя кеф с внимание за детето? Или ракията със салата и телевизора са ти неприкосновени?

23

Анонимен

преди 3 години

Воя е, защото искат да прехвърлят отговорността за възпитанието на децата си на някой друг. Лесно беше да го хвърлиш в училище и да изискваш от учителите. Сега са им в съседната стая и ангажимента да го накараш да учи някакси се измества към домашната среда. Или вече става видно, че повечето са лош матрял и ще изисква усилие от семейството, за да го превърнем в добър материал?

22

IT

преди 3 години

Аз от онлайн обучение взимам над 6к чисто...В 21-и век можеш всичко да научиш от нета...

21

анонимна

преди 3 години

До 17Тъй де, ама ако и ти работиш на 8 часа, то какво - отпуска ли да си вземаш от няколко месеца, за да си гледаш детето и да учиш заедно с него? Или направо да напускаш?Явно нямаш деца, за да пишеш такива глупости.

20

Родител

преди 3 години

Стига някой да излиза пред камера или да пише от името на всички родители.По-вечето родители не искат да се връщат децата им.Зсщото Здравето няма цвят и партия .Който има желание учи във всяка среда.Здраеето е Безценно.

19

АнонимеН

преди 3 години

АКО БОРИСОВ БЪДЕ ПРЕИЗБРАН ТАКОВА НЯМА ДА ИМА В БЛИЗКИТЕ ГОДИНИ!

18

Анонимен

преди 3 години

Воя е по-скоро, че не искат да си гледат децата. Като свършат онлине занятията, детето може да излезе, да се разходи да се види с приятел. Ама не е в това проблема. Ако не друго, така децата може да и да разберат, че компютъра освен за игри, може да се изполва и за по смислени неща ;-)

17

Анонимен

преди 3 години

какъв е този плескун?по-безсмислени и вредни организации от ОБединени родители, РОД и други от този сорт - няма.

16

Анонимен

преди 3 години

Татенце на петокласник ли е тоя? Децата им дето до вчера първо били цял ден на градина, после от 1ви до 4ти клас на занималня и сега за първи път някой трябва да ги гледа! Леле колко страшно! Да, страшно е че трябва най-накрая да се сетят че те са родителите, а не учителките и възпитателките.

15

Анонимен

преди 3 години

Този главчо търси сензация.Толкова ли му е скучно да се занимава с детето си.

14

Анонимен

преди 3 години

Поредния активист-еднодневка. Кое от ограниченията не разбра? Не може на училище и толкоз. Който си го влече знанието ще си намери начин да се ограмотява. Който го мързи и да го заковеш на мина пак ще намери начин да си остане ***. Виж, щипането под чина, задявките и сфирките в кюнефа и дръпките в пушкома от вкъщи няма как, съгласен. А за нормалните социални отношения кой ви е вързал? Или по Нова Година бяхте в манастир ли,пщо ли?

13

Анонимен

преди 3 години

Тук не става въпрос някой да гледа децата. Деца на 11-12 години са до голяма степен самостоятелни и може да се оправят в къщи сами. Тук става въпрос за образование, а то няма как да се случи в битови условия. Защитниците на онлайн обучението, в голямата част от които са учители, не се замислят че така се руинира институцията училище и самото образование в цялост. Утре неолибералните глобалисти може да поискат закриване на образованието с аргумента, че цялата информация е достъпна в интернет.

12

Анонимен

преди 3 години

Като гледам как преподават присъствено преподавателите и като сравня това с платформи като "уча се" бих казал че само някой който много държи детето му да не е в къщи ще има нещо против дистанционното обучение. То има много по-големи възможности от присъственото и това не е трудно да се докаже. Всъщност това е бъдещето колкото и на някои хора да не им се иска.

11

Анонимен

преди 3 години

И аз искам на лунапарк, ама няма.