35

Анонимен

преди 3 години

До СЕЩАЙ СЕ СНАХО"Както сега вече не може дума да кажеш срещу пердетата."Е , те тва много дразни българския ***: че не може да каже дума срещу някой, с който си няма нищо общо.Каква невероятна селска драма, уважаеми зрители!

34

Анонимен

преди 3 години

До 1ъЗначи това е причината за разбития морал на червените: затова и нямате семейства.

33

Анонимен

преди 3 години

До Ааа НЕ!По-скоро изпадам в смях като те гледам как се опитваш да се маскираш пред себе си :)))Та не разбрах, смееш ли да поглеждаш розово, или там ... китката на обратно?:))))

32

Анонимен

преди 3 години

Де да беше и толкова дебел.....!!!!!

31

преди 3 години

Сексуализацията на децата от невръстна възраст е дълбоко засегната в теория на *** идеологията. Представете си какво има приятелката на този анимационен герой и как то ще бъде представено на малчуганите. За да бъде разбито едно общество, трябва да се разбие основната му клетка - семейството и семейните ценности.

30

Ааа НЕ!

преди 3 години

До Анонимен"Не вървиш, тарикат"Абе не се засягай! Нямам в предвид нито теб нито някои от твойте!Аз съм за традиционните неща но допускам и вашето съществуване - стига да е тихо и ненатрапчиво. Сега се почувствах зле - може да изпаднеш в депресия и немощ седмици наред.Е жалко...

29

Анонимен

преди 3 години

До Ааа НЕ!Не вървиш, тарикат :))) Коментарите ти нямат никакъв смисъл, ако нямаш това предвид, а аз съдя за теб по това, което казваш. Хем мислят мръсотии, хем лъжат :))))*** ориентация си получил ти: никога не съм виждал такива "мъжлета" като в тоя сайт: много мъжествени, но ги е страх от всичко, което не е по техните представи. Согурно розово не смеете да погледнете за да не обърнете китките :)))))))))

28

Ааа НЕ!

преди 3 години

До Анонимен"Това, че българина като види такава статия и започва да мисли мръсотии..."Това че ти го асоцираш така - нямам вина.Темата, визуалното оформление и асоциациите не са за малките деца - доста *** ориентация ще получат от тая погнуса.Дразни ме публичността. Ако си го првят за квртална консумация - дори може да мине за национална особеност. Ама така...

27

А пък в БНТ

преди 3 години

Кошлуков осъществи деЦката си мечта да бъде "важен" и "някакъв". ЕВАЛА КЛОШЛУКОВ! ГОЛЕМ СИ!

26

Войко

преди 3 години

Едва изчетох този *** пасквил без да по върна!!! Живеем в отвратителни времена..

25

Боже колко мъка има

преди 3 години

Боже колко мъка има по този свят, боже!Предствяте ли си какви комплексари са там и какви са им размерите за да стигнат до тази публичност?Горките!

24

Кошлуков

преди 3 години

Спираме "Лека Нощ Деца".Пускаме "Лека Нощ Народе"!Решено! Епа.. кАжете едно благодаря.. таливизията беше тотал щета. Само Камен Воденичаров правише нещо тука. Едно мерси няма... тц тцНеблагодарно племе.

23

Анонимен

преди 3 години

До Ааа НЕ!Абе приятелю, ако знаеше нещо за запада, който така обичаш да коментираш, щеше да знаеш, че тия "новини" в западните държави засягат само хора, на които им е интересно като тема, иначе те такива "новини" не прозивеждат. Това спада в графата "любопитно". Също така, понеже говориш за ценности: техните МНОГО свестни семейства като процент надвишават българските такива, да не говорим за разни страни от третия свят. Това, че българина като види такава статия и започва да мисли мръсотии...

22

ХАХХАХ

преди 3 години

До СънчоПитай кошлука, ама и той не знае. Сигурно му е по-важно да лапка. Лека нощ деца няма, ама има Лека Нощ Народе?

21

Сънчо

преди 3 години

А какво стана с бг варианта - Кънчо?

20

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 3 години

До новите героиАБЕ! ТВА ОПАШКА ЛИ Е, ХАХАХХАХХАХАХАХХАХА

19

новите герои

преди 3 години

Цветен американец изкачил стълби на заден и човечето със опашкопишката...Шах и Мат!Къде сме се набутали?

18

Забавление за деца

преди 3 години

Пък в САЩ никой не е пропищял от Дисни.Явно тези в Дания са някакви аматьори по детските с подсъзнателни съобщения за п*шки и е*ане.Клетите датчани.Добре че поне тука сме добре. Средната възраст за първи полов акт е 14 години сигурно.Още на времето се филмирах, че не съм правил секс до 16 годишна възраст. Ако имах шанса да се срещна със себе си от тогава - бих си казал "не бързай". Няма нужда. Но е късно Хаха

17

Анонимен

преди 3 години

Те арабите ще дойдат в Дания да ви полажат техните пениси и за 100 години няма да има спомен от Дания. Ще я претопят или по-скоро п*ат.

16

Ааа НЕ!

преди 3 години

До Анонимен"Вие точно никъде"???Да разбуираме ли многоцветни мой НЕприятелю, че вече си минал всички нива на Алиса в страната на чудесиите?Май няма нужда да водим изобщо диалог- къде съм аз къде сте вий...В щатите децата предават майките си.Тука пишат приказки за пениси...Нашите зелени *** се възбуждат от това..Къде попаднахме? какви "ценности" приехме?