51

Баче Иван до 45

преди 3 години

Кой им пречи да спортуват?Парковете са отворени, морето и планината са достъпни!Във фитнесите ли спортуваха, където ги тъпчат със стероиди и вредни добавки, които им скапват черния дроб и половата система?Това не е спорт, това е дори по-вредно от това въобще да не спортуват!Ами наркотиците - голяма част от тях се дрогират!Затова не е виновна карантината, ще ме извинявате!Всъщност карантина няма, аз съм 55 години и бягам по 4 километра всеки ден. Колко от тях могат да го направят?

50

Константинос до 48

преди 3 години

Припозна ли се в написаното, невежа?!Единственото жалко в думите ми е, че наистина в България почти няма грамотни млади хора, училищата и университетите произвеждат неграмотници в момента!Всички са с претенции, а умения и знания никакви!Давам му 1200 лева стартова заплата, малко било, от ягоди се изкарали повече.Ами хубаво, берете на англичаните ягодите, те и без това индийците и пакистанците не искат да го правят!Много вожд, малко индианец в България, но в чужбина сте по-ниски от тревата.

49

Анонимен

преди 3 години

Работодателите спряха дистанционната работа от началото на месеца, какви мерки за дистабнция могат да се спазват?

48

Анонимен

преди 3 години

Естествено ,че бъдещето е на онлайн обучението.Не забравяйте колко милиарди се изсипаха за електронното обучение.Всичко е подготвено отдавна и се чакаше подобна криза ,за да стартира нпвото обучение.След около 10 г ще се въведат и програми за обученив без човешки фактор.Новия свят идва.Мъск ще строи колония на Марс.А това става само с изкуствен интелект.

47

Анонимен

преди 3 години

Учениците от 6ти, 8-11ти клас спокойно могат да се обучават онлайн, там където е създадена добра организация. Моите лични впечатления от ученици в 9ти клас онлайн обучение са отлични, камери, микрофони, многократни изпитвания, множество тестове,по 7, 8 а по някои предмети и повече оценки. Много стегнато и гладко протича. За малките 1 и 2 клас е различно, за тях- малки класове и присъствена. Кандидатстващите и без това са отдавна на частни уроци.

46

яшка циганчето

преди 3 години

До АнонименМдааа спортуват с цигарите

45

Логично

преди 3 години

Само 21 % от учителите искат да се ваксинират. Значи е разумно да работят онлайн, докато ги ваксинират, а останалите 79% са смели и могат да си работят присъствено още сега. Сега пък ще писнат, че това е дискриминация! Нали това дистанционно обучение е за да се опази здравето и живота на учителите докато ги ваксинират?

44

Анонимен

преди 3 години

"Пандемията" няма да отмине.Така ще е вече.

43

Анонимен

преди 3 години

Абе анулирайте веднага тая безсмислена учебна година стига с тия глупости!Оставете децата да почиват до 15 септември 2021г.

42

Анонимен

преди 3 години

Константинос, ела да го кажеш това за едно от двете ми деца - много качествено ще те из кормя.

41

Анонимен

преди 3 години

Наистина какво беше и какво е сега.Помните ли списание Дъга?Там научавахме за историята на света.Знаехме,учехме се,четяхме истинска художествена литература.Спортувахме за удоволствие.Имахме мечти.Днес мечти няма, а се говори само за мангизи,не се чете ,а се рапира.Учителите не са стойностни ,а интриганти за мангизи.Повярвайте ми,онлайн е тяхното спасение от провала!

40

Константинос

преди 3 години

Преди 15 години кандидатствах в университет, бореха се от 7 човека за едно място.В момента всеки, който намери университета, е приет...За какво си говорим...Пишат "Здравей те", "Навпредвид" и "Незнам", но иначе студенти...Дали са онлайн или присъствено, все тая, нивото е изключително ниско в момента.Завършат с подкупи и подаръци, кажат "Аз за 1200 лева няма да работя" и отиват да берат ягоди в Англия. После си купуват Мерцедес с десен волан и айде в соц панелката в Чепръчене! Идилия...

39

Анонимен

преди 3 години

Напротив, децата си спортуваха, ходеха си нормално на уроци и точно това искат да провалят из родите от снимката. В момента точно на подрастващите е ЗАБРАНЕНО да спортуват. 15-16-17 годишни юноши, вместо да се движат и да заякват, вехнат по домовете си.

38

Анонимен

преди 3 години

И като се вдигне стадото какво?Ще го обявят за въстание,тероризъм и пак същото.Оръжието е в овчарите.Овцете,народите ги стрижат.

37

Христо Мотористо

преди 3 години

Няма нужда да ги връща в клас въобще!Със сигурност научават повече неща онлайн, отколкото присъствено!Това са провалени от родители си деца - дават им по един смартфон от 2 годишни и после детето не може да се съсредоточи никъде другаде, освен пред компютъра или смартфона.Това не са децата от едно време, които спортуват, ходят на кръжоци и т.н.Само компютри, това е!Е за какво да ходят присъствено, те там не внимават въобще и не научават абсолютно нищо!

36

Анонимен

преди 3 години

абе пускайте ги вече да учат присъствено...неграмотно стадо ви трябва ,нали???

35

Анонимен

преди 3 години

А ще спечели ли избиратели, ако върне децата за 2 седмици в кучия студ, разболее ги заедно с учителите и направим нова вълна на пълни болници. Решението е правилно.

34

Анонимен

преди 3 години

Всичко е една лъжа!Абсолютна лъжа.В света остнаха само парите и лъжите.

33

м,да

преди 3 години

Бойко, губиш избиратели! Побърка децата в къщи и техните родители!

32

Анонимен

преди 3 години

Правилно решение!В края на седмицата температурата се очаква да падне до минус 15, ако някой си мисли че училищата ще издържат и учениците ще са здрави е луд. Добре е малките да са на училище, защото повечето хлапета са в кварталното училище и детската градина през улицата. Големите пътуват, някои по цял час с градския транспорт. А това е гаранция за покачване на заболеваемостта, като го комбинирате и с ниските температури-гаранциь че пак ще се задържа здравната система.