36

анонимен

преди 3 години

Другарите ревяха че правителството е виновно за празните язовири. Сега реват че язовирите са пълни и опасни. Само *** може да управлява природата, но бат Бойко не и дава. Оставка.

35

Анонимен

преди 3 години

Нанков-Буратиното успя да усвои за Баце едни 6 милиона от които 4 за обекта и 2 за Баце!Обаче и там на Рилския се срути!Ами сега????Издишате ГЕРБ издишатеееее!!!!!Същите сте като БСП!!!Батковци и братковци сте и вие!!!!!!

34

Бъдете журналисти

преди 3 години

Хайде някоя "мисирка" да провери колко милиарда сме похарчили за почистване на реките и колко високопарни слова е изрекъл Лъжльото от Банкя по този повод! Колко хвалби и колко снимки на "проверки" извършени от Шишкото-Пожарникар от школата в Симеоново!!!

33

Анонимен

преди 3 години

Защо ривете бе? Нали уж язовирите беха празни. Сега пък са препълнени. какво искате? Това е Божа работа!

32

Анонимен

преди 3 години

Ревизоро искаше да усвои еднимилиони и да се оттегли от политиката,ама сега ще трябва да седииии!!!!Обещал е на Бойко и няма как без КАРТИЧКА да се оттегли.Ще трябва да се умисли!!!!Това чекмедже дето трябваше да го пълни Ревизоро ще остане празноооо!!!!

31

Баце Борисов

преди 3 години

Ех неблагодарен народ, лош матриал. Като не вали - недововолни, като вали - пак недоволни. Нямате угодия. Айде стегнете се малко.

30

crashed

преди 3 години

Като оставиш държавата на самотек автопилот вече 30 години - резултатите са такива.

29

Анонимен

преди 3 години

Е Ревизоро нали ревеше,че няма вода и искаше да усвои едни милиони?!Ха сега реви Зоро реви!!!!

28

дедо от село

преди 3 години

Що ревете бре? За 30 г некой да е турил една лопата пръст покрай реките и да е почистил коритата им,а? Не, е! Нека да има дъжд и порои и свлачища .Нека ви отнасят не само ''пътищата'' и животните, ами и вас да отнесат като сте толкова *** и търпеливи като офци!

27

Тонката

преди 3 години

Язовирчетата пълни до горе:):):)Темата с безводието я приключихме:):):)

26

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Днес при средносилни вятър и дъжд, нямаше ~3 часа ток.В град под закрила на Юнеско, дето другарката Бокова беше 2 мандата шеф, а пък се събираха да ядят и пият на корем на полуостровчето и с подсъдимия ни кмет.Другата другарка Ангелкова пък, ни засилваше за 12м. Туризъм.Ще избяга всеки турист, щом Зимата нямаме по няколко часа ток !

25

Анонимен

преди 3 години

Да са живи и здрави хората и да пият по една студена вода. Даже Бойко се е покрил днес, заради наводнения, свлачища, проблеми. Едни доктори от общинската болница в Сандански решили да се подмажат на общинарите, които им плащат заплатите и дупките в бюджета и ги поканили за ваксинация. Ако бяха повикали 80 годишния дядо Добри.....

24

Анонимен

преди 3 години

На тоя рев - ред сълзи ред сополи му с вика"На крива ракета космоса и пречи".Та и вашето така.Вожда с джипката. *** до *** мила моя майно льо.......Ако беше Корнелия или Слафчо - кво? СЪЩОТО.що не предложихте до сега алтернатива? ЛИГЛЬОВЦИ СИ ЗАРАБОТВАТ ДНЕВНИТЕ

23

Балкански Селяндури

преди 3 години

Колко още бели трябва да станат заради престъпната безотговорност и неграмостност на така наречените управляващи?Колко живота още, или до крак?

22

Анонимен

преди 3 години

Миналата година суша тази потоп така е при герб. Когато беше суша не почистиха коритата на рекита, а сега реват, че много валяло.

21

Дороти

преди 3 години

В нашата родина все нещо не е наред.Като вали не е наред, като не вали не е наред.Снаг вали не е наред, не вали не е наред.Хората и те не са наред, а за тези горе с костюмите..... ееее те са си наред, вие не сте наред.Побъркаха народа, напълно умишлено.

20

София

преди 3 години

Данчето Фъ проверявала на място. А кога ще дойде в скъпата й столица, дето й я поверихме да види кварталните улички кви дупки имат и кви локви, че даже да не можеш да ги преминеш нормално.Ама нема значение, важното е да се хвалим по телевизията колко много правим, а всъщност правим едно голямо нищо.

19

Анонимен

преди 3 години

Някога на този сезон му викахме ЗИМА, а сега му викат БЕДСТВИЕ.

18

ддд

преди 3 години

за перник да ше стигне ли водата?

17

Анонимен

преди 3 години

според герберунгелите било голяма суша .....