29

Коментар

преди 3 години

То не че някой е питал хората по социалните домове!Тая приказва ей така колкото да каже нещо!Реално тиквите нямат никаква сметка да ги ваксинират щото по малко ще умрат там и повече трябва да се харчи за издръжката им!Целта е да се отърват от тях да не са тежест на тиквения бюджет!

28

Анонимен

преди 3 години

Ами Сачев 30 години лъгане сулю и пулю хората са обезверени как искате да, вярват дори и на добро вече никой не вярва защото мислят че пак ще ги измамите

27

Бойко Борисов

преди 3 години

Нареждам на всички мои *** да започвате да ме защитавате без почивен ден на три работни смени! Преминаваме на 24 часово работно време. Така ще е до изборите, свиквайте! Пари за заплати нема!

26

Анонимен

преди 3 години

Партията на Слави - Шефът на Сименс, подизпълнтелния директор на Гугъл, двама инженери от Тесла, програмистът на Макинтош, двама биоинженери от Новартис, четирима специалисти от Силициевата долинаПартията на боко - про.стата кърджалийска шмутка, суджука от генерал тошево, шиши прасето на доган, маджо бащата на СИК, очите с петте куршума в пикочния мехур и мозъка, дето синът му уби Милен Цветков..Вие кои предочитате?

25

Билбо

преди 3 години

Шо станА бре, Танасе?Хората страдащи от деменция не искат ваксината.

24

Анонимен

преди 3 години

Знае ли някой Сачева дали се е ваксинирала.Щото шефа и бяга от ваксината като дявол от тамян.

23

1

преди 3 години

До Атанас Велмазов,*** ти герберите-комунисти,за цялата нация ли ги имаш,те са шепа крадци,но я напиши,кога ще са всенародните тържества,за откриването на ремонтирания път ,към Рилския манастир,вожда ти го откри на 06.01. и на 09.01.почна да го ремонтира.

22

Анонимен

преди 3 години

Интересно,дори създателите и производителите не си рекламират ваксината,оставили са това на политиците.И защо да го правят,те са си получили парите и вече им е все едно дали някой ще я ползва или не.А политиците,понеже са дали стотици милиони от нашите пари,нищо друго не им остава,освен тотална агресивна реклама.

21

Анонимен

преди 3 години

До 23 Ти и още 5 трола плюс 10 000 неграмотни на хранилка, не сте цялата нация. Контра протеста ви с платените маанета и сплашената администрация го ДОКАЗВА

20

Анонимен

преди 3 години

За оня Нахални оревахте света и той не умpя дори, а когато демократите убиват хора е добре и цензурират президента Тръмп. Бойкотираме изборите докато справедливостта не се възстaнови по света. Оставка и импийчмънт на Джо Байдън.

19

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО НЯМА ДА МОЖЕМ ДА УГОДИМ НА ДЯВОЛА

18

123

преди 3 години

Но всики искат сачева да бъде евтаназирана.

17

1

преди 3 години

Защо ли така,само 20% ,бе големи ми минстре-калинкее,направи си извода.

16

Анонимен

преди 3 години

Почвайте наплашените направо да ваксинирате, вижте че никой нормален не иска - нито учители, нито лекари, нито пенсионерите. Боцнете там 10-20 000 човека и стига толкова. Ще преглътнем на боци откраднатите 300 млн.

15

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации, госпожо Сачева ! Най-успешният ни социален министър ! Бъдете здрава и благословена ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !

14

айде и тая почна

преди 3 години

да прокарава тезата ние купуваме ваксини вие ни ги искатето беше ясно, че така ще станеи ще спрат да купуват вакскини и парите за асфалт и наши фирми пак ще отидатпак ще лапат

13

Bond

преди 3 години

Въпреки мизерният живот, който живеят хората в соц. домове и на тях не им се мре преждевременно.

12

Анонимен

преди 3 години

"Сачева: Едва 20% от хората в социални домове искат ваксина"И ще стане като в Сандански- 0% явили се когато изкарат ваксините от хладилника ахахаха

11

Една майка

преди 3 години

Колко бонус получи дамата в синьо, на която не личи кризата да й влияе на формата? Аз получих 455 лева за месец Декември, за да храня мен и двете си деца. Получих и кредит, за да не умрем от глад. Обрекохте ни на нищета и мизерия и ще ви запомним с това. Дано по-бързо си заминете. Господ ще ви съди.

10

Анонимен

преди 3 години

Като не сте поканени при президента не ревете, а кажете що демократите в САЩ убиха 5 човека ако в Русия Путин убие 5 човека от опoзицията какво ще стане ? И за туй ли ви трябва специална покана, а кажете ?