25

Анонимен

преди 3 години

Нали така и така не искате да се ваксинирате, защото са возили ваксините с бус за салами. Какво се вайкате сега. Млъквайте ай.

24

Сержант

преди 3 години

Значи, една голяма част от държавните служители са такива шмекери. Имат обяснение за всяка сътворена от тях простотия. Само чрез чистка и търсене на отговорност, държавните служители ще започнат да работя.

23

Анонимен

преди 3 години

Не ваксини , а лекарства и грамотност трябват .Трябва нормални знаещи и можещи хора да управляват, а не неграмотници и хора на някого.Държава ни трябва.

22

Анонимен

преди 3 години

Били отворили флакона и не искали да го похабяват. Как пък точно на общинските съветници решиха да ги употребят. Няма ли санитари/доброволци, на които да ги бяха използвали ваксините. Жалката истина. За съжаление след хората на първа линия ваксините ще са за шуро и баджо и чак след това за нормалните хора.

21

Брадвата

преди 3 години

Всеки може да си намери оправдание. Гадното е, че така възпитаваме децата си - да си намират оправдание за всичко. Обаче те от време на време си намират оправдание да убиват родителите си.

20

Анонимен

преди 3 години

Министре,вие повярвахте ли на лъжите на доктора )нужно е уволнение и без лиценз за определено време ,значи за герба може всичко ,а за другите кучета ги яли ,така е те са от нашите хора)

19

Коментар

преди 3 години

Абе докторите дето разбират бягат и не щат да се ваксинират пък ние ли!?Нека си пробват ваксините там на номенклатурчиците!

18

Мнение

преди 3 години

Абе манджата трябва да се дояде,как така ще се хвърля!

17

Анонимен

преди 3 години

Тив ваксини са добър сценарии за филм за края на света, те са единствената ни надежда и карат хората да се избиват за тях, може и нещо от рода: "Бойка Присмехулка: Игрите на глада".

16

Пенди

преди 3 години

Да, бе ния ядем доматите с колците! Мишоци!

15

Никакво изхвърляне

преди 3 години

Само така, на политиците да се бият по 3-4 дози.

14

Живко

преди 3 години

Народът не иска ерзац ваксината. В момента се похабяват грешни пари. В нашата общинска болница нашаткаха малцината доброволци с по един флакон на човек. После се оказа че флакона съдържал 5 ваксини. Сега колегите на опитните свинчета им се подиграват, че вече имали имунитет срещу Ковид на пета степен.

13

Анонимен

преди 3 години

Вижте, представители на кои партии са тези! При тях действа принципа " шамар да е, аванта да е"! Такива са и повечето "членове" на ППартии.

12

Анонимен

преди 3 години

Най-вероятно са ги принудили. Доброволно не ми се вярва някой да е искал.

11

Анонимен

преди 3 години

Ангелов не ви ли омръзна да лъжете?Точно в плана за ваксинация е написано, че служителите от ключови държавни администрации са преди възрастните над 70.Ясно ни е, че за елита има спешна помощ и безплатно лечение ори необходимост. Няма нужда от този ПР в момента.

10

Анонимен

преди 3 години

Е добре, че като са пуснали ваксините против детски паралич, шарка и туберколоза не е имало фейсбук и бгмама...

9

Анонимен

преди 3 години

Каква нагла лъжа от тоя така наречен дофтор )а защо точно на съветници трябва да с е бият )и не знаех ме че като останат е нужно да се хвърлят ,това не е оправдание !!!

8

Анонимен

преди 3 години

кво ни занимавате с тия глупости? за 4 ваксини, дето никой не ги ще, стана световен проблем. Едва ли не се трепем да се докопаме!

7

Калеко Алеко

преди 3 години

*** начело с Фигуранта, Черепа и Нинова са виновни - добре, че бяха общинските съветници от ГЕРБ да предотвратят изхвърлянето на дозите.

6

аа

преди 3 години

Тази публикацият подсъзнателно така описва цялата мръсотия в България че е страшно.............лъжи,крадене, лъжи крадене, крадене и лъжи.