52

Анонимен

преди 3 години

Ако 60 съдилища плюс върховния съд на САЩ потвърдят че лъжеш че си спечелил изборите и се криеш зад президентския имунитет това е поведение на една шушумига която няма нищо общо с демокрацията. Чест прави на американското правосъдие особено на Върховния съд където има 6 републикански назначения срещу 3 на демократите че единодушно отхвърли лъжите на Тръмп. Представете си че в Русия Путин обяви че изборите са фалшифицирани, съдиите веднага ще си счупят краката да доказват тези фалшификации.

51

Анонимен

преди 3 години

Позволявам си да не слушам съвети от австриец с фамилия "Чернонегров". Предполагам, че баща му е бил свестен човек, но вероятно е трябвало да пие по-малко и да бие повече сина си.Що се отнася до кариерата на въпросния: бяга в чужда страна, става мускулест, един хомо продуцент го взима под крилото си и го прави "звезда". После тази напомпана физически звезда я правят губернатор, сиреч говорител, решенията ги взема друг. И сега вадят тази опаковка, да ни учи на ум и разум.

50

Анонимен

преди 3 години

До УчуденНяма какво да се чудиш господин сибирски ***.

49

Зозо

преди 3 години

Тръмп се опита да повтори маршът на Мусолини към Рим, ама ич не му се получи на слугата на Путин :)))))))))) Да бега към Москва докато може, после ще е късно.

48

Анонимен

преди 3 години

А Арни знае ли какво е изпълнителна заповед 13848?

47

Анонимен

преди 3 години

Този е поредния глобалист жидолюбец. Хората са пиели не защото са се чувствали виновни, а от мъка! Повечето са знаели какво ще стане. Отидете да го видите сега в Австрия. Това европейска или арабска страна е ще прецените сами. Тежко е да се гледа. За това пият хората...

46

Истината

преди 3 години

Това е много добре. Съветвам всички хора да помнят кои хора са срещу Тръмп. Това са врагове не само на нас и близките ни, но и на цялото човечество.

45

Анонимен

преди 3 години

Тръмп със сигурност ще влезе в затвора, само миналата седмица успя да заработи 10-15 годинки затвор. Единствените които могат да спасят Тръмп в създалата се сложна ситуация са Българското Тръмп общество. Огнян Дъскарев може да го скрие в мазето си като верен ятак и горещ привърженик на Тръмп.

44

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ....Аууу тва демократичните фашисти сте мно зле бря :))))))))))))))))))))На Тръмп дядо му е мигрант от Германия но не е нацист....Уаааахаххааааааааа, ти да видиш 1885г. какъв фашист е бил на Тръмп дядо му :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Зле, по-зле, най-зле, ... руски форумен фашист-путинист :)))))))))))))))))))))))))))

43

V

преди 3 години

Навремето Австрия беше известна с Адолф Хитлер и Арнолд .Сега Австрия е известна с Кончита Вурс . Ама важно е да има банани ;)

42

Анонимен

преди 3 години

Храмът на Юпитер е етруски храм, който е запазен и до днес. Там са се скрили сенаторите заедно с Брут след като убиват Юлий Цезар. От този хълм идва израза "И ти ли Бруте".Още един интересен факт е че когато галите навлизат с превъзхождаща бройка и обграждат Рим, тръгвайки да се катерят по стените, гъските от храма на Юпитер започват да крякат и така събуждат римляните и те взимат нещата в свои ръце.

41

Анонимен

преди 3 години

И бившото вице на Джордж Буш мл. Колин Пауъл се отрече от Републиканската партия.Ето , ето че БСП не са единствените на света. Случва си и при "стожера на демокрацията" в Света - САЩ. Разцеплението е започнало.

40

Учуден

преди 3 години

Не знаех, че американците са толкова фалшиви хора. Такова чудовищно предателство на ръководител от ранг на Президент е отвратително и човек трудно може да го понесе. Тръмп е предаден не само от съпартийци, но и от най-приближени от хранилката наречена власт. Срам и позор! Но това само издига Тръмп над тези мижитурки! Той ще се върне с гръм и трясък, но по-мъдър и предпазлив, а не само смел и решителен. Треперете безгръбначни човечета!

39

Анонимен

преди 3 години

Ще каже каквото му кажат, само и само да участва в намалянето на популацията от ***, които си бият ваксина ! Но ще се разбере до година , две ! Ще видите !

38

Анонимен

преди 3 години

Както знаете вече, Капитолий е много интересно място. Там имало два храма: един е бил храма на Юнона Монета, върху чийто руини е издигната църквата "Санта Мария ин Арачели" Богородица от Небесния олтар, където се съхраняват мощите на майката на император Константин, този който решава относно християнството. Другият е храмът на нейния брат и съпруг Юпитер. Юпитер и Юнона са деца на Сатурн и Опс, Юпитер и Сатурн се сляха преди десет дни и образуваха т.наречената от всички медии "Витлеемската звезд

37

Анонимен

преди 3 години

До До 57Демокрация има, защото свалиха от власт нациста Тръмп. Нациста се опита да повтори подвига на Хитлер от 1923г който атакува Райхсвера в Мюнхен неуспешно както колегата му Тръмп се опита да заграби властта чрез щурм на Капитолия след като се провали на изборите. А че се провали на изборите го каза последната инстанция в демократичните държави съда. Ако Тръмл беше наистина демократ трябваше да приеме решението на съда вместо да организира пуч.

36

Анонимен

преди 3 години

Лешоядите подушват пиршество и излизат един след друг.Нямате ли усещането, че сега мнозина републиканци ще се пробват да седнат на мястото на Тръмп.? Арнолд досега не бе наддавал глас, но и той се включи в надпреварата.

35

Анонимен

преди 3 години

Изложи се на стари години, явно анаболните стероиди не прощават.

34

Брей

преди 3 години

Ако се съди по коментарите Бай *** много разбира от политика... демократи, републиканци... Скрийте се някъде по-добре.А що се отнася до Шварценегер може само да мечтаете да направите една хилядна от това което той е направил.Не е важно на кого какви са му родителите, важно е кой какво е постигнал сам!!!

33

Анонимен

преди 3 години

По вероятно нарцист,като всички нарциси пияни от самолюбие.