10

ЕЛИ

преди 3 години

кой ще паркира в много етажен паркинг и с торби и чанти да слиза по стълби и асансьорикой ще носи и торби и малки деца до колата и обратно в дъжд и снягстига с тези демагогии -истината е високи данъци за коли и намаляване на бройките в градоветесега има излишни коли -на семейство по две или три коли -които само пълнят паркингите без да се мърдат с седмици

9

Трябва

преди 3 години

В София трябва да се забрани регистрацията на автомобили по-стари от 15 години.Трябва да се ограничи регистрацията на автомобилите по жилище - 1 жилище, 1 автомобил.Трябват местни винетки защото една трета от автомобилите не са със Софийска регистрация.

8

Анонимен

преди 3 години

Вие си го искахте! И накрая какво, хем си плащате, хем пак няма места за вас. Хахйахаа. Кеф, кеф , кеф. Няма да ревете сега, плащайте и гледайте как ви потъват парите в бездънна яма. И чакайте да ви сложат колчета за 100 лева. Те ще прибират няколко милиона на вас да ви е подредено. Хахххайайаа. Глупци.

7

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Тук хитри софиянци паркират в на брега и в тесните улички пречейки на движението, а като викна Паяка и няма техническа възможност да ги вдигне, полицаят лепи глоба.

6

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има някакво ограничение за брой автомобили например 1 апартамент - 1 автомобил.Имах съсед клошар.Купуваше някакви каруци за по 700-800 лв и ги изоставяше след 1 седмица каране.По едно време беше събрал почти всички известни модели от началото на 90-те в различна степен на разпад.Хвалеше се че е събрал поне 30 различни видове черириколесен скрап.Е тия са същите.

5

студент

преди 3 години

Работата е да събират паре за шкафа !!!По празниците паяците работеха на 3 смени , и служителите получиха големи бонус !

4

Айде...

преди 3 години

...сега из особеностите на една ориенталскиа държава, с елементи на вряла шкембе чорба, мощно подправени с чесън, оцет и много много изсушено семе от натрошени чушлета.... и разбира се ред сополи;) . Колкото и да ревете така ще е. Като има матрял за скубане, властта ще се възползва, а вие ще ядете ... пасти... .

3

Анонимен

преди 3 години

Където се въведе платена зона за паркиране, паркоместата намаляват, на места почти двойно. Те какво са очаквали? На всеки разумен човек е ясно, че платените зони не са решение, а затрудняват паркирането и за София трябват закрити паркинги за поне 200 хиляди автомобила, а не платени зони.

2

Анонимен

преди 3 години

Еми тогава няма да паркираш. Като си в зоната и не си платил само дребна глоба ти правят на запад а ако паркираш като тоя ти вдигат колата и залепят една бележка земята къде да си я търсиш .Тука що не е така ? Заради герб ли ?

1

Анонимен

преди 3 години

Какво очаквате от мафиотска държава?Когато нощно време бандит ви спира, за да ви граби, той просто прибира парите ви! Не ви решава някакви проблеми.