195

Анонимен

преди 3 години

До Киро РамботоБъди спокоен, Байдън няма да умре преди РФ да умре. Той си има мисия за изпълнение.

194

Анонимен

преди 3 години

До 205Байдан ако умре ромката Камила е на линия за 4годишен мандат.

193

SS

преди 3 години

Свърши се с еврейската демокрация. USA май няма да имат моралното право да учат другите на демокрация. Да не говорим ,че са и най големия длъжник в света.

192

Киро Рамбото

преди 3 години

Ще ме изкефи бай дън да умре преди церемонията.

191

Анонимен

преди 3 години

След 20 януари русофилите могат да отпишат кумира си Путин и подопечната му по законите на руското крепостно право Русия от цивилизования свят. Благодарение на Тръмп който не даваше и прашинка да падне върху реномето на Путин и Русия тази крепостна държава успя да преживее последните 4-ри години. Наглостта на Тръмп стигна до там че очевидни хакерски атаки сравними с акт на обявяване на война от страна на Русия бяха приписани на Китай от руския агент Тръмп. Скоро нещата ще си дойдат на място.

190

Анонимен

преди 3 години

По CNN един психиатър каза, че диагнозата му е злокачествен нарцисизъм. Това била реална диагноза. Т.е. човекът си е болен!

189

Анонимен

преди 3 години

Съдейки по това как така наречените цивилизовани страни общуват и се обръщат към Русия, може да се направи извода, че никакъв повече или по-малко равноправен диалог между въпросните страни не се предвижда в обозримо бъдеще. В момента руската дипломация, през устата на министър Лавров, все още се опитва да увещава западната дипломация, опитва се , без да излиза от рамките на дипломатическата традиция, да разясни позицията на политическото ръководство на Русия по един или друг въпрос. Но силите и възможностите на руската дипломация не са безкрайни.

188

Анонимен

преди 3 години

В МВнР ще бъде извикан посланикът на съответната държава и ще му бъде връчена нота, в която ще се съобщи за това, че Руската Федерация обявява война на въпросната държава. Това е. А когато граничарите на тази държава разберат, че Русия им е обявила война, горещата фаза на войната вече ще е приключила и на тях, граничарите, дори няма да им се налага да надяват бронираните жилетки. Всичко ще стане доста бързо.

187

Анонимен

преди 3 години

Ще се нанесат определено количество прецизни удари по обектите на управление и лицата, определящи политиката на въпросната държава. Гражданската инфраструктура няма да бъде подложена на въздействие. Няма никаква нужда от това. Всъщност страната, както си е живяла, ще си живее и занапред с единствената разлика, че новото политическо и военно ръководство на дадената държава ще има ясна представа що е то да воюваш с Русия и що е то, когато Русия воюва с теб.

186

Анонимен

преди 3 години

Във всяка война трябва да има победител. Не е важно как ще се постигне победата: проливайки кръв на фронтовете или хвърляйки няколко атомни бомби на мирни градове. Победителите не ги съдят. Някой някога да се е изказал в осъждане на американските ядрени бомбардировки над Хирошима и Нагасаки. А някой осъждал ли е използването от американците на бойни отровни вещества на територията на Виетнам? Защитил ли е публично някой изгорените от американците и разстрелвани от хеликоптери виетнамчета? Никой и никога, с изключение на СССР.

185

Анонимен

преди 3 години

Президента е гарант за стриктното спазване на конституцията. Видяхме какъв гарант е Тръмп. Заради собствения си егоизъм и нарцисизъм той потъпка конституцията въпреки многобройните съдебни решения за липса на изборни фалшификации и измами, въпреки решението но върховния съд че изборите са проведени според изискванията на закона Тръмп продължи да твърди в социалните мрежи и в изказванията си че изборите са фалшифицирани с което директно обвини съда в измама и наруши тежко конституцията.

184

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 195Хвърлянето на русофилите на амбразурата за Русия, когато Русия е на колене е показателно защо се стига до бълнувания посред бял ден.:)))

183

Анонимен

преди 3 години

Щом организаторите по партии и групи не са организирали масови културни увеселителни мероприятия-концерти,литературни четения,общо образователни игри,състезания за участие на манифестиращите демонстранти,като групи със своите манифести да се опознаят по битност,профионалност,дейност,идейност,възможности от участието им във взаимен контакт за развитието на съществени взаимоотношения и цели,които им пред поднася туй събиране как събитие докат в Сената заседават по неотложни въпроси-на видеостена

182

Анонимен

преди 3 години

След 1 година в кома: - А в Америка какво става? - Там чepните възстанаха. - А защо? - Защото са били роби. - Ама те отдавна са били роби! - Да, ама едва сега го разбрали.

181

Анонимен

преди 3 години

Непримиримостта към Русия на Съединените щати и техните васали, действащи на фашисткия принцип "Руснаците трябва да умрат, за да живеем ние", обяснява много. Но тъй като Русия стана по-силна, бившият хегемон също бързо загуби предишната си хватка и чист ум. От украинския Майдан, сваления "Боинг" и "адските санкции", преминаха към целувки на кратката на чepHитe си съграждани.

180

хм

преди 3 години

Нещо много лесно ги пуснаха да влязат, и то разни индивиди облечени в кожи и с рога, доста съмнително за такава полицейска държават като САЩ! А после изведнъж започнаха да ги разстрелват!

179

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 191Кои членове е убедил?:)))))

178

Анонимен

преди 3 години

Путин успя да разсее съмненията сред другите държави относно изключителността на САЩ, след което да убеди някои членове във важността на суверенитета на всяка отделна държава.

177

Борис

преди 3 години

Дойче Веле.. Видите ли това и статии като тази за ***

176

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 186Ква Русия, бе?:)))