93

Мен

преди 3 години

До АнонименВсеки който познава някой веган знае че веганската храна предизвиква брутални газове или както те му казват бълбукане. Около тях се носи един облак от метан с неповторима миризма...

92

Гол

преди 3 години

До АнонименКаквато е никаква, ако тръгне гола, може пък някой да се смили над нея и да я ощастливи... Тя за това цвили...

91

влюбен

преди 3 години

Много е хубава.

90

Анонимен

преди 3 години

Да пита приятелите си и за тоалетна хартия втора употреба.

89

Поручик Ржевски

преди 3 години

А с влак можеш да пътуваш до Давос. Нямаше ли някое магаре за тебе?

88

Анонимен

преди 3 години

А ***? И гащите са дрехи. С тях как ще процедира? Това е изключително животрептящ въпрос, който ни вълнува.

87

прахмапут

преди 3 години

Попринцип нямам против тая идея за дрехи от рециклирани продукти, даже изглежда много яко, и на теория звучи много яко, ОБАЧЕ - когато човек погледне цените, ми те са на цената на премиум марки.Аджеба, защо да нося дрехи от рециклирани продукти, когато мога да се облека в премиум такива. Ако е само заради някакви еко-подбуди - няма как да стане. Същото е и веган продуктите - вместо да са на нормални цени - те са 2-3-5х по-скъпи от обикновените и нормални неща. Е, няма как да стане.

86

Е, и.....

преди 3 години

И това същество впечатлява света?????????

85

ааа не бе

преди 3 години

Нидьей ***, Грето! И гащите не си сменяй.

84

Мунчо

преди 3 години

Тая май я забравиха и се чуди с кво да изкара пари. На бас, че след седмица ще е с COVID.

83

гого

преди 3 години

Супер яко дано кажете и каква храни си копува че умира от нетърпение да знам

82

Анонимен

преди 3 години

Вместо дамски превръзки да ползва парцали и да си ги пере

81

Анонимен

преди 3 години

Ей това комунистите само на чужд гръб да живеят знаят. Сега пък щяла да муфти познатите си и за дрехи. Следващата фаза предполагам е да заяви, че не и трябват нови пари, а ще взема от познати НПО-та и спонсори излишните им. То не че не го прави вече ама, поне не го е заявила публично.

80

Сата НАТО

преди 3 години

Сега ще я затрупат със стари дрехи, цели контейнери. Ще може да ги шитне в България на килограм, а с парите че си купи лека кОла - зиме да не оди гола. Може би дори тесла.

79

Анонимен

преди 3 години

ако не бяха бедните бачкатори така-наречените богати, нямаше нито за има какво да ядат, нито да имат покрив над главата си. Нито знаят как храна се гледа, нито как се строи - но това е системата на напечатените цветни хартиики!------- Че що не станеш богат, па не гледай храна и не зидай тухли?

78

чичо-дядко

преди 3 години

яко! някой друг да плаща, а аз под формата на екоактивист ще се обличам безплатно. това не променя факта, че деца в южна азия работят по 12 часа за тези дрехи, но на мен не ми пика, не съм ги купил Аз, просто ги ползвам втора употреба.

77

Анонимен

преди 3 години

Още малко и Гретка ще тръгне гола, само и само да я забележат, защото напоследък никой не се интересува от нея.

76

Анонимен

преди 3 години

Да напомня на спасителите екофашисти - светът никога не е бил по-добро място за живеене и екосистемата никога не е била по-благоприятна. Затова се радваме на невиждано досега благоденствие, здраве и дълголетие. Търсете си други драми.

75

ааа

преди 3 години

Това е гениално. Нека всички да спрем да си купуваме нови дрехи и след 2-3 години всички ще ходим в прокъсани дрипи. В бг ние отдавна сме го направили това с колите, караме 2-ра, 3-та, 5-та ръка кола на по 15-20 години, обаче после е такива като Грета пищят, че много замърсявали. Друг е въпросът, че в западна европа си купуват дрехи, носят ги 3-4 пъти и ги изхвърлят.

74

Хахаха

преди 3 години

Браво,само така.Носи стари, ще има нови за нас.